The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 20 maj 2012

Er värld är på randen till ett Stort Uppvaknande. Alla de rätta personerna kommer tillsammans, delar forskning och allt blir klart som dagsljuset. Var starka och känn ingen rädsla, visa ingen rädsla och ingen kan skada dig, för att för att skada dig BEHÖVER de dina rädslor. De knep som används av Kabalen blir mer uppenbara för varje dag. De berättar i förväg för dig vad de avser att göra. Fram tills nu gick det obemärkt förbi de flesta av er, så de kände sig fria att genomföra det.

Jag refererar till den självklara hänvisningen ”Vad kan hända om Twin Towers attackerades?” Exakt samma övning genomfördes i London för bombningarna den 7/7. Nu hittar ni, placerat framför er, ”Vad kan hända om Olympiska spelen i London bombas?” Även den mest skeptiske av er måste undra över detta…

Ni förstår, de behöver er tillåtelse att genomföra dessa planer. Eftersom ni ignorerar deras planer så ser de detta som att ni ger dem tillåtelse att göra vad de vill. Fråga er detta: Kan ni leva med er själva om ni gör ingenting och många tusen dör som ett resultat av det? Överväg detta noggrant, då vetskapen om detta bär med sig ett ansvar. Kom tillsammans, dela med er av er forskning, ta de nödvändiga stegen för att förhindra detta förfärliga brott mot mänskligheten. Vi kan göra så mycket för att hjälpa med råd och assistans, men ni behöver ta ansvaret för vad ni har tillåtit att ske.

Jag vet, min kära, det är spännande att så många dörrar öppnas. Bilden blir klarare för varje dag som går. En del av informationen angående er historia är så chockerande. Det är svårt att förstå hur så kallade människor kunde orsaka sådant lidande hos andra. Sinneskontroll användes då och används fortfarande i denna dag för att kontrollera mänskligheten.

Den fulländades i det Tredje Riket. Det chockade dig att få veta att romer och judar, etc, användes på grund av deras särskilda DNA. De behövdes för att användas som reservdelar i experiment med de Grå. Det var aldrig det du fick veta att det var. Experimenten blev inte framgångsrika. De som hade makten har arbetat med de Grå under många år. Ni – fåren – har hållits i fullständig okunnighet om detta.

Detta kan inte tillåtas att fortsätta. Vi kan inte stå bredvid och se mänskligheten försvinna från Jorden. Allt som behövs är att ni alla säger NEJ! Jag går inte längre med på era order. Jag vill inte döda mina medmänniskor bara för att ni säger det!

Religioner är skapade av människor för att orsaka rädsla, delning och misstro. Kom ihåg vad Gilad Atzmon berättade om vad som hänt när han vid en ålder av 18 år blev kallad till militärtjänst i den israeliska armén. Han förväntades döda palestinier. Han berättade: ”Jag tittade dem i ögonen, jag kunde inte döda dem. Det var då jag insåg att vi var i deras land.”

Så talar en man med integritet. En ren själ vars exempel borde röra själarna hos alla människor med goda intentioner. Låt Gilad vara ett föredöme för er alla, som någon man kan efterlikna. Jag applåderar vad han uppnått – det borde finnas fler som han!

Det finns mörka krafter i varje land. En del är betydligt värre än andra. Vad ni fått veta och vad som faktiskt händer är motpoler. Titta på politikernas charader, alla låtsas att de har makten, när de bara är marionetter som lyder order. Det är svårt att tro att lögnerna har överlevt under så lång tid. De har noga bevarats och förstärkts för att hålla er alla på plats. Samma parasitiska elit opererar idag som den gjorde i forntiden.

Du vet, min kära, ingenting händer av en slump. De människor som kommer in i ditt liv nu kommer för att fullborda bilden. En del ansluter från tidigare liv. Det är därför du redan känner dem, trots att du precis har mött dem. Dessa förbindelser fortsätter genom alla era liv.

Veronica, du ser nu tydligt varför Irland måste hållas i mörker och under strikt kontroll, så att Kabalen kunde överleva. Även idag finns det de på Irland som desperat försöker hindra att sanningen avslöjas. Inser de inte att ingenting kan döljas från oss? Vi kan försäkra er att de inte kommer att hitta vad de letar efter.

Även bluffen som de kriminella bankirerna förde fram kan inte förhindra Irland från att avslöja hennes hemligheter. Sedan kommer det irländska folket att lära sig vem de är. Ingenting kan hindra detta från att hända. Så har det förordnats. Det är då som hela er värld kommer tillsammans som ett och frihet kommer att njutas av alla människor. Fred kommer att råda igen. Allting som används för att kontrollera era sinnen kommer att exponeras och tas bort.

Se er själva som en armé av kärlek och frid som kommer tillsammans för att skydda era medmänniskor. Min kära, vad du gjorde den här veckan var utmärkt. Vi är mycket glada över slutresultatet. Det kommer att tjäna till att öppna sinnen och hjärtan för sanningen. Jag vet att sanningen ibland är så fruktansvärd att den är svår att acceptera, men tills ni vet sanningen så kan ni inte gå vidare.

Ni arbetar bra tillsammans. Energin är fantastisk. Den smälter samman så vackert och den kommer att inspirera många. Mitt uppriktiga tack till alla inblandade.

Vi kommer dit, min kära. Den samlade styrkan kommer att föra allt till förverkligande. Många kommer att försöka avleda dig från denna väg, men kom ihåg, ni valde alla att vara är just nu. Detta är ert uppdrag. Gå vidare med stolthet för att återföra er planet till kärlek, ljus och frid för alla människor. Applådera dem som har modet att tala ut när det gäller grymheterna som upplevdes av barn. Barnövergrepp är ett fruktansvärt brott mot mänskligheten och de ansvariga är avskyvärda. Det får aldrig, aldrig tolereras under några omständigheter!

Ni lever i spännande tider, observera den ”kamp” som pågår mellan det goda och det onda. De kommer att ställa till en strid, men vi kommer alltid att vara ett steg före dem. Vi kommer inte att misslyckas.

Min kära, försök att få lite vila, Du har mycket att göra. Min tacksamhet går till alla dem som hjälper dig att fastställa Den Verkliga Sanningen.

Jag förblir din beundrande make, Monty.


Översättning: Gertie Dahlberg