The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 6 maj 2012

Min kära, önska Marcia en Happy Birthday från mig. Jag skall bli så kort som möjligt då du behöver vara med din familj.

Det är desperata tider för många på Jorden just nu. Det är svårt för dem att se något ljus i slutet på tunneln. Var snäll och tala om för dem att det bara är en tidsfråga. Kabalen ser till att folket lider därför att energin från lidande och rädsla är syret som ger dem styrka. Man behöver bara titta på den extrema fattigdomen i Amerika, där människor har köpt in sig till den amerikanska drömmen i Frihetens Land. Nu finner de sig själva helt hjälplösa därför att bankerna har förstört deras dröm.

Det finns alltid finansiella medel tillgängliga för att gå till krig, men inte för att föda och hysa människorna.

Vad händer med alla de löften som har gjorts för att få era röster? Det är dags nu att ställa alla dessa människor till svars. Varje gång du sträcker ut en hand för att hjälpa dessa som lider och är hungriga så besegrar du dem som önskar förstöra dem. De 99 % måste komma tillsammans och hjälpa varandra att sprida ljuset för att på så sätt få övergången att gå framåt. Så mycket ligger i era händer. Vi kan göra mycket, men tillsammans är vi oslagbara.

En dag snart kommer ni att förstå varför det Stora Skiftet måste börja på Irland. Jag upprepar ännu en gång ”Irland är nyckeln som skall låsa upp allt”. Jag ger min uppriktiga tacksamhet till Debby på Extraterrestrials som har tagit ombord den här informationen. Hon har tagit sig tid att undersöka den här frågan och har delat med sig av vad hon funnit med så många.

Du, min kära, har nu talat med unga män på Irland som faktiskt är Forntida Druider som har återvänt för att övervaka övergången och se till att sanningen avslöjas. Detta kunde inte hända förrän premiärministern på Irland, Enda Kenny, tog det första steget att avslöja Vatikanens brott och dess planer på att fortsätta med att splittra barnens sinnen och på det viset kontrollera folket.

Mr Kenny kommer en dag att förstå vikten av det talet. Irland och hela världen har väntat länge på det. Han öppnade en dörr som aldrig mer kan stängas. Han förtjänade tacksamhet från världen och den andliga världen, när han tog detta modiga steg. Vatikanens järngrepp på Irland, och därmed världens historia, har brutits för alltid. Det irländska folket vaknar nu upp i mängder. Vatikanen påbjöd att ”Det irländska folket får aldrig komma på vem de är”. Nu börjar de vakna upp och lär sig vem de är.

Du var förtjust över att lära från en irländsk dam som har studerat bevisen på det irländska sambandet med Egypten och den historiska betydelsen av detta samband. Det finns bevis som är positiva i båda länderna och nu börjar det avslöjas att allt det ni fick lära er om er världs historia är FALSKT. Denna information påverkar alla länder. Då Irland är NYCKELN så måste det starta där. Ni måste se tillbaka till antikens dagar innan ni kan gå framåt till en framtid som lovar att bli en av fred, kärlek och harmoni för alla människor.

Kabalen är allt utom färdiga. Ni ser deras dödskamp när dess medlemmar försöker fly. Koncentrera er inte på pengar för de kommer inte att finnas i era framtida liv. Jag vet att det är svårt för er att föreställa er ett liv utan pengar, för ni har varit så betingade för att se dem som någonting att sträva efter. Det kommer att finnas mer än tillräckligt av allting för alla.

Teknologier kommer att ges till er som kommer att förvandla era liv totalt. Det mänskliga sinnet kan inte ens föreställa sig något liknande, ännu. Livet på Jorden kommer att bli en glädje och resandet kommer att vara bara en tanke bort. Ni kommer att lära er hur fantastiska era sinnen är och hur mycket som är möjligt, bara genom att använda det mänskliga sinnet.

Förbered er för när era sinnen är återställda och dess fulla potential kan avnjutas ännu en gång. Ni är kraftfulla varelser av ljus vars ljus manipulerades med och nästan släcktes av dessa som har kontrollerat er. Ni kommer att bli chockade när ni får veta att alla dessa fruktansvärda sjukdomar, åldrandeprocessen etc som utformats för att hålla er under kontroll av dem som tog kontrollen över er planet. Alla dessa dörrar öppnas nu, just nu när ni läser detta. Förstå att bara för att ni inte ser det så betyder det inte att det inte sker. Det är bara det att bevisen för det hålls borta från er.

Tillsammans har ni makten att göra detta själva, men vi hjälper er. Lita på att era hjärtan vägleder er framåt för att ni skall ta er plats i Universum igen. Du vet, min kära, du har talat med våra vänner från Andromeda som också är här och hjälper. De vaktar och skyddar dig. De har lagt sig i position runt er planet, redo att rycka in om Kabalen fortsätter med sina onda planer.

Du vet att regeringar har haft ett nära samarbete med De Grå under många år. De har hållit er i mörker om detta då de fruktade att de skulle tappa kontrollen om ni lärde er sanningen. De som verkligen styr er planet är totalt MÖRKA och ONDA. De har ingen respekt för normala människor. Ni är där enbart för att tjäna dem. Snar kommer ni att stå inför den förfärliga sanningen om vad som har gjorts mot er av denna Kabal. Återigen säger jag att ingenting är som det verkar vara. Vad ni trodde var gott och rent var i själva verket totalt ont och korrupt. Vi kommer att ge er all hjälp som är möjligt för att hjälpa er att vakna, att gå framåt in i ljuset av vad som kommer att verka som en vacker ny värld.

Veronica, min kära, du är helt säkert på rätt spår. Följ de ledtrådar som du känner i ditt hjärta är de rätta. De 99 % har stort ansvar. De måste göra en bedömning när det gäller politiker och religiösa organ. Ni kan inte ha råd att göra några misstag. Misstag försenar slutförandet. Hela världen kommer att glädja sig när den rör sig in i ljuset.

Min kära, du har familjen att sköta om. Jag uppskattar din hängivenhet till vårt projekt. Vår tid tillsammans är dyrbar för oss båda. Vi arbetade tätt tillsammans i livet och vi fortsätter att göra det nu.

Jag kommer för alltid att vara din beundrande make, Monty.Översättning: Gertie Dahlberg