The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 6 november 2011

Min kära, du ser nu saker hända som jag talade med dig om kort efter min bortgång. Det krävdes en modig man för att försvara sitt folk och sitt land. Genom att göra detta väckte han oavsiktligt världen för vad som hade varit accepterat utan frågor under hundratals år. En dag snart blir det ganska tydligt varför det måste vara Irland som lyste Sanningens ljus på korruptionen. Mr Enda Kenny valdes för den här rollen. Han är anförtrodd att fullfölja detta.

Vad som behövs är att det irländska folket undersöker vem de är. Först då blir det klart varför Vatikanen var tvungen att kontrollera deras utbildning och myndigheter och därmed säkerställa att de aldrig kunde få reda på vem de är. Även er historia blev stulen. Den var omplacerad och omskriven som om det hänt i ett annat land. De bara justerade ett eller två namn och skapade en falsk historia för sig själva.

Irland, det är dags att ta tillbaka vad som är er historia! Det är dags att förstöra all den historia som Vatikanen prackat på er som gav en totalt falsk bild av vem ni är, och er viktiga plats i den verkliga historien i världen. DEN FALSKA BOKFÖRINGEN hos bankerna, som fångade Irland, var noggrant planerad för att utöva ännu mer kontroll på det irländska folket. Kabalen skröt till och med om att DE ÄGER IRLAND!

Jag tror de brukade säga att ”det var Guds eget land”. Irländarna sjunger om ”Den glömda rasen som ingen känner till”. Det är dags för den rasen att veta vem de är. Sanningen kan inte hållas gömd längre. Ett stort brott har begåtts mot er. Ert folk har lidit sedan Vatikanen satte sin fot på Irland, för alla dessa år sedan. Missbruk av ert folk och ert land måste stoppas. Det är dags att lära sanningen.

Det ekonomiska strupgreppet på er värld var noggrant planerat. Det finns ingen brist på pengar eller guld, det är bara i händerna på fel personer. Era myndigheter skyddar er inte, de är en del av konspirationen. De är en del av problemet, inte lösningen på det. De är som skådespelare på en scen, de läser upp sina rader, försöker imponera på folk, hur hårt de arbetar på att försöka lösa problemen som de var inblandade i att skapa. David Ickes ord var perfekta i hans förklaring av situationen. Kabalens medlemmar är desperata eftersom allt nu kommer till sin spets. Energin fortsätter att öka, och med den sanningsenergin. Det är dags för förändring och förändring kommer det att bli. Ni kan vara säkra på det.

Ni har inte getts en sann bild. Ni har bara att titta på vem som kontrollerar vad ni läser och ser för att veta varför. Ni måste nu se på dessa som undersöker den verkliga sanningen. Läs vad de har att säga – de har vigt sina liv för att få ut sanningen i det fria. Gör en ansträngning och lyssna på vad de har att säga, undersök sedan saken själva. Det är bara då som ni kommer att se själva hur sanningen hållits dold för er. Veronica kan berätta för er att jag tillbringade all min tid med att söka efter sanningen. Det var viktigt för oss att förstå varför Kabalen tyckte det var nödvändigt att ständigt uppfinna skäl för konflikter.

När jag gick över till andevärlden blev alltsammans uppenbart klart och tydligt. Då kunde jag ge en sann bild av vad som skedde. Jag måste förklara för Veronica omfattningen av korruptionen och ge skälen till varför vi måste hjälpa människor att se det själva och försiktigt leda dem fram till sanningen. Det var mycket för henne att ta på sig. Jag var tvungen att visa alla bevisen för henne och övertyga henne om att sätta upp en Stiftelse. Det var vid en tid då hennes hjärta brast. Min plötsliga bortgång – utan någon varning – var så svår för henne att bära. Veronica och jag har arbetat under många livstider tillsammans. Det är aldrig lätt för oss att vara ifrån varandra. Jag står fast vid allt jag sa i mitt tal på dagen då jag gifte mig med henne. Vår kärlek blir djupare för varje dag. Var snälla och lär er att se kärleken och ljuset. Välkomna detta in i era liv. Våga er på att gå ut ur fängelseburen. Bli fria att leva era liv i kärlek och frid.

Det finns ALDRIG en ursäkt för krig. Du är inte ett får. Handla som den rationella varelse av Ljus du är. Säg NEJ till krig. Allt kan uppnås på ett fredligt sätt. Köp inte in dig till den ständiga bluffen som påtvingas dig från alla vinklar. Det är dags för sanningen, NU! Tro mig när jag säger dig att där är ganska mycket som pågår bakom scenen som du inte är medveten om. Vi behöver överraskningsmomentet för att uppnå våra mål.

Det finns de ibland er som försöker att få ett Avslöjande. Jaa, min kära, regeringarna har ljugit så länge att de skulle tvingas förklara så mycket och de skulle inte veta var de skall börja, och just nu passar lögnerna bättre deras avsikter. Snart nog kommer du att möta dina medmänniskor från andra planeter. Våra planer är stora. Vi behöver bara få rätt timing. Det är dags att lita på ert Högre jag, tillåt inte er själva att svepas med av lögner, oavsett hur övertygande de är, eller de så kallade ”bevisen” som är producerade. Det är dags för sanning och rättvisa. Detta är vad vi kommer att säkerställa att ni får.

Detta är en hektisk tid för dig, min kära. Den är spännande också. Snart kommer slöjan att lyftas helt och hållet. Detta är ett stort projekt, min älskade. Vi kommer att slutföra det.

Din beundrande make Monty.


Översättning: Gertie Dahlberg