The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 18 september 2011

Hälsningar, min kära. Detta har varit en vecka då du har sett information som släppts som du aldrig förväntade dig att få se i din livstid.  Dessa människor som förklarade sig vara av Ljuset medan de samarbetade med de Mörka Entiteterna för att få kontroll över mänskligheten, har nu avslöjats. De har ingenstans att gömma sig. De känner nu rättvisans hand på sin axel, de kommer att få svara för sina brott. Deras avlägsnande från scenen kommer att ta lite längre tid, men det kommer att ske, lika säkert som att natten följer på dagen. Deras brott mot oskyldiga barn är det som är svårast att handskas med. De predikade kärlek men levererade det mest ondskefulla kontrollsystem som allt byggde på lögner. Deras lögner kontrollerade varje aspekt av era liv. Ni var till och med programmerade till att förvänta er att dö vid en viss ålder.

Vaccinerna var spetsade med stammar av virus för att försäkra att ni skulle bli sjuka av cancer eller andra allvarliga sjukdomar, en del människor reagerade annorlunda, men det säkerställde ohälsa som skulle skapa stora vinster – plus er bortgång! Allting var staplat upp för er: förorenad mat etc, för att ta bort er från planeten. Sorgligt nog fick ni veta att ni skulle lita på de människor som förstörde er.

De levde på er rädsla, de frodades på den. Detta är orsaken till att ni ständigt får höra att ni måste frukta. Allt är planerat. De har en lista över potentiella ”fiender”. Diskussioner förekommer just nu om när de skall gå vidare med Project Bluebeam. De planerar att använda sina egna ”rymdskepp” för att låtsas att aliens hotar er. De bryr sig inte om hur många som dör i processen. Det kommer att användas för att utvinna ännu mer skatter och till att införa ännu mer kontroll. Det är här som människorna från Ljuset, som är vakna för vad som sker, skall tala ut. Försäkra andra att detta är en del i en stor bluff. Det är alltsammans en illusion. Pengarna håller på att ta slut för dem. De kramar ur länder efter mer och mer pengar då de håller på att tappa kontrollen över det finansiella systemet som de så bedrägligt har infört för många år sedan. Det nya systemet är nästan klart att läggas fram. Detta kommer naturligtvis att vara en tillfällig åtgärd tills dess att pengarna kan delas ut helt och hållet och ni återgår ännu en gång till en metod för byteshandel, precis som det var i gamla tider. Det var mycket framgångsrikt. Det orsakade aldrig krig eller svält. Det fanns rikligt för alla.

Ni kommer att bli medvetna om enorma vågor av kärlek. Ni vet att Kabalen inte ”har eller gör” kärlek. De kommer att försöka förstöra den, de kan inte klara av den goda energin av kärlek. Vi har talat om de tre dagarna när det är bäst att ni sover och tillåter oss att göra vad som måste göras för att ta bort illusionen som ni nu kallar ”livet”. Ni har ingenting att frukta, ni kliver bara ut ur fängelset som har hållit er under deras kontroll. De förändringar som naturligt kommer att ske med planeten Jorden – avlägsnande genom jordbävningar t ex på flera delar av Jorden – är nödvändiga, då de har blivit så skadade att de inte kan återställas.

Folk kommer att tas bort i tre vågor: människorna som kommer att lämna Jorden i den första vågen har redan gått med på detta, de är utvecklade och kommer att sätta upp center för att ta emot den andra och tredje vågens människor. De som kvarstår på Jordens yta är dessa som är så låsta i sin rädsla och kontroll av Kabalen att de stannar för att bli deras slavar. Många av era unga människor väljer att vara på Jorden vid denna tid för att använda sin rena energi till att hjälpa andra att gå framåt. Ganska många av er har upplevt att det snurrar i huvudet plus konstiga sensationer i kroppen som används för att återställa ert DNA och hjälpa er till att förbereda er för fullt medvetande. Detta har varit ett pågående arbete under en lång tid, men tiden är rätt, nu, för att göra övergången. Var snälla och försäkra er om att ni har tillräckligt med mat i lager så att under övergången, när varor inte kan levereras eller produceras, ni har lagrat tillräckligt för att klara er själva. Vatten är viktigt, plus alla de grundläggande behoven i livet. Ljus är viktiga också. Det finns absolut ingenting av frukta, se det som ett stort äventyr. Planeten Jorden går igenom en massiv förändring som kommer att ta bort all som inte skall vara där. Jorden kommer återigen att ta sin plats i Universum. Det kommer att bli mycket spännande för alla de som studerat andra planeter, sädesfältcirklar, UFOs etc. John Mack är otroligt upphetsad. Vi har arbetat hårt för att detta skall kunna ske. När energin förändras – det sker just nu när vi skriver detta – kommer vi att kunna visa oss själva, även då en del kanske ser detta prospekt som alarmerande. Vi är ibland er mycket mer än ni inser. Jag vet att du vet detta, min kära, då jag fortsätter med att göra min närvaro känd för dig och våra gäster – mycket till deras överraskning, ibland.

Håll humöret uppe! Ni har mycket att se fram emot. Till alla de länder som oroar sig för återbetalning av skulder som lagts på dem, det var en bluff som aldrig skulle ha inträffat. Ni hade inte med ärliga människor att göra. Jag skulle vilja ta det här tillfället i akt för att försäkra dem att alla skulder kommer att utplånas när det nya systemet kommer igång. Ni har bara några få veckor kvar att vänta på detta. Deras dagar är räknade. Det är dags för dem att böja sig och återlämna allt de så oärligt tagit ifrån er. Detta är den tid när män av integritet, såsom Mr Enda Kenny på Irland, måste komma fram och visa vägen till hederliga politiker. Han är mycket beundrad och uppskattad på båda sidorna av livet. En man ni kan lita på. Restaureringen av Irland – den sanna historien – är en prioritet. Det är först då som människan till fullo kommer att förstå det enorma bedrägeri som begåtts mot hela mänskligheten.

När jag först kom över till den andliga världen och såg allt detta för första gången så bad jag dig att studera det forntida Irland. Du kunde knappast tro på vad det avslöjade. Hela historien ändrades för vinst och kontroll. De trodde att de hade förstört bevisen. De kan inte gömma något från Anden. Vi har tillgång till allting, vi kan inte tystas ned.

Var snäll och ta tid för att ta hand om dig själv, för mig. Din beundrande make Monty.Översättning: Gertie Dahlberg