The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 1 aprilie 2012

Tot ce a fost ascuns este dezvaluit. Va incurajam sa va impartasiti descoperirile cu altii. Deocamdata nu veti vedea o mentiune despre asta la televizor. Mass-mediei nu ii este permis sa va ofere imaginea completa a ceea ce se intampla de fapt. Cei cu ochi sa vada, pot vedea singuri ca cei din Cabala au probleme. Ei sunt in soc; nu le vine sa creada ca planurile lor pentru 2012 nu vor fi realizate. Forte mai mari decat ale lor ii impiedica sa inceapa al treilea razboi mondial. Ei sunt nevoiti sa accepte ca nu sunt invincibili, la urma urmei. Pentru a salva aparentele, ei vor acum ca voi sa credeti ca ei si-au schimbat planurile, ca acum planuiesc sa atace Iranul in primavara. Ei bine...sa vedem ce se intampla in primavara, da? Ei nu recunosc ca, atunci cand oameni inteligenti se trezesc si vad clar ce li se face, se unesc si cer ajutor. Cererea acestor oameni a fost ascultata si ajutoarele vin din toate directiile. Doar pentru ca nu vedeti la televizor, nu inseamna ca voi nu sunteti salvati de la soarta teribila pe care Cabala a planuit-o pentru voi.

Nu exista nici un fel de onoare printre Cabala. Ei se tradeaza unul pe altul in fiecare zi, expunand, astfel, tot mai mult din coruptia in care sunt implicati. Aprilie se va dovedi a fi o luna interesanta. Portile se deschid. Veti avea de-a face cu adevarul. Prima reactia a publicului larg va fi sa devina furios. Va rog sa va ridicati deasupra ei, pentru ca furia nu va face decat sa intarzie lucrurile. Va trebui sa va confruntati cu unele adevaruri teribile despre ceea ce a fost facut umanitatii, ADN-ului vostru, creierului vostru, etc. Toate acestea vor fi puse la locul lor. Voi veti fi restabiliti pe deplin. Ce ati acceptat ca realitate va fi schimbat complet. A venit timpul ca suferinta sa se opreasca si pacea sa domneasca din nou. Exista grupuri de oameni in toata lumea, gata si echipati pentru a salva lumea de la coruptie. A luat ceva ani pentru a pune totul la locul lui. Raul comis rasei umane va soca pe cei care inca nu s-au trezit.

Cursul intensiv de Geometrie Sacra pe care l-ai avut saptamana trecuta, a fost foarte benefic si placut. Pe masura ce mai multi oameni se conecteaza cu adevarata lor identitate, prin Geometria Sacra, etc, ei se vor elibera de tirania Cabalei. Stiu ca vrei sa citezi din cartea WORLDBRIDGER, te rog fa asta, draga mea.

“Umanitatea este un experiment genetic, o rasa nemuritoare prinsa intr-o paradigma muritoare, o rasa solara blocata intr-o realitate lunara, o rasa furata de pe o planeta furata. Coruptia se afla in matricea mutanta, in esecul sistematic al guvernelor de pe Pamant si pierderea simbiozei progresive care s-a intamplat atunci cand aceste specii parazite au deconectat electromagnetic umanitatea si planeta mama de la continuumul divin nemuritor, punand Pamantul pe un curs de colaps. NU A EXISTAT NICI O “CADERE”, NOI AM FOST IMPINSI.

PE MASURA CE REVELATIILE EVOLUEAZA TREPTAT, SE FACE ASTFEL UN SISTEM OLONOM PENTRU A RESTABILI MODELUL UMAN COMPLET SI NOUL MODEL DE EXISTENTA; UN SABLON PENTRU A RECUPERA REZONANTA UMANITATII CU GEOMETRII DE LUMINA, RETURNANDU-NE PE NOI SI PE PLANETA NOASTRA SPATIULUI HOLISTIC DE TIMP CONTINUU.”

Cartea Worldbridger. Juliet si Jiva Carter, Editura Sowelu (2007).


Am vrut sa impartasesc aceste cuvinte cu toata lumea.

Voi v-ati intors pe Pamant pentru a face asta. Veti reusi; niciodata nu va mai fi permis ca umanitatea sa fie redusa la acest nivel de existenta. Niciodata nu vor mai fi oameni flamanzi sau fara casa sau oameni care traiesc in mizerie. Toti oamenii vor fi egali, asa cum sunt in fata lui Dumnezeu. Toate acestea vor fi realizate in pace si cu cat mai multa demnitate posibila. Niciodata sa nu va coborati la nivelul Cabalei, nu este necesar.

Sa nu va indoiti nici un moment de abilitatile voastre de a restaura umanitatea si planeta Pamant. Este doar o chestiune ca totul sa se incadreze perfect cand timpul este potrivit. 2012 a fost anul ales pentru ca totul sa fie pus la loc, atunci omul va invata cine este si de ce este capabil. Toata informatia este disponibila, depinde doar de voi sa va pregatiti pentru aceasta mare tranzitie.

Energia lumii voastre se re-trezeste. Se elibereaza energie pura inca o data. Credeti doar pe cei in care aveti incredere. Urmati-va instinctele. Cabala va incerca sa foloseasca schimbarile naturale pentru a cauza frica. Tineti minte ca frica este oxigen pentru ei. Ei au nevoie ca voi sa traiti in frica.

Ei sunt demni de mila. 2000 de ani de planificare si acum ei vad cum totul se face bucati si sunt neputiinciosi in a schimba acest lucru. Ei vor trebui sa aiba un raspuns pentru suferinta umana pe care au cauzat-o. Umanitatea va fi judecatorul lor. Din pacate, omenirea a cazut in capcanele pe care Cabala le-a creat cu pricepere, toti acesti ani. Omul a invatat de atunci cateva lectii dure. Acum, ca oamenii devin mai constienti pe zi ce trece, ei vor un sfarsit al domniei Cabalei. A venit timpul pentru 99% sa faca un pas inainte si sa revendicati ce e al vostru de drept. Planurile Cabalei sunt atat de malefice – dincolo de orice omenirea si-ar putea imagina. Va fi dificil cand toate acestea vor iesi la lumina. Aceasta va provoca suferinta tuturor celor care au avut incredere in ei si i-au venerat.

Bucurati-va de pace si de oportunitatea de a invata istoria voastra reala. Veti cunoaste adevarul despre lumea voastra. Veti invata cand si cum ati fost adusi in ratacire si intentiile malefice a celor care si-au pus planurile in miscare. Voi traiti pe o planeta inchisoare. Uitati-va cu iubire in inimile voastre la o viata in libertate, una pe care nu ati cunoscut-o niciodata.

Nu este nimic de care sa va fie frica, pe masura ce batalia este castigata. Impreuna, vom straluci lumina stralucitoare a iubirii pe Pamant. Vorbiti unul cu celalalt. Impartasiti-va gandurile, sperantile si visele voastre, si in curand vor deveni realitate.

Raman al tau adorator, Monty.


Tradus: Anca