The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
fredag, 23 mars 2012

Den stora Uppvakningen sker nu. Ni ser bevis på detta varje dag. Era förtryckare söker oroligt efter nya vägar för att hålla mänskligheten under kontroll. Även om de har teknik som är vida överlägsen något som är känt för den vanliga människan så spelar det ingen roll vad de försöker för det kommer ändå att misslyckas. 2012 ser slutet på deras regeringstid av skräck och missbruk av mänskligheten. Bevis på hur TV används för att kontrollera informationen har undersökts. Folk är chockade när de själva ser omfattningen av denna kontroll. Allting, från det ögonblick ni föds, har varit noggrant utformat för att kontrollera ert sinne och era liv. Dessa blodlinjer har mycket att svara för, de stal allt som var ert genom födslorätt. Den forntida kunskap som låg gömd kommer nu att återlämnas till er. Vi finner vägar att guida er till den.

Vatikanen spelade under täcket med oärliga bankirer och en hel del har dolts där. Det är på grund av detta som er värld är i kaos. Det onda de släppte ut över er värld bär ansvar för alla krigen, svält och lidande. Eftersom de kontrollerade era sinnen var det lätt att kontrollera allting annat. Ni är alla hjärntvättade, en del i mindre grad än andra. Religioner skapades för just detta ändamål. Ni behöver bara se er omkring för att förstå hur framgångsrikt detta har varit.

När människor börjar se igenom allt detta och de ser på dessa som de uppmuntrades till att skratta åt och förlöjliga, så ser de nu dessa människor i ett nytt ljus. De ser dem som de modiga själar de är. De stod för sanningen. Det behövs en modig själ som står upp för sanningen i er värld idag. Gå med dem och hjälp dem med att sprida orden av sanning. Titta djupt in i din egen själ efter den riktiga sanningen. Du kommer att hitta den där. Den har alltid funnits där, men på grund av att du har kontrollerats och inte getts kompetensen att finna den själv så tillät du andra att tala om för dig vad du skulle tänka och göra. Du köptes in i ett monetärt system som är så korrupt att det har gjort er till slavar ända sedan dess.

Hjälp är på väg. Du kan se dem varje kväll innan stjärnorna börjar lysa, rymdskeppen som alla är redo och väntar på möjligheten att komma till er undsättning. Det är mycket lugnande för dig att faktiskt kunna se att de är där. De kommer inte att överge er. De känner till allting på Jorden – hur allt fungerar och hur man skall återställa allt det som har tagits bort för att hindra er från att utvecklas som ni skulle ha gjort.

Min kära, i helgen kommer du att få lära dig om vikten av Helig geometri. Hur den används i mindkontroll i era dagliga liv. Kabalen tog allt som var bra och missbrukade det till sin egen fördel. Det är dags nu att ta tillbaka det som är ert. Att ansluta er till ert Högre Jag och ta kontroll av era egna liv. Anslut bara till det som är gott och nyttigt. Det finns länder i er värld som kontrollerar varenda tanke och handling hos sitt folk. Dessa stackars människor har aldrig känt frihet. De lever och dör utan att någonsin veta vad livet på Jorden kunde ha varit och borde vara.

Ni – ja ni alla – är frihetskämparna som kommer att befria mänskligheten. Detta valde ni gladeligen att genomföra innan ni återvände till Jorden. Tyvärr måste ni stå ut med många fler scenarier av ”FALSKA FLAGGOR”. Alla dessa genomförs för att skapa rädsla och förvirring. De till och med dödar sina egna när de tror att de kan vinna på det eller få sympati för sin så kallade ”svåra” situation. De har gjort detta många gånger och kommer att fortsätta att göra det så länge det ger utdelning. De vill ha er värld, varje tum av den. De vill bara ha tillräckligt många av er för att fortsätta att ha det så som de önskar. De har försökt att lura er till att acceptera detta, nu är de beredda att ta det genom våld.

Hur många gånger har ni hört påvar, presidenter och premiärministrar säga: ”När vi har vår Nya Världsordning, och det kommer vi att få”? De är så säkra på sig själva att de trodde att ni skulle acceptera att de vet bäst. De trodde faktiskt att 1 % kunde trakassera, hjärntvätta och prata omkull de andra 99 % till samtycke! Jaa, mänskligheten är inte beredd att agera som fårskallar längre. Folket minns nu vilka de är och att den här planeten är deras. Den tillhör inte Kabalen.

Det är nu dags för Kabalen att lämna planeten Jorden och för mänskligheten att leva i fred.

Vi förhindrar och blottställer så mycket vi kan. Det finns ett lagarbete på denna sidan av livet också. Tillsammans skall vi besegra Kabalen. Fördelen som vi har är att vi ser och hör allting. Vi läser deras tankar och vi känner till deras planer i samma ögonblick som de är uttänkta. De kan inte gömma sig från oss!

Du kommer att vara upptagen i helgen med att lära dig om Helig geometri. Den är mycket intressant, min kära, och mycket fördelaktig för att förstå och använda vid alla tillfällen. Jag kommer att vara där och njuta av den med dig. Det är en mycket viktig och gammal kunskap som behöver förstås och användas av alla.

Vi har mycket att göra, så låt oss sätta igång med det. Din beundrande Monty.Översättning: Gertie Dahlberg