The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 19 februari 2012

Min kära Veronica, som jag sa den här veckan, Svärdet av Sanning skär igenom all korruption och visar upp den. Du har fått en kopia av David Ickes nya bok REMEMBER VHO YOU ARE (Kom ihåg vem du är). Den boken täcker allt du behöver veta för att hjälpa dig att se och förstå det fängelse ni lever i och metoderna som använts för att hålla er i detta hypnotiska fängelse som ni hade accepterat som er lott i livet. Det är skönt att se att många nu bryter sig loss från det och hittar sin röst för att säga ALDRIG MEER! Vi kommer inte längre att tolerera er dominans. Människorna i Europa kommer att leda vägen i detta, ganska snart. Det kommer att sprida sig över hela världen. Där finns ett totalt stöd för detta på den här sidan av livet, plus era utökade familjer från andra planeter.

Vi såg er upphetsning förra kvällen när rymdskeppet från Andromedagalaxen svarade er. De avslutade med några intressanta manövrer för att hälsa er. De kommer snart att besöka er. De vakar över er planet och gör mycket för att återställa balansen. De vill att ni skall förstå och acceptera att ni måste lära er hur man återställer och använder er egen kraft och energi för att göra detta. Vi ser fram emot Jordens återförening med hennes medplaneter och ert Universum och att den blir återställd.

Det finns ett behov att lära sig om HELIG GEOMETRI och att förstå hur viktig den kommer att bli i Vattumannens tidsålder som ni nu går in i. Kristaller är också viktiga. De kommer att bli mer kraftfulla energimässigt. Ni måste återknyta banden till naturen. Promenera i skogarna – träd är en stor källa av energi. Promenera barfota i naturen, det hjälper er att grunda er, eller jorda er. Se medvetet hur rötterna går ner från era fötter och djupt in i Jorden. Känn Jordens energi återvända upp genom kroppen till toppen av ert huvud för att återförenas med den Gudomliga energin.

Det är viktigt vid denna tid att ta bort all rädsla. Allting som har med rädsla att göra håller er tillbaka. Släpp den! Se den som en gammal svart rock som blev en del av ditt liv. Kasta bort den – det är nu dags att förbereda dig för ditt nya liv. Allt som är mörkt och ont plockas isär och kommer att tas bort helt.

Vår avsikt är att förhindra krig i Iran. Alla andra krig kommer att upphöra genast. Det kommer att ta tid för dessa nyheter att filtreras ner till massorna för det är de som förespråkar krig som kontrollerar er media. De matar er med sådana uttalanden av lögner att det gör det svårt för de som ännu inte är vakna att veta vad man skall tro. Dessa människor behöver er hjälp!

Forntida kunskap kommer att återställa så mycket. Instrument och maskiner var utformade för att ta bort människans samband med Universum och naturen, istället för att komplimentera varandra. Snart kommer ett underbart nytt sätt att leva att åter öppnas.

Pengar kommer att mista sin makt och kontroll över människans liv. Hur en sådan korruption har överlevt under så lång tid utan ifrågasättande, är fullständigt otroligt. De lyckades med detta enbart därför att de kontrollerade era sinnen genom media och genom krig och religion. När allt som är falskt blir blottställt så kommer era ögon att öppnas och ni kommer att stiga in i en underbar framtid. De verkliga färgerna i naturen visas i all sin fägring, som har dolts för er, och det kommer att totalt förvåna er.

Det finns en skadlig typ av sinnes- eller tankekontroll som används i skolorna för att försöka hindra barnen att vakna upp. Detta är ondska till det yttersta. Föräldrar måste tala med sina barn och leda dem försiktigt fram till sanningen. Introducera dem för naturen, mata fåglarna och andra vilda djur när det är möjligt. Introducera dem för havets underbara energi som är så terapeutisk. Naturen är verkligen underbar när du lär dig att ansluta dig till den. Det är särskilt bra att lära sig detta vid tidig ålder.

Det är viktigt att var och en av er lär sig hur man bara går efter magkänslan. Låt inte andra tvinga dig till att acceptera det som inte känns rätt för dig, även om ett förlöjligande används för att tvinga dig att acceptera det som du tror är fel. Din intuition blir starkare och starkare. Den kommer inte att leda dig vilse för din överlevnad beror på den.

Vi har många planer som vi inte kan avslöja ännu. Att återställa en planet som har varit under korrupta härskare under så lång tid kan inte göras på en dag. Noggrann planering involverar andra planeter såväl som den andliga världen och detta är en massiv operation, men vi tänker inte misslyckas med detta. Vi uppskattar alla dem på Jorden som ger energi till att söka sanningen och är öppna för den.

Vi har satt i rörelse vissa planer som skall påskynda processen. Vi ber att ni öppnar era hjärtan och sinnen. Var förberedda på att bli upprymda och exalterade för det som sker. Era familjer i den andliga världen bidrar också till detta för att det skall kunna ske så snart som möjligt. Vi ta bort allt som binder er till den korrupta Kabalen – ni är inte skyldiga dem någonting. Ni återknyter kontakten med era rötter. Njut av upplevelsen, för den kommer att ge er massor av glädje och frihet.

Min kära, ditt liv blir mer hektiskt för varje dag. Vi har placerat en tung börda på dina axlar. Du måste lära dig att inte driva dig själv för hårt. Människor förstår att du inte kan svara på de hundratals emails som du får. Det är underbart att så många goda människor från alla fyra hörnen på Jorden är medvetna och vakna och önskar dela detta med dig. Vi tackar dem. Snart kommer vi att kunna tala om vår tacksamhet personligen. Detta kommer att ske när alla barriärer är borttagna. Var förberedd på några överraskningar.

Älskling, ditt verkliga arbete har just börjat. Njut av saker och ting allteftersom de utvecklas, min kära. Jag är alltid vid din sida, precis som i det förflutna. Min kärlek fyller ditt liv. Jag är din beundrande Monty!Översättning: Gertie Dahlberg