The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 23 oktober 2011

Ty vi strider inte mot kött och blod,
utan mot furstendömen, mot makter,
mot härskarna i mörkret i denna värld,
mot ondskans andemakter i Höga rymden.
(Efesierbrevet 6:12)


Min kära, de fruktansvärda händelserna förra veckan kommer att väcka upp många fler till den verkliga sanningen om vad som pågår. Det chockade alla anständiga människor in i märgen.

När sådan ondska riktas mot massorna och teknik används för att hetsa dem, då blir resultatet detta. Är detta den väg ni önskar gå? Där pengar styr och mänskligt liv är brutalt och offentligt utsläckt för VINSTSYFTE? Hur kan man någonsin se dessa länder som civiliserade igen?

Detta är inte en tid att gömma sig och hoppas att du själv och de dina blir säkra. Kom ihåg: ”Du är din broders vårdare”. Genom din tystnad blir du också en mördare. Detta är den Mörka Kabalens strävan efter att ta och uppehålla kontroll, att ta bort alla som inte är tacksamma mot dem. Det är så viktigt att söka sanningen i vetskap om att den kommer at vara er räddning.

Tala om för Peter (Welsford) att han har rätt i sin förmodan angående hans förfäder. De ser fram emot en glädjefylld återförening med honom när det är hans tid att vara med oss.

Jag vet att det blir svåra tider att vara på Jorden i, men det är viktigt att ni kommer tillsammans och stödjer varandra. Ni vet i er själ att ljuset kommer att släcka mörkret, sedan är det upp till er att släppa fram de unga som redan är utrustade för att leva i den Nya Energin. Ni kommer att agera som väktare och se till att de förstår sina roller i den Nya Världen av fred och kärlek. Er värld kommer att återgå till Kärlekens religion som frodades i det antika Irland. Det togs brutalt bort av Vatikanen. Det är spännande, min kära, hur Irland gradvis ger upp sina hemligheter i denna tid av uppenbarelser.

På det jordiska planet är ni på olika nivåer av medvetenhet. En del har en djup förankring i vad som händer. Andra är lika tomma som skal, med inga synliga tecken på ljus. Det är de som används av den Mörka Kabalen för att utföra deras order. De känner igen sina egna, precis som du gör. Du ser ljuset i andra, du känner dig bekväm hemma, med dem. Du och jag kände igen varandra när vi träffades, precis som du gör idag med Ljusvarelserna runt om dig. De Mörka kommer i alla former. Tillåt inte er själva att luras av dem. De kommer att uppträda på ytan som om allting är okej, men snart avslöjar de sina sanna jag. De har inget gömställe. De kan inte överleva i sanning och kärlek.

Dessa personer som arbetar för att avslöja sanningen döms och blir förtalade, även om det är en av deras egna som talar ut. Gud gav alla en fri vilja. Detta uppskattas inte av många så kallade religioner men det är allas rätt att leva sina liv som de finner lämpligt och inte låta sig dikteras av oärliga och kontrollerande sekter. Ni kommer inte till den här världen med en etikett på pannan. Ni är fria att välja!

På den här sidan av livet finns ingen religion alls, för vi vet sanningen. Allt det där som delar upp er på Jorden är totalt irrelevant. Vi behöver inte något språk eller någon nationalitet eller något trossystem. De är skillnader som alla är gjorda av människor och har ingen betydelse när ni kommer till den andliga sidan. Det är hur man levt sitt liv på Jorden som betyder något, ingenting annat. Du kan inte tvinga en annan människa till att bli det hon inte är. Se med kritiska ögon på dessa som försöker att tvinga sina åsikter eller kontroll på dig. Många lagar har stiftats som ni ännu inte är medvetna om. Detta gjordes för att införa mer kontroll över er då de blint följer Planen. Mat kommer att användas som vapen, till att tvinga er att lyda. Delar av USA försöker redan att göra detta!

Välsigna dem som protesterar i tysthet utan att tillgripa våld. Många har placerats bland dem som ett desperat försök att hetsa till våld och orsaka trubbel. Demonstranterna är ett exempel för alla er andra hur ni kan uppnå våra mål. Er media har försökt att ignorera dem, att låtsas som att protesterna inte inträffar. Men de har misslyckats. Demonstranterna har stöd från båda sidorna av livet. Vi är skyldiga dem en stor tacksamhetsskuld. Jag observerade din avsky för förvrängningen av dessa människor i radio och TV, och även i tidningarna. Du var chockad att radiostationen som du har lyssnat på under ca 50 år är totalt kontrollerad, de läser alla från samma manuskript! Yttrandefriheten har försvunnit. Vart skall man gå för att få en sann bild av vad som händer?

Vi är tacksamma mot människorna som genom sin anknytning till Anden strävar efter att visa den verkliga bilden av vad som sker. Tillåt inte att girigheten hos några få förstör mer av er värld, oavsett vilka osannolika historier de kommer upp med angående skälen till varför de måste invadera andra länder. Ni vet att de ljuger men de är slavar under Planen: De måste genomföra den, annars blir de borttagna från sina jobb.

Deras värld håller på att avslutas. Deras skräckvälde är snart över för alltid. De kommer inte att lyckas förstöra er värld eller människorna på den. Allting som de har levat för, och genom, stals eller togs med våld. Även deras historia är INTE deras – den blev också stulen!

Sanningen håller nu på att avslöjas och förklaras. Bedragarna kommer att tas bort. Detta kommer att göras utan att man tillgriper våld eller några argument. De kommer att använda RÄDSLA. Det har alltid fungerat i det förflutna. De gillar sina beprövade formler. Men ni är nu klokare och ser deras LÖGNER. Ni kommer inte att falla för dem igen. Tillåt inte RÄDSLA i era liv. Det är deras valda vapen för att kontrollera er.

Kom tillsammans, låt inte religion och ras avskräcka er. Skapa kärlekens energi och hopp vart än ni går. Ni är de speciella människorna som åstadkommer förändringen. Kärlek kommer att vara det enda ”vapen” som används. Kärlek är allt som behövs. Kärlek är allt.

Min kära, du känner smärtan och ångesten hos andra. Du tycker att denna tid är svår. Jag har förklarat att så snart själen lämnar kroppen så har den inget minne av lidandet. Den är återförenad med sina förfäder. Dödandet kommer att upphöra.

Vi har arbete att utföra, du och jag. Vi kommer att slutföra det! Var så säker på att min kärlek kommer att vägleda dig. Jag är din beundrande Monty.


Översättning: Gertie Dahlberg