The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 26 februari 2012

Det har varit en stressfull vecka för dig, du försöker hantera vanliga familjefrågor såväl som arbeta med det andliga. Att jonglera med de två rollerna är inte lätt. Vi sa till dig att du skulle vänta dig det oväntade men inte ens du förväntade dig att hemligheterna från Vatikanen skulle avslöjas av de som känner till sanningen. Ingenting kan döljas längre – de dagarna är förbi. Maskerna kommer att falla och ni får se saker och människor som de egentligen är och inte som de verkade vara.

De som nästan har förstört er planet kommer inte att kunna hålla sin form när energin ändras. Livet kommer att bli extremt svårt för dem. Bankirerna springer i alla riktningar när de försöker upprätta fristäder för sig själva. Som råttor som lämnar det sjunkande skeppet. Det kommer att bli intressant att se hur era regeringar skall hantera lögnerna om krigen de fortfarande hoppas kunna starta.

Vi har lyckats att blockera så mycket. Vi kommer att fortsätta med det. När människor vaknar upp och vägrar att samarbeta med de överdrivna kraven som ställs på dem då kostnaderna stiger, då sprider sig rädslan för hemlöshet för att distrahera er från att se klart hur bankerna lurade er in i sådana situationer. Vi kommer att reda ut problemen så snart som möjligt.

Ge inte efter för rädslan och stressen, för det är precis det de vill. Våra planer har satts i handling. Vi kommer inte at överge er. Lär er att lita på och be om vägledning när du är osäker. Vi skall göra vårt bästa. Er värld går mot slutet av en mycket mörk period i dess historia. När var och en av er vaknar tänds ett nytt ljus. Det fungerar som en ledstjärna som skapar energin som åstadkommer den förändring som är nödvändig för att mörkret skall tas bort.

De inom Kabalen söker efter en säker väg ut. Hur de förtjänar att behandlas är upp till mänskligheten. Det kommer inte att finnas någon plats för deras sort i Ljuset. Kärlek var vad som predikades av de forntida Druiderna, detta är vad de levde genom. Er värld återgår nu till detta sätt att leva. Den koptiska kyrkan är den enda reliken i dessa dagar.

Det finns ett helt nytt levnadssätt som öppnas upp för er och det finns mängder för alla när manipulation och korruption upphör. Det är bara några få broar till att korsa, sedan kommer ni att börja njuta av livet så som ni bara kunnat drömma om fram tills nu. Alla sjukdomar kommer att tas bort. De flesta sjukdomar är skapade av människor för att förse läkemedelsföretagen med pengar.

Det är dags nu att acceptera att allt ni hade accepterat som bra för er faktiskt är det exakt motsatta. Om ni får veta att något är dåligt för er, då kan ni vara säkra på att det är bra för er! Det är allt en del av deras onda plan för att kontrollera och ta bort er. Men alla deras planer på att reducera befolkningen kommer att misslyckas, det är ett beslut som inte kan tas av dem. Det finns massor av plats för alla människor att kunna leva livet i harmoni.

Allting kommer nu tillsammans på ett fint sätt. Allt jag ber är att ni har tillit och vägrar tro på deras lögner. Kräv bevis när det är nödvändigt. Visa att ni har kontroll. Var inte rädda! Det är dags nu att stå upp för era rättigheter.

Vi ber bara människor om vad vi tror att de kan klara av. Allting du blir ombedd att göra nu är det som du frivilligt gick med på innan du föddes. Var och en av er har ett uppdrag att fullfölja. Se det som ett arbete av kärlek. Lyssna bra på de goda människorna, de som talar ut.

Du är trött, min kära. Att ha familjen som stannar över är hårt arbete. Det är nu dags att ta en välförtjänt vila. Vi kommer att fortsätta vårt arbete senare, Jag tar avsked av dig nu så att du kan vila. Jag är din beundrande make Monty.
Veronica: Rymdskeppet från Andromeda som jag har tittat på sedan före jul finns nu på YouTube. Det filmades över Essex (i östra England).Översättning: Gertie Dahlberg