The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 4 mars 2012

Min kära, saker och ting går inte alltid efter planerna. Ibland måste förändringar göras i sista minuten. Du måste förstå att detta är vad du och alla de som arbetar i ljuset måste räkna med. Det finns mörka personer på båda sidor av livet som gör sitt yttersta för att hindra att ljuset återvänder till er värld. De attackerar på alla nivåer. Dock är ni beskyddade, men lite grann kommer igenom ibland. Sedan ökar vi skyddet ännu mer. Det är nödvändigt att förstå hur de mörka opererar i er värld och hur ni skall skydda er själva. Som ni är medvetna om håller strukturen i era kroppar på att förändras och den behöver stöd.

Detta är orsaken till att Kabalen nu introducerar en ny metod för tankekontroll genom era TV-apparater. Den kommer att lanseras snart.

Din TV blir en effektiv fångvaktare och de flesta av er är fullständigt omedvetna om detta. Försök att använda din fritid till att förbereda dig för livets förändringar som den femte dimensionen kommer att medföra. Läs och länka dig till naturen. Vi uppskattar minnena av våra promenader när vi var totalt ett med varandra och med livet självt, njöt av kommunikationen på alla nivåer av existens. Det är ovärderligt, min kära.

Det finns så mycket tumult som håller på nu. Ingenting rapporteras ärligt så ni lämnas att utforska sanningen själva. Den verkliga sanningen finns där, skrapa lite på ytan och ni kommer att bli förvånade över vad ni hittar. Era kontrollanter arbetar för att hålla er i mörker. De kan inte hantera sanningarna som sipprar fram från alla håll. Ni hittar saker som ni aldrig hade väntat er. Ni var chockade över att få veta att era regeringar faktiskt är företag som drivs som affärsföretag – även er polisstyrka – ännu en gång bevis för att ”ingenting är som det verkar vara”! Ingenting som ni hade accepterat som sanning är faktiskt sant. Det är en stor chock när man ser bevisen för detta själv. Ni har alla blivit hjärntvättade till att acceptera vad ni fått lära er utan att ifrågasätta det.

Frågor måste ställas och besvaras nu. Illusionen måste avslöjas! Det är dags att möta verkligheten, dags att ta tillbaka kontrollen över era liv och er planet. Inkräktarna har haft alltsammans på sitt eget sätt alldeles för länge. Allteftersom ljuset sprids visar det upp de mörka och alla deras onda planer. De håller nu på att avslöjas varje dag för vad de är. Arresteringar görs inom bankvärlden. Detta är bara början. Det finns goda människor som är redo och villiga att arrangera allt till gagn för mänskligheten. Det finns ingen plats för korruption i den nya, upplysta eran som håller på att starta nu.

Försök att föreställa er livet när allt är sanning och ljus, och kärlek omger alla och allting. Detta är vad ni själva skapar – alla ni som arbetar med ljuset. Var inte rädda för dem. DE FRUKAR ATT NI NÅGONSIN SKALL HITTA DEN VERKLIGA SANNINGEN! De väntar inte tills ni går över till den andliga världen innan ni ser den verkliga fasan i den korruption som omger er. Sorgligt nog finns den överallt, inte bara inom bankerna, men de har gjort, och fortsätter att göra, den största skadan. De förtjänar inte er respekt!

De företag som driver er värld är fullkomligt korrupta. De döljer inte denna information. De känner sig så säkra på att folk aldrig skulle få veta det. De tror att den är bäst gömd mitt framför näsan på er. För de har skapat zombier av er, att lyda och leva efter deras regler och att vara deras slavar, de har ingen respekt för någon av er. Ni är använda och missbrukade och sedan kasserade efter en nyck från dem.

Acceptera inte någonting utan att ifrågasätta det grundligt. Kräv era rättigheter under förnuftets lagar. Hur snabbt förändringarna sker är upp till er. Om ni fortsätter att agera som får, då kommer ni att behandlas som sådana även i fortsättningen. Det är dags nu att hitta inspiration i de modiga själar som har ifrågasatt allting och överlevt för att kunna berätta sagan. När ni en gång kliver in på den rätta vägen kommer ni aldrig mer att gå tillbaka till att vara ett tanklöst får.

Min kära, du har en gäst. Jag har sagt vad jag behövde säga idag. Återgå till din gäst och vet att du är på rätt väg. Vårt projekt kommer att lyckas, det spelar ingen roll vad Kabalen försöker att göra för att förhindra det. Det kommer att ske, tvivla inte på det. De kan försöka vinna tid men de kommer aldrig att kunna hindra det. Vi kommer att lyckas!

När du talar om den kärlek som vi delade så skapar det kärlekens energi. Vi önskade att alla kunde få uppleva det. Detta är vad de kan se fram emot när allt är frid. Med kärlek i era hjärtan och frid i era själar kommer ni att förändra energin för alla!

Din beundrande Monty!Översättning: Gertie Dahlberg