The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 21 december 2014

Veronica, min kära, det är hjärtskärande för mig att se hur du attackeras på så många olika sätt. Den smärta du har uthärdat under förra veckan orsakades av en allvarlig chock. Detta var oförutsett så du var inte förberedd. Det var tur att din vän stannade hos dig. Jag tackar henne för hennes vänlighet mot dig. Hon har bevittnad attackerna och kommer en dag att skriva om dem. Skälet till att attackerna har intensifierats är följande:

Striden mellan Ljuset och Mörkret har gått in i en ny fas. Kabalen kommer inte att lämna Jorden utan betydande motstånd och kamp. De kommer inte att besvara några diplomatiska invitationer att lämna Jorden på ett fridfullt sätt. Om ni tror att det inte finns ett krig just nu så kan ni inte vara längre från sanningen. Detta krig utspelas på varje nivå och kommer att bli mer synligt i en mycket nära framtid. Er himmel har ett tungt molntäcke på grund av tunga, kemiska ämnen som förhindrar varje tecken på rykten om vad som pågår.

Fråga vad de döljer från er! När himlen är klar, ta er tid att kolla in ”stjärnorna”, för starka rörelser kan ses som härrör från deras ytor. Lägg också märke till hur er måne ändrar form från tid till annan. När detta sker blir det molnigt mycket snart därefter. Saker är inte vad de verkar vara och så har det varit under en mycket lång tid.

Det finns olika arter som försöker hålla sig fast på Jorden. Jag vill inte nämna dem vid namn för jag vill inte skrämma er. Det finns arter som går omkring på Jorden som verkar var som ni, men så är det inte. Såsom de som har lyckats med att ta sig in i vårt hem. Veronicas vän kunde skydda henne från dem.

Ljusenergierna kommer att stråla ner till Jorden och de gör sig tillkänna för er då. Ni vet vad som måste göras. Ingenting kan stoppa detta skifte. De Mörke tjänarna kommer att försöka locka många människor till vad de säger är vänliga rymdskepp. Det är de INTE! De Mörka behöver själar för att fylla andra dimensioner och de kommer då att gå förlorade för mänskligheten. Delar av er värld kommer att förstöras på order av Kabalen. De vill skapa panik eftersom de behöver er rädsla. De kommer alltid att förvränga sanningen.

Jag vet att det finns de som inte kommer att vakna upp, även när sanningen finns mitt för näsan på dem. Kabalen räknar med detta. Se på symbolerna på era gator: skyltdockorna i butikerna med sina böjda horn. Dessa är tecken på odjuret – mitt framför näsan på er! Vad är budskapet bakom detta?

Fler och fler människor som vågat tala ut har låsts in, blivit mördade eller råkar ut för en ”olycka” - listan växer. Den mörka sidan försöker tysta er. De gör sitt bästa för att förhindra att sanningen någonsin kommer ut till er. De behöver hålla er fast i matrisen av den tredje dimensionens glömska. Återigen har de placerat ett nät över Jordens leylinjer. Planeten Jordens överlevnad beror på ert arbete på leylinjerna. Detta är av största vikt. Var snälla och fortsätt med det arbetet. Så småningom kommer ni att få se hur viktigt ert bidrag till planetens överlevnad har varit.

Kabalen kommer inte att lyckas, men de kommer att ta så många av er med sig som de kan. Ni måste vara jordade och ni kan inte göra detta med stängda ögon. Ni måste utveckla rutiner för att skydda er själva. Förena era hjärtan med Jordens centrum åt ena hållet och till Centralsolen åt det andra. Stig in i en pelare av ljus och anslut er sedan med himmel och Jord. Ingen med negativa energier kan gå in i ljuset så för in ljus i och omkring er själva på alla sätt ni kan. Ni kommer att flytta in i den femte dimensionens Lemuriska tidsålder som varit begravd i era minnen men nu skall blomstra igen.

Jorden förbereder sig för stora förändringar, långt bortom din fantasi, för att föra er alla in i den Nya Eran, som är ett nytt dimensionellt tillstånd i ditt liv. Lemurien har aldrig lämnat Jorden, det försvann bara utom synhåll för er, bortom er uppfattning av det. Ni befinner er nu i slutspelet. Det innebär slutet på den långa perioden av slaveri som inte bara har förslavat alla levande varelser på Jorden utan även Gaia själv. Ni har nu en chans att göra skillnad. Så bli en del av denna frigörelse och upplev övergången som en förstahandsupplevelse.

Ni har var och en ett ansvar för hela mänskligheten och er planet. Följ med i förändringarna, arbeta med dem. Ni blir starka när ni går tillsammans och ni kan inte besegras. De inom Kabalen som vägrar att överge planeten Jorden kommer antingen att förbrännas eller förångas. Det kommer inte att vara en vacker syn, men det är deras val. Vi här i andevärlden tittar på detta krig. Det är brutalt till det yttersta. Kabalen har allt att förlora, så det kommer att fortsätta till det bittra slutet. Vi har fått se många offer på båda sidor.

Förlåt mig för att jag för fram denna information vid den här tiden av lyckliga familjesammankomster, men förvarnad är i förväg beväpnad. Ni kommer att ha massor av tid att diskutera detta under julledigheten. Njut av den festliga säsongen eftersom den blir den sista i den här formen. Snart kommer ni att kunna firma er frigörelse från allt mörker.

Min kära, du är fortfarande väldigt skör. Ta hand om dig och försök att ta en paus ibland för du är under sådan stress.

Vi är alltid med dig. Din beundrande Monty!

You can use Paypal to make a donation to the Foundation to help towards the purchase of the new Centre in Ireland.

Any financial contribution, however small, would be greatly appreciated.


Alternatively, you may use the bank codes given below:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Översättning: Gertie Dahlberg

© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission