The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 12 februari 2012

Veronica, min kära, tiden har kommit då de som är vakna och medvetna om allt som händer i din värld måste gå tillsammans och göra vad som krävs för att återta er värld. De med uppdrag att slutföra kommer att få tecken som visar när det är dags att kliva fram. Detta är er chans att rädda era medmänniskor från slakten som Kabalen kräver för att tillfredsställa deras lust för blod – dock naturligtvis, inte deras eget blod – det är det som de skyddar framför allt annat. Endast de som ses som mindre värda varelser fordras, så att deras blod skall spillas, allt för att tillfredsställa Kabalens lust för total kontroll av er värld.

De blir mer krävande för varje dag som går, då de kräver fler och fler krig. De tror dåraktigt nog att det kommer att köpa dem mer tid för att hitta ett annat sätt att ta kontrollen över världen och alla som lever i den.

De tvingas nu lära sig att guld inte kan köpa dem vad de vill ha. Utpressningen som de använder för att köpa och kontrollera politiker börjar nu misslyckas också. De använder rädsla och sinneskontroll för att kontrollera massorna, men detta börjar också likna ett misslyckande. På grund av detta röjer de sig själva och sina sanna avsikter. De är ganska beredda på att förstöra massor av sitt eget folk för att tillfredsställa sin längtan efter total kontroll.

Ondska är kraften inom dem. Den har fått dem dit där de är idag. Även om det verkar som om de ser ut som alla andra, så är de avgjort inte det. De kommer i många skepnader. Låt er inte luras av deras fina ord och falska löften, inuti är de alla desamma – ingenting att lita på! Döm aldrig en bok efter omslaget! Undersök noga vad som verkligen föreslås för er. Fråga hur det kommer att påverka era medmänniskor. Sluta upp med att vara kanonmat som uppfyller deras behov och krav efter blod. De kommer inte att tillåtas att förändra tidslinjerna. Deras tid är ute. Deras teknologi kommer inte att rädda dem. De har aldrig delat sin teknologi med vad de ser som lägre varelser. Faktum är att de ganska så medvetet och avsiktligt har gjort era liv extremt svåra.

De existerar av den energi som er smärta och ert lidande producerar. Snart, jag lovar er, kommer allt detta att gå mot sitt slut. Människor kommer att le ännu en gång – all stress, all spänning och rädsla under de nästan 2000 åren som gått kommer nu till sitt slut. Deras planer på att ta över er värld tog form då. Det är därför er historia totalt förändrades då och ni blev slavar, begränsade till er egen planet, bortkopplade från alla de andra planeterna som omger er Jord. De gjorde stora ansträngningar för att dölja och hålla dolt allt som kunde göra er uppmärksamma på vem och vad ni är. Det är dessa personer som skapade hela idén om helvete och straff som har tjänat till att kontrollera så många. Om ni bara förstod energin som rädsla ger ut, och hur förtryckarna trivs med den! Det är deras syre, så de måste fortsätta med att hålla uppe rädslan.

Kärleken kommer att återvända till er värld och människor kommer att leva i fred.

Vi var lyckligt lottade, min kära. Vi upplevde ren kärlek. Vi vet vilken skillnad den gör i ens liv. Kärlek öppnar upp ett fönster till själen. Den sprider sin värme genom venerna i våra liv. Kärlek helar, den kräver ingenting. Jag skrev dessa ord i en dikt jag skrev till dig inför vårt bröllop. Vår kärlek har gjort det möjligt för oss att fortsätta vårt arbete. Minns du hur vi brukade fira Valentins dag. Varje dag skulle kunna vara en Valentins dag ännu en gång. När den fruktansvärda pressen för överlevnad försvinner.

Om du ändå kunde se er värld som vi ser den! Även ert väder är kontrollerat. Sjukdomar är skapade för att hålla trycket uppe. Läkemedel är producerade för att orsaka ännu mer lidande, smärta och stress. Allt detta är gjort av 1 % av befolkningen i er värld. Hur kan detta ha tillåtits att ske? 99% av mänskligheten lider på grund av girigheten från den 1% som inte ens har rättighet att vara där. Så snart ni tar bort rädslan i era liv så är de besegrade! Domen de kommer att få stå inför är folkets dom!

Vi, i andevärlden, kommer att försäkra att ni har allt ni behöver för att fortsätta era liv på Jorden. Våra Center kommer att finnas för att erbjuda hjälp och assistans med varje problem som kanske bekymrar er. Veronica och jag har övervägt och planerat för vad som skulle kunna finnas tillgängligt när Kabalen har försvunnit. Jag har sagt många gånger att detta kommer att bli ett händelserikt år. Det ger möjligheter att göra förändringarna som är så nödvändiga för att ta bort Kabalens kontroll för alltid. Låt detta vara ert arv till världen!

Vi tackar alla de modiga människor som talar ut om korruptionen som de förväntades gå med på och helt acceptera. Ondska är bara framgångsrik när goda människor inte gör någonting för att avslöja den. Önskan efter sanning sprider sig och människor svarar an på den och går framåt. Återigen säger jag: akta er för desinformation som är noggrant placerad för att skapa falska illusioner och förhoppningar. Denna information tjänar bara till att ta bort tankar och sinnen från vad de egentligen skulle ta en titt på. Kabalen är vanedjur! De fortsätter att använda samma gamla pålitliga formler.

Ni går nu in i en ny gryning. Spännande utmaningar presenterar sig själva. Ingenting kommer att krävas av er som ni inte kan leverera. När de 99 % kommer tillsammans kommer energin att bli så fantastisk att alla barriärer som skapats av religioner och olikhet i raser försvinner för alltid. Detta är vad vi alla arbetar för. Tillsammans är vi oövervinnerliga! Detta är vårt fönster av möjligheter. Ni har massor att se fram emot!

Min kära, du är, du var, och du kommer alltid att vara, min enda sanna kärlek. Jag förblir din beundrande make Monty.Översättning: Gertie Dahlberg