The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 1 januari 2012

Jag skulle vilja, om jag får, önska er alla Ett Mycket Gott Nytt År!

I detta år av upplysning kommer ni att få se bevis som kommer att ifrågasätta allt som ni har accepterat som sanning. Öppna er ögon, sanningen finns där! Den har aldrig förut varit så tillgänglig som den är nu. Många hinder kommer att ställas framför er. RÄDSLA kommer att användas, det har alltid fungerat i det förflutna! Kom ihåg att Kabalen är vanemänniskor, de använder alltid samma metoder för kontroll. Men ni är klokare nu och kommer att se rakt igenom all deras propaganda.

Vem litar du på? Som jag har sagt tidigare, titta på deras agerande, inte på deras ord. Ögonen är också en bra indikator på ärlighet. Ljusets människor försöker inte få kontroll över er, de vet att ni har givits fri vilja.

Detta kommer helt säkert att bli ett intressant år för många av er. En del har uppdrag att slutföra. Ni kommer att bli vägledda för detta. Dessa beslut har inte gjorts på jordplanet. Våra planer kommer att genoföras under vår övervakning. Det är en gemensam insats. Fler och fler människor, på båda sidor av livet, kommer att arbeta tillsammans i harmoni. Det är så det var menat att vara. Det var så här innan Kabalen satte igång med att förstöra förbindelsen och kastade in människan i mörkret av den kontroll de har utsatt er för under generationer.

Alla ni som är av Ljuset bestämde er för att återvända, att ta tillbaka er planet och återlämna den till Ljuset. Det är ett krig mellan ljus och mörker, gott och ont. Det är inte lätt att acceptera att det finns människor, som ser precis ut som ni på utsidan, som har planerat att avfolka er värld och förstöra många miljoner av er. De har inget samvete, ingen medkänsla. De ser er inte som värda ett liv i den värld som de planerar. De har visat er att de planerade detta övertagande under år 2012.

Men trodde de verkligen att Himlen skulle stå bredvid och se detta hända? Var och en av er är en dyrbar själ. Ni är alla viktiga i systemet. Ni har människor av Ljuset mitt ibland er. Människor som kan se klart och som har ägnat sina liv åt att visa er sanningen, trots att många hinder lagts i deras väg. De fortsatte ändå för att fullfölja sina uppdrag. David Icke är en sådan person och Michael Tsarion har varit exemplarisk i sin forskning efter den Verkliga Sanningen och att sedan skriva om den på ett sådant sätt att han målar bilden i ord för att göra det lättare att förstå den och se klarare vägen mot undergång, hur det gjordes och varför det gjordes. Här har ni två så olika människor, var och en en stor lärare på sitt eget sätt. Deras skrifter kommer säkerligen att öppna sinnena, även hos skeptikerna. Det finns många fler som dessa två, som arbetar outtröttligt för att vägleda alla mot Ljuset.

Energin i er värld förändras nu snabbt. Den påverkar många av er. Er extrema trötthet beror på detta. De förändringar som vi infört är en nödvändig del av övergången. De känsligaste bland er upplever detta mer än andra. Denna energi uppmuntrar även andra att tala ut och avslöja sanningar som de hållit dolda under åratal. Sådana människor behöver stöd och uppmuntran. Att inte tala ut gör dig till en medbrottsling. Du kanske tycker att det är mycket störande att vara runt dem som inte är av ljuset. Det är som om de är utsatta, de har ingenstans att gömma sig längre. Rikedom ger inget skydd i tider som dessa. Ni är de 99 procenten.

Återigen säger jag till er att det är när ni undersöker det forntida Irland som allt blir kristallklart. Ni kommer att undra hur i all sin dar ni kunde acceptera som ett faktum det ni fick lära er om historien eller religionen. Tro mig, detta är den lättaste vägen för att fastställa sanningen. För det var då som allting vändes upp och ner, platser ändrades, namn ändrades, men bevisen finns fortfarande där för alla att se. Om ni inte gör detta kommer ni att stanna kvar i den mörka cellen av okunnighet och mörker där era kontrollanter har placerat er.

Nej, jag var inte irländsk i min senaste inkarnation. Jag föddes i London i en ortodox, judisk familj. Jag var, i ett tidigare liv, irländsk. Jag älskade hur livet var i de druidiska tiderna. När ni undersöker detta kommer ni att se världen i ett mycket annorlunda ljus. Allt kommer att bli klart. Det är som med allt annat, man måste börja i början och det är där som allt började. Det är upp till er själva — allesammans — att rädda er värld och ert folk. Ta det till Ljuset. År 2012 är ett år av möjligheter. Så sätt igång!

Hjälp finns till hands. Du har rätt, min kära, det är ett rymdskepp som du ser de flesta nätter när himlen är klar, och ja, det har flyttat sig närmare. De observerar och väntar på kallet från mänskligheten att få hjälp med övergången. De kommer i vänskap för att välkomna er tillbaka till det fantastiska Universum som ni en gång var en del av. Allt kommer att bli klart när sanningen är där för alla att se.

Jag skulle vilja personligen tacka barnen och dina vänner som, tillsammans, gav dig en ny dator så att vi kan fortsätta vårt arbete. Detta kommer att befria dig från stressen att försöka handskas med en gammal och temperamentsfull maskin. De är välsignade och likasinnade människor och är mycket uppskattade.

Allt är inte bara jämmer och elände. Där är arbete som måste göras för att ta världen framåt. Så snart detta är gjort kommer ni att njuta av att vara på Jorden. Det kommer att bli Paradiset på Jorden med allt ni kan tänkas drömma om. Allt finns där för er. Ondskan kommer att försvinna och bli ett minne blott, borta för alltid. Låt oss gå framåt tillsammans för att återigen etablera vår Värld av Kärlek och Ljus för alla människor.

Min kärlek vägleder dig alltid. Din beundrande make Monty.Översättning: Gertie Dahlberg