The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 5 februari 2012

Jag njöt av vår lilla samling ikväll. Det är gott at kunna kommunicera med dig och dina vänner. Jag är fortfarande en så stor del i ditt liv, min kära. Folk dör inte när de lever vidare i hjärtana hos dessa som har älskat dem. Min födelsedagskaka var underbar, även om det var lite för tidigt, och jag njöt av den.

Jag var glad att jag kunde bära fram goda nyheter. Som jag förklarade så är det som ett stort schackbräde av liv och alla bitarna har flyttats i rätt position. Vi går framåt – låt inte er själva bli lurade av propagandan som vill att ni skall tro på allt jämmer och elände och att krigen är oundvikliga. Ingenting är längre från sanningen. Snart kommer händelser att ske som gör att ni inte tvivlar längre. De som har roller att spela inom detta vet vem de är och vad som förväntas av dem. När tiden för handling anländer så måste de släppa allt och gå dit där de behövs.

Tänk på er själva som ”kallade”. Så var beredda, i förväg. Som jag berättade för er, förra kvällen, så är ni alla på ”gult ljus” – var förberedd, ha passen i ordning!

Du blev både oroad och överraskad när jag talade om ditt besök i Afrika. Du väntade dig inte detta. Du kommer att förstå vikten av det när vi avslöjar mer information om detta. När vi, på den här sidan av livet, gör vad som måste bli gjort, kommer dammluckorna att öppnas och hela mänskligheten kommer att komma tillsammans som en. Ge inte en enda tanke till den rädsla som överförs genom er TV: den är falsk! Den har piskats upp för att kontrollera er. Se framåt istället, ni kommer att få det ni väntar er. Ni skapar er egen verklighet.

Allt det som var dolt kommer att bli tillgängligt för alla och envar. Rikedom kommer inte att kunna köpa några privilegier. Ett helt nytt sätt av livet kommer att öppnas upp för var och en av er. Ja, vi är medvetna om att många är otåliga för att saker inte händer så snabbt som de önskar. De måste förstå att tidpunkten måste vara rätt, inte bara för er värld utan för hela Universum. Detta är ett stort projekt. Ni måste också tänka på att Kabalen arbetar dag och natt för att försöka förhindra detta Uppvaknande. Dom uppviglar till krig överallt, för att inte nämna intrången i ”vänliga länder”, dödandet av oskyldiga människor och att de orsakar förödelse – allt för att försöka köpa sig själva tid och samtidigt orsaka rädsla. Men vi kan inte, och kommer inte, att kunna stoppas.

Det är dåraktigt att klänga sig fast vid gamla trosföreställningar och kontrollsystem. De kommer inte att hjälpa dig att återgå till ljuset. Utforska sanningen själva. Du ensam är ansvarig för ditt liv. Fri vilja gavs till alla människor. När ditt sinne är fritt så öppnar det upp så mycket för dig. Det är bara då du kan se klart allt det som förstört er värld. Zombier upprepar bara vad de blir tillsagda utan att någonsin kontrollera dess giltighet. Du ser dem varje dag på era TV-skärmar. De får inte betalt för att tänka, så det gör de inte, robotar skulle göra ett lika bra jobb.

För att komma åt den verkliga sanningen måste man gräva sig tillbaka till det förflutna, ända tillbaka till antiken. Er värld är mycket äldre än ni har fått lära er. Jag observerar dem som har lyssnat och håller på att undersöka det forntida Irland. Så spännande, intressant och befriande det är för dem när de hittar den. Det har öppnat upp världen som en gång fanns, hur den skulle kunnat vara idag och vad den kommer att återgå till. När all sinneskontroll är avslöjad och borttagen kommer Kabalen att friläggas framför er. De kommer att vädja om nåd från er. De har varit ansvariga för förstörelsen av allt som var gott i er värld. Kom ihåg, det är er tystnad som ger dem tillåtelse att fortsätta sitt skräckvälde från land till land med sådana klena ursäkter att till och med ett barn på 3 år skulle ha svårt att tro på det.

Det är upp till er när detta skall stoppas, när ni gör det rätta och säger: ”Nej… inte i mitt namn. Jag kommer inte att döda för er! Ni har ingen rätt att diktera för andra när ni är så korrupta själva!” Det är då dödandet stoppas, när tillräckligt många av er säger NEJ. Det är dags att ta kontroll av ert eget öde. Vi hjälper till så mycket som vi har tillåtelse till, men vi kan inte störa er fria vilja.

Kaos råder inom bankvärlden då de desperat klänger sig fast vid vad de har. Det är varje man för sig själv, det finns ingen ära i bankväsendet. De visar ingen tvekan för att förstöra varandra, för dem är rikedom syret i livet. De förstör hänsynslöst länder för att få total kontroll över mänskligheten. Bankväsendet är baserat på lögner och svek. Folk börjar just vakna upp för detta. Allting är riggat för att visa vad de vill visa. De är, trots allt, bra med siffror.

Det finns en tid i varje människas liv när hon inte kan gömma sig bakom religion eller nationalitet, och hon måste ta ansvar för sig själv. Den tiden är nu. Du har fått så mycket att tänka på, min kära, över de senaste få åren. Du har mött motstånd från dem som ännu inte har vaknat. Vår kärlek och tillit till varandra har gjort det möjligt för oss att genomföra det vi anförtroddes att genomföra. Vi kommer att fullfölja det.

Min kärlek omger dig alltid. Din beundrande Monty.
Översättning: Gertie Dahlberg