The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 13 november 2011

Min kära, du lever i en tid av avslut och ny början, då fler människor vaknar upp tar de ställning mot de korrupta i samhället. Det lyser ett ljus på tankekontrollen som har använts – och fortfarande används – för att hålla er som slavar och under kontroll. De två bastionerna av kontroll har alltid arbetat tillsammans men lyckades hålla sin förbindelse hemlig för mänskligheten. När nu mer information flödar ut och frågor ställs så förlorar de mer och mer, eftersom de inte kan handskas med den här oväntade situationen. De kommer att skapa ”problem” som de hoppas skall ta bort intresse från deras korruption. Ni är nu tillräckligt vakna och medvetna för att vägra falla för deras lögner. Kom ihåg att korruptionen är över, så de kommer att attackera hänsynslöst för att försöka hålla sig fast vid vad de olagligt har förvärvat. De är desperata nu.

Ni har övertaget nu, vet vem ni är. Stå tillsammans i ljuset vid varje steg på vägen. Kom ihåg att kunskapen alltid har funnits där men den hölls dold för er. Vi fortsätter att arbeta med energi. Jag kunde aldrig drömma om att så mycket kunde uppnås genom att bara använda energi och ljudvågor. Konstgjorda barriärer är på väg ner. Människan kommer att ha en ny förståelse av livet och kroppen och hur den kan fungera när den inte är störd av dem som kontrollerar er. Ni inleder nu ett strålande äventyr. Jorden kommer att bli transformerad till en Ljusplanet av kärlek och frid.

Kom ihåg att genom den här kampen kommer slutresultatet att bli permanent, det är inte bara en kortsiktig sak. Ni – alla ni som arbetar i Ljuset – är skaparna av den Nya Tidsåldern av Upplysning. Ni skapar historia – verklig historia – inte lögnerna som lärts ut till er som historia. Allting som ni har fått lära er är motsatsen till sanningen. Vad ni fått veta är bra för er är egentligen dåligt för er. Ja, det är en chock att upptäcka att dessa som kontrollerar er egentligen är så ONDA!

Den unge man som du möter nästa vecka möter du med min välsignelse. Ni har båda kommit från mycket olika håll till samma slutsatser. Tillsammans slutför ni bilden. Vad han påstår passar in i informationen som jag ständigt matar dig med. Allt passar tillsammans som bitarna i ett pussel. Tillsammans kommer ni att stråla ut ljuset på sanningen.

Jag överraskade dig när du tvättade, dina tankar vandrade när jag sa högt i ditt öra att ”IRLAND ÄR NYCKELN SOM KOMMER ATT LÅSA UPP ALLTING”. Sedan dess har jag förklarat allting för dig och du vet vem du måste tala med. Den information du fick 11/11/11 är mycket viktig – använd den klokt! Allt kommer tillsammans på ett fint sätt, min kära, precis som vi planerade när vi gick på den himmelska stranden i Inch, Co Kerry (Irland) för så många år sedan. Även om vi talade om hur vi skulle kunna kommunicera så hade vi vid den tiden ingen aning om hur givande vår plan skulle visa sig vara. Underskatta aldrig kraften av kärlek. Med kärlek i ditt hjärta är allting möjligt.

Bankerna fortsätter, genom sina marionetter, att försöka åstadkomma den Nya Världsordningen. Återigen var det Irlands Kenny som insisterade på BEVIS. Han vill se konkreta BEVIS. Det skall bli intressant att se vad som händer där. De nämner inte längre Irland ifall de skulle få obekväma och besvärliga frågor. Hur intressant är inte det, min kära? Mr Kenny har satt ett bra exempel som borde inspirera andra. En ärlig politiker är en bristvara i er värld. Han är ett föredöme för alla som vill att sanning och ärlighet skall råda. Irland leder vägen, återigen, som det gjorde i gamla tider.

Energiförändringarna påverkar människor på olika sätt. Det beror på hur öppna de är, och naturligtvis, hur avancerade de är. De flesta har upplevt vissa förändringar. Det har blivit så mycket lättare att kommunicera från detta rike. Det är spännande för oss att kunna vara så involverade i den här Stora Övergången. Jag skulle inte vilja missa ett enda ögonblick av det. Jag vill dela det med er: att känna er upprymdhet då allting förändras till det bättre för hela mänskligheten. Detta är vår avsikt och vi kommer att uppfylla den. Stöd alla dessa som söker rättvisa i er korrupta värld, där rättvisa kvävs och sanning är dold. Detta kan inte, och kommer inte, att få fortsätta. Jag vill påminna er, ännu en gång, att ni alla har tillräckligt med matvaror lagrade, då den Onda Kabalen kommer att försöka att kontrollera livsmedelsförsörjningen. Detta kommer att bli tillfälligt, då, så snart ni befinner i den Nya energin, mat inte kommer att vara så nödvändigt som det är nu. Föda kommer att bli ett nöje, precis som choklad är nu. Kommer du ihåg, min kära, hur jag älskade min choklad varenda dag?

Livet kommer att bli så mycket lättare. Jag vet att det är svårt att föreställa sig att alla lever i harmoni, men när religioner och banker är borttaget så råder jämlikhet. Sedan blir livet på Jorden en glädje, i motsats till den kamp det är nu. Inga fler sjukdomar – de är för det mesta gjorda av människan i alla fall – åldrandeprocessen kommer att vara helt annorlunda. Jag har aldrig tänkt på mig själv som gammal. Konditionering av sinnet kommer inte längre att ske. Sinnet kommer att användas, det kommer att utforskas till fullo. Alla begränsningar kommer att tas bort när den fulla kraften av sinnet är återställd.

Din vän Tom (Total Sinnesdynamik) har talat med dig om sinnets kraft: hur sjukdom, förlamning på grund av hjärnblödning etc, kan vändas genom användande av sinnet och tankarna. De som bestämde sig för att kontrollera mänskligheten kommer att få svara för vad de är ansvariga för. De har begått den största synden mot den mänskliga rasen i Universums verkliga historia. Livet kommer att bli den underbara upplevelse som det var menat att vara. Kärlek kommer att vara normen. Föreställ er det! Energin i era tankar kommer att snabbas upp. Ni får det ni förväntar er i livet. Som plakaten säger: Du är 99 %, du har 99 % av ENERGIN! Behöver jag säga mer? Tillsammans kommer ni att lyckas. Det är skrivet så.

Min kära Veronica, lita på mig och min vägledning. Jag kommer inte att svika dig. Tillsammans har vi uppnått så mycket och vi skall fortsätta att göra det.

Din beundrande make, Monty.


Översättning: Gertie Dahlberg