The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 27 maj 2012

När sanningens ljus blir ännu ljusare avslöjas allt som var dolt. Det är mycket spännande när alla bitarna i pusslet faller på plats. Många har haft ett finger i detta, för det måste komma från flera ställen i er värld för att bidra till helheten. Det finns ingenting som någon kan göra för att förhindra planeten från att släppa sina bojor av kontroll. Det är svårt för en del att tro på att de existerar på en fängelseplanet, för de är helt omedvetna om gallren som fängslar dem. Minskningen av frihet och yttrandefrihet, plågan av lagar som binder er – civila såväl som religiösa – var alla utformade för att begränsa er frihet och förhindra att ni någonsin skulle komma på vem ni är.

Nu ser arkeologer, såväl som historiker, när de tittar igen på vad de hade accepterat som faktum, till sin förvåning att det är komplett fiktion…

å kallad ”historia” skrevs och accepterades som faktum. Nu ser ni den för vad den är – fullständiga lögner! Så många goda människor blev dödade, kämpade i krig för att försvara det, när slutresultatet alltid var att tjäna pengar och öka kontrollen.

Allt var ett spel för dem som kontrollerar er värld. Borttagandet av dessa parasiter från Jorden är av yttersta vikt för oss. För att de skall kunna överleva måste de ha ert stöd, ert lidande och era rädslor. I det förflutna lydde ni deras kommandon och offrade er gärna och villigt på livets slagfält. Allt detta kommer att avslutas. De som tvingade på er ”Lagen” börjar nu vakna upp och se ljuset.

Låt er inte luras av de sataniska ritualer som helt öppet utförs av dem som lurades in i att tro på att det var en hederlig handling som de borde vara stolta över att ha blivit involverade i. De är experter på att piska upp spänning och rädsla. Allt detta görs för att ta era sinnen från den verkliga sanningen. Ni hamnade i att se saker och ting precis som de säger till er att de är, och inte som de egentligen är.

Det är dags nu att ta ansvar för era liv. Följ inte flocken som får, som ni är vana att göra. Livsmönstret förändras snabbt. Ni måste inse detta faktum och förbereda er för att acceptera fullt ansvar för era egna liv. Kasta bort era kedjor, inse ännu en gång att ni är en del av ett fantastiskt Universum. Uppehåll er inte vid olikheterna som separerar er utan se framåt mot det stora äventyr som väntar er när ni utforskar Universum.

Jag har sagt många gånger ”Irland är NYCKELN som kommer att avslöja allting”. Om de i Irlands regering tog ombord detta FAKTUM så skulle de inte sälja ut allt till de så kallade ”banksters”. Irländarna är en modig ras. De har överlevt all den brutalitet som tillfogats dem och den förintelse som var utformad och övervakad av Vatikanen för att minska på befolkningen etc. De har varit hjärntvättade och skymfade under 2 000 år, men de har överlevt allt som gjordes mot dem. Irland kommer att leda världen när det öppnar upp till sitt en gång så stora förflutna. Irlands samband med Egypten och dess roll i utformningen av er värld måste erkännas.

För att Kabalen skall lyckas måste Irland hållas nere. Religion och påtvingad fattigdom höll folket i skräck. Det var deras mest produktiva verktyg. Det fungerar varje gång. Mr E Kenny måste vara modig, än en gång, han vet i sitt hjärta vad han måste göra.

Min kära, vi försäkrar att alla de nödvändiga BEVISEN är avslöjade för att slutgiltigt visa för er vad som gjordes för 2 000 år sedan, det som ledde till övertagandet av er planet och förslavandet av människorna. Nu vet du varför du blev ledd till att tro att Irland inte har någon betydelse och borde ignoreras helt. Stora ansträngningar lades ner i att försäkra att ni aldrig skulle ta en allvarlig titt på Irland. Tyvärr, även irländarna själva hade accepterat dessa lögner.

Det kommer att bli försök att döda många människor för att distrahera er bort från er väg. Kabalen känner att de inte har någonting att förlora, så de kommer att försöka att ta så många som möjligt med sig. Kabalen kan inte överleva. De har problem med att acceptera detta faktum. De är parasiter som existerar enbart för att ni oavsiktligt stöder dem.

Det är dags att säga NEJ! Bankerna var utformade för att förslava er och de har varit mycket effektiva med detta. Nu har tablån vänt och de behöver ER för att överleva! Deras spel är över – de hade en bra omgång, men nu måste de bocka sig ut. Se dem som en del av det förflutna, inte längre nödvändiga i den Nya Eran som långsamt men säkert håller på att utvecklas. Allt kommer nu tillsammans så underbart.

Mycket arbete görs för att kräva ett Avslöjande från regeringarna. Förstå att detta skulle betyda ett avslöjande av deras involvering med ETs, från vilka de fick sin teknologi. De så kallade ”Grå” utbildade deras mördare och stödde Kabalen och deras program för att uppfinna en ”människa” som skulle tjäna dem utan ifrågasättande. Tro inte att denna information kommer från regeringarna, det kommer inte att ske. De kommer aldrig att erkänna sin skuld för de har alldeles för mycket att förlora på det.

Dina medmänniskor kommer att finnas vid din sida när du öppnar upp till fullt medvetande och friheten att utforska ert Universum. När manipulationen upphör och alla deras bedrägliga metoder av kontroll minskar så kommer ni att få se med nya ögon vilken underbar planet Jorden är.

Vi har mycket att göra, min kära. Jag är alltid vid din sida och vägleder dig och omger dig med min kärlek. Du vandrar inte på den här vägen ensam.

Jag är din beundrande make, Monty!


Översättning: Gertie Dahlberg