The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
vineri, 23 martie 2012

Marea Trezire se intampla. Voi vedeti dovezi in acest sens in fiecare zi. Asupritorii vostrii cauta cu anxietate noi modalitati pentru a mentine omenirea sub control. Desi ei detin tehnologie care este cu mult superioara fata de orice este cunoscut de oamenii obisnuiti, indiferent de ceea ce ei incearca, vor esua. 2012 este sfarsitul domniei lor de teroare si de abuz al omenirii. Se cauta dovezi ale modalitatilor prin care televizorul este folosit pentru a controla informatia. Oamenii sunt socati cand descopera dimensiunea acestui control. Totul, din momentul in care v-ati nascut, a fost atent proiectat pentru a va controla mintea si viata. Acele linii genealogice trebuie sa raspunda pentru foarte multe: ei au furat tot ce a fost al vostru de drept. Cunoasterea antica care a fost ascunsa va fi returnata voua. Noi gasim modalitati prin care sa va ghidam catre aceasta.

Vaticanul a colaborat cu bancherii si astfel o mare afacere este ascunsa acolo. Din aceasta cauza lumea voastra este in criza. Raul pe care ei l-au dezlantuit in lumea voastra este responsabil pentru toate razboaiele, foametea si suferintele. Pentru ca ei v-au controlat mintile, a fost usor sa controleze orice altceva. Sunteti cu totii spalati pe creier, unii intr-o masura mai mica decat altii. Religiile au fost create in acest scop. Trebuie doar sa va uitati in jur pentru a vedea ce succes a avut tot ce au facut.

Pe masura ce oamenii incep sa vada prin toate acestea si privesc catre cei care au fost ridiculizati si luati in ras, ei incep sa ii vada pe acesti oameni intr-o alta lumina. Ii privesc ca fiind suflete curajoase, ceea ce si sunt. Ei au aparat adevarul. Un suflet care apara si sustine adevarul in lumea voastra de azi, este intr-adevar un suflet curajos. Alaturati-va lor si ajutati-i in raspandirea adevarului. Uitati-va adanc in propriul vostru suflet pentru adevarul real. Il veti gasi acolo. Intotdeauna a fost acolo, dar deoarece ati fost controlati si nu vi s-au dat modalitatile necesare pentru a-l gasi singuri, voi ati permis altora sa va spuna ce sa ganditi si ce sa faceti. Ati fost adusi intr-un sistem de monitorizare care este atat de corupt incat ati fost facuti sclavi, de atunci.

Ajutoarele sunt pe drum. Voi puteti vedea, in fiecare seara inainte ca stelele sa iasa, navele spatiale, toate gata si in asteptare pentru oportunitatea de a va veni in ajutorul vostru. Este foarte reconfortant pentru voi sa ii vedeti ca ei chiar sunt acolo. Ei nu va vor abandona. Ei sunt familiarizati cu tot ce este pe Pamant: cum functioneaza si cum sa inlocuiasca tot ce a fost eliminat pentru a evita dezvoltarea voastra asa cum ar fi trebuit sa o faceti.

Draga mea, in acest weekend vei invata importanta Geometriei Sacre. Cum este folosita in controlul mintii din viata voastra de zi cu zi. Cabala a luat tot ce era mai bun si a folosit totul in mod abuziv in avantajul lor. Este timpul sa va luati inapoi ce este al vostru. Conectati-va cu Sinele vostru Superior. Preluati controlul asupra propriilor voastre vieti. Conectati-va doar cu ceea ce este bun si sanatos. Exista tari in lumea voastra care controleaza fiecare gand si actiune a oamenilor sai. Acesti oameni sarmani nu au cunoscut niciodata libertatea. Ei traiesc si mor fara ca niciodata sa cunoasca cum ar putea si cum ar trebui sa fie viata pe Pamant.

Voi – da, voi toti – sunteti luptatorii pentru libertate care vor elibera umanitatea. Acest lucru, voi insiva l-ati ales fericiti sa realizati, inainte sa va intoarceti pe Pamant. Din pacate, va trebui sa indurati multe scenarii false. Toate acestea sunt realizate pentru a cauza frica si confuzie. Ei chiar isi omoara proprii oamenii atunci cand cred ca pot profita de pe urma asasinarii sau daca ar castiga simpatie pentru grupul lor. Ei au facut asta de nenumarate ori si vor continua sa faca asta atat timp cat sunt rezultatele pe care si le doresc. Ei vor lumea voastra, fiecare centimetru din ea. Ei vor doar atatia oameni cat este necesar sa mentina totul asa cum isi doresc. Au incercat sa va pacaleasca sa acceptati asta; acum ei sunt pregatiti sa faca asta cu forta. De cate ori nu ati auzit papi, presedinti si prim-ministrii spunand: “Cand vom avea Noua Ordine Mondiala, si o vom avea!”. EI sunt atat de siguri pe ei incat au crezut ca voi veti accepta cu blandete ca ei stiu ce este mai bine pentru voi. Ei de fapt chiar au crezut ca 1% ar putea intimida, spala pe creier si indoctrina pe ceilalti 99% ca sa cedeze. Ei bine, omenirea nu mai actioneaza precum oile. Oamenii isi amintesc cine sunt si ca aceasta planeta este a lor. Nu apartine Cabalei.

Este timpul pentru Cabala sa paraseasca Pamantul si ca omenirea sa traiasca in pace.

Noi prevenim si dezvaluim cat de mult putem. Exista, de asemenea, un efort de echipa si pe aceasta parte a vietii. Impreuna, vom invinge Cabala. Avantajul pe care il avem este ca noi vedem si auzim totul. Noi le citim gandurile si le stim planurile din momentul in care se gandesc la ele. Nu se pot ascunde de noi.

Vei fi ocupata in acest weekend, invatand Geometria Sacra. Este foarte interesanta, draga mea, si cea mai benefica pentru a intelege si a o utiliza in orice moment. Eu voi fi acolo, bucurandu-ma cu tine. Este foarte importanta cunoasterea antica care trebuie inteleasa si folosita de catre toti.

Avem multe de facut. Deci hai sa continuam. Adoratorul tau, Monty.

Adoratorul tau, Monty.


Tradus: Anca