The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
All rights reserved
No part of this website may be reproduced without permission
Meddelande från Montague Keen  kanaliserat av Veronica Keen
söndag, 15 april 2012

Ja, min kära, ni är alla uppstigna Varelser av Ljus. Ni valde att vara på Jorden under dessa dagar av förändring för att tända det Gudomliga Ljuset och för att på så sätt rädda era medmänniskor från Kabalens grepp om er. Den energi de använder för att hålla fast er bleknar nu bort. De tappar sitt grepp av kontroll. Naturligtvis, det är då de är som farligast, och som de ser det, vad har de att förlora som de inte redan har förlorat?

Vi, tillsammans med era vänner från andra planeter, hindrar krigen från att eskalera ytterligare. Kabalen håller på att förlora och vet inte hur de kan lösa sitt problem. Jag har alltid sagt att de kommer att kämpa in i det sista. Nu ser ni hur detta sker. De hade lyckats övertyga världen om att de, ensamma, hade kontrollen och att ni var föremål för deras befallningar.

De trodde faktiskt på sin egen propaganda. Dåraktigt nog trodde de på att rikedomar, enbart, skulle vinna allt. Nu står de inför det faktum att ni går in i världen med ingenting och lämnar den med ingenting. De förstörde systematiskt allt som var rent och gott. De skapade den katastrof som ni nu lever i, där GIRIGHET är ordningen för dagen.

När mänskligheten nu kliver in i Ljuset så kommer allt att bli tydligt och klart. Pengar och rikedomar blir bara ett avlägset minne av de gamla, dåliga dagarna. Alla – och jag menar alla – kommer att få en maskin som förser dem med all mat de möjligtvis kan önska sig, ni kommer bara att skriva in vad än det är ni önskar er och inom sekunder kommer det att visa sig. Detta kommer att säkerställa att alla förses med allt de behöver. Ingen mer shopping eller matlagning – det kommer att glädja många av er! Livet på Jorden kommer att bli den trevliga och glädjefulla upplevelse som det var meningen att den skulle vara.

Människor kan, äntligen, se genom slöjan av mörker. De kan nu se de mörka som de är, inte som de låtsas vara. De har avslöjats och de har ingenstans att gömma sig. I stort sett kan de bara hoppas på er barmhärtighet. Deras planer på att gå under jorden eller sticka iväg utanför planeten har omintetgjorts och de kommer att tvingas stå för konsekvenserna av sina handlingar. Deras noggrant planerade övertagande av er planet har misslyckats i elfte timmen och detta var något de var helt oförberedda på. Nu ser vi dem desperat flytta runt sina pengar för att kunna möjliggöra en flykt, men även detta kommer att misslyckas kapitalt. De kan inte existera i Ljuset! Det är därför de har gjort så mycket för att förhindra det och förstöra alla dem som är av Ljuset, de som talar om Ljuset och de som försöker att vägleda er in i Ljuset.

Trots att många bankirer flyr innan de tvingas till det så ber jag er, snälla, ödsla inte er energi på dem. De är utan betydelse. Unna er inte känslor av hämnd. Detta skulle dra ner er på deras nivå. Låt oss ta hand om dem. De vet, alltför väl, vad de är skyldiga till. Koncentrera er på den nya verkligheten som ligger alldeles runt hörnet. Lämna det förflutna till det förflutna, då det nu är dags att gå framåt i frid, kärlek och harmoni.

Vet att alla era vänner från andra planeter finns runt om er och väntar på den stund när de kommer att ansluta sig till er och välkomna er tillbaka till den Universella Familjen. Jag vet att du älskar att ta kontakt med dem på natten. Vår kära vän var så förtjust när de sände en enorm stråle av ljus in i hennes sovrum när hon stod vid fönstret och kopplade in sig till dem. De är era vänner, de har kommit hit för att hjälpa er komma tillbaka till fållan. Som David Icke sa i sin nya bok: Det är dags att ”MINNAS VEM DU ÄR” och förena dig med det.

Vi ber var och en av er att hjälpa dessa som finns runt om er att förena sig med Ljuset, att ta bort RÄDSLA från era liv och att hjälpa andra att gå framåt in i Ljuset. Vi är så tacksamma till alla dessa som ger tid och energi till sådan aktivitet, de uppfyller sannerligen sitt syfte här. Det skulle vara så svårt utan deras hjälp. Detta är ett mycket viktigt år, när alla människor måste öppna sina sinnen för sanningen, för att välkomna de många förändringar som måste ske.

Vi kommer aldrig att överge er. Vad som måste ske kommer att ske, var bara öppna för det. Ni lever i en falsk verklighet som tvingades på er, men snart kommer ni att vara fria att leva era liv som ni önskar att leva det.

Vi har berättat för er tidigare om de många Jordförändringar som kommer att ske, jordbävningar etc. Ni ser nu rapporter om dem varje dag. Er Jord håller på att förbereda sig för förändringarna. Frukta dem inte, det är meningen att de skall inträffa. Jordens plattor kommer att röra sig lite grann också. Denna omdisponering av er planet är nödvändig. Många från det avlägsna förflutna har återkommit till Jorden för att få vara närvarande här vid denna betydelsefulla tid. Kom ihåg, min kära, att kort efter min bortgång sa jag till dig: ”Du gör nu det arbete som du kom till Jorden för att göra”.

Jag var tvungen att lämna dig för jag var tvungen att arbeta på den här sidan av livet för att hjälpa dig på Jorden. Vi har arbetat tillsammans, du och jag min kära, sedan tidernas begynnelse. Vi har lupplevt många förändringar i det förflutna, men den här, min kära, är den viktigaste. Jag kan inte understryka detta tillräckligt. De rätta människorna kommer att finnas runt dig för att hjälpa dig att uppnå allt det som vi har planerat. Vi kommer inte att misslyckas!

Du har en hektisk och spännande vecka framför dig. Försök att ta det lugnt och driv inte på dig själv. Vi kommer alla att vara där för att fira din födelsedag med dig, precis som tidigare när vi var tillsammans i livet. Jag älskar att se de glada minerna och höra skratten som fyller vårt hem än en gång som för tillbaka minnena för oss båda, min kära.

Jag är alltid närvarande i ditt liv och omger dig med min kärlek. Din beundrande Monty!


Översättning: Gertie Dahlberg