The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 4 december 2011

Min kära, du förväntade dig aldrig att göra så mycken forskning och att få dyka in i det förflutna för att avslöja sanningen. Hade jag förstått allt detta när jag levde på Jorden skulle jag säkerligen ha gjort det själv. Jag hade då ingen aning om den enorma korruptionen och hur den påverkade alla på er planet. Du är medveten om de många timmar jag spenderat med att titta igenom vad vi leddes till att tro på var det enda vi behövde, dvs Bibeln, och att den var en sann och ärlig version av händelser. Trots att jag fann många sprickor och allvarliga frågor som behövde svar när jag studerade alla de så kallade ”heliga böckerna”, så fann jag inte svaren förrän jag gick över till den andliga världen. Nu kan jag säga att inte ens de klipskaste förfalskarna och lurendrejarna kommer att gå säkra från avslöjande.

Fastän utbytet av IESA mot den heliga, påhittade Jesus har dragit in stora rikedomar till den Romerska Kyrkan, så krävdes det oerhörda ansträngningar för att göra så att det framstod för världen att han faktiskt hade existerat. Många miljoner dog i genomförandet av denna förfärliga plan. Det krävdes ändringar på namnen på platser för att dessa fiktiva karaktärer skulle ha levt. De förfalskade världshistorien. De ersatte den för en vävnad av lögner och uppfinningar. Detta bedrägeri – nedtryckandet av sanningen – är ett brott mot mänskligheten. Sanningen kommer nu fram trots förtryckarna. Den kommer att öppna mänsklighetens ögon för detta stora bedrägeri.

Den irländska rasen har fått utstå förödmjukelser även fram till våra dagar, genom den självsvåldiga översättningen och noggrant riktade förvrängningen av deras historia. Det är dags nu att lära om vad ni har blivit lärda. Öppna era sinnen för sanningen. Det är nästan bortom fattningsförmågan att ETT SÅ ÖVERVÄLDIGANDE BEDRÄGERI SOM DETTA KUNNAT UNDGÅ UPPTÄCKT SÅ LÄNGE. Den noggrannhet och omfattning med vilken denna historia genomfördes, magnituden av de krafter som användes för detta arbete, propagandan som systematiskt spreds utomlands för att skapa ett falskt intryck av allt som hör till Irlands historia och hennes folk är en hemlighet som är svartsjukt bevakad.

Den IRLÄNDSKA FÖREINTELSEN genomfördes för att reducera antalet och förstöra hennes folk. Irländarna är den ARISKA RASEN, Ljusets folk. Trots allt de fått genomlida har de aldrig förlorat sin mänsklighet. Irland är vaggan för mänskligheten. Det finns mycket att lära av att studera denna underbart vackra ö. När ni förstår sanningen, den verkliga historien om er värld, då kan ni gå framåt och vidare in i ljuset. Era förtryckare kommer inte längre att ha kontroll över allting i era liv. Tiden har kommit för den verkliga friheten. Vi berättar om och om igen att sanningen kommer att göra er fria. Det är dags att stiga ut från mardrömmen ni kallar liv. Det är bara när ni gått over till det andliga livet som ni kan se klart precis hur förtryckta ni var från vaggan till graven.

Vi fortsätter med att blockera vägarna för era förtryckare även om de aldrig skulle erkänna att det är så. De kontrollerar allting ni läser, hör och ser. Deras påståenden blir alltmer löjliga för var dag. De förolämpar din intelligens när de producerar ”skäl och bevis” för varför de måste gå i krig. Jag frågar er nu: finns det någon därute som är dum nog att tro på dem? Hur många gånger skall de använda samma gamla formel innan ni vaknar upp och säger: ”NEJ, dödandet måste upphöra!”

Det är glädjande för oss att se att fler av er öppnar er för sanningen varje dag. När ni vaknar fylls era hjärtan med kärlek. Ni ser allting i ett annorlunda ljus. Det är livsförändrande! Du upphör att vara roboten som dina förtryckare vill att du skall vara. Du öppnar upp till dina medmänniskor och ser livet på ett mycket annorlunda sätt. Din familj och dina vänner plus din större familj över hela världen blir mer verklig för dig när du inser att ni alla är ETT. När du lär dig vem du är så kommer allting att bli helt klart för dig.

Du kommer att återförenas med Universum. Ni har så mycket att upptäcka om er själva. Fri energi kommer att vara en av de första sakerna som blir tillgängligt för alla människor. Vatikanen har hållit detta, och så mycket mera, hemligt för er alla för att få kontroll, medan de låtsas predika kärlek och tolerans. Deras planer håller nu på att falla isär. Vad ni ser nu är desperation där det en gång var arrogans och självförtroende.

Vi ser en törst efter upplysning. Folk söker sanningen. Det finns många ni kan lyssna till som har gjort undersökningar och funnit svaren, och de vill gärna dela dem med er. Det har aldrig varit lättare än nu att finna sanningen. Hjälp varandra, dela med er av vad ni vet. Kom ihåg att det är svårt att acceptera att det som man har trott på och levat efter egentligen inte är sant och att det användes till att kontrollera er. Så var snälla och var försiktiga och förstående hela tiden. Uppskatta de modiga själar som har stigit fram för att dela sin sanning med er. De blir snabbt offer för hån och attacker.

Titta på dem som attackerar! Vad är det de döljer? Varför behöver de förstöra någon annan som talar sanning? Det är de som attackerar som hårdast som har mest att dölja, annars skulle de bara ignorera det. De attackerar och använder alla till buds stående medel för att förstöra dem som vågar ifrågasätta. Allting borde vara öppet för granskning. Sanningen kan inte längre döljas. Förstörelsen av människan kan inte längre tolereras. Människans omänsklighet mot människan måste upphöra.

Jag vet, min kära, att det ibland är mycket smärtsamt för dig att vara separerad från mig. Vi hade så mycket, jag visar dig hela tiden att jag fortfarande finns bredvid dig och att jag aldrig lämnar dig. Vi fortsätter vårt arbete tillsammans. Detta är vårt uppdrag. Kärlek är den dyrbaraste upplevelsen, uppskatta den alltid.

Din beundrande make, Monty.


Översättning: Gertie Dahlberg