The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 17 juli 2011

Min kära Veronica, mitt hjärta går ut till dig och alla de som är modiga nog att ta en titt igen på allt som du har accepterat som ett faktum, och historien du har fått lära dig etc. Det är en chock att lyfta på slöjan och avslöja den verkliga sanningen som måste mötas. Mänskligheten måste gå vidare – det finns inget val. Det är dags att vakna från ert kontrollerade, hypnotiska slumrande. Det är dags att ifrågasätta precis allting. Jag lovade att de Korrupta skulle avslöjas: nu ser ni att detta sker! Det har bara börjat!

Faktum är att Irland – den stora bastionen för den romersk-katolska kyrkan – ifrågasätter motiven hos en kyrka som har våldtagit barn och sedan bestämt sig för att skydda våldtäktsmännen och pedofilerna. De predikar kärlek men förstörde oskulden hos så många helt ostraffat. Rom har alltid stött våldtäktsmännen och pedofilerna som finns mitt ibland oss.

Men äntligen, Irlands regering är modig nog att säga: ”vi kommer inte längre att tolerera er mitt ibland oss.” Du väntade dig inte detta, min kära. Det tog bara lite forskning för att finna den hemska sanningen.


http://one-evil.org/entities_organizations/evil_org_holy_see.htm


Återigen vill jag påpeka att
ingenting är som det verkar vara. Den kommande övergången fordrar att ni tittar på er historia och allt som ni har accepterat som en sanning. Detta är en smärtsam process men det leder till en återförening med er andlighet och till en värld där kärlek, sanning och respekt för alla människor väntar på er.

De Korrupta måste ta ett steg tillbaka. Det är tid nu för förändring. Vi gör det lätt för sanningen att bli avslöjad. Var modiga och sök den. Kärlek genereras från alla hörn av världen och detta hjälper till med övergången.Med kärlek, vi kommer att lyckas, och alla människor kommer att bli fria.

Din beundrande Monty.


översättning: Gertie