The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 18 martie 2012

In timp ce irlandezii din toata lumea sarbatoresc faptul ca sunt irlandezi in ceea ce vad ca fiind ziua lor, cei mai multi dintre ei nu stiu de deciziile care au fost facute la Consiliul Niceea, de a distruge poporul irlandez si religia lor de iubire predicata de Druizi. Cabala a furat istoria reala a Irlandei si limba sa, si a facut sclavi din poporul irlandez. Desi indoctrinarea care a urmat a fost barbara, nu a reusit sa distruga spiritul irlandez.

Planurile facute pana in aceste timpuri au fost pentru a prelua lumea. Totul poate fi verificat de catre cei care au timp sa cerceteze. Pana cand veti cerceta aceasta perioada din istorie, nu veti intelege ce se intampla in lumea voastra astazi. Pentru asta ei au scris Biblia, urmarind cu grija o formula, facand mici modificari ici si colo, pentru a face sa para autentic. Biblia a fost folosita pentru a crea frica de Iadul care nu exista, si Dumnezeu, care este IUBIRE, a fost schimbat in cineva de care trebuie sa va fie frica. Trebuie sa recunoasteti ca ei s-au gandit la toate detaliile!

Cei care va controleaza lumea astazi, vad anul 2012 ca fiind anul in care planurile lor se vor fructifica. Ei va informeaza asta incontinuu. Ei nu isi ascund planurile. Ei cred ca voi sunteti atat de bine controlati, incat voi nu ii veti vedea. Stiu ca este greu sa acceptati faptul ca cei pe care i-ati crezut semenii vostrii, ar putea fi atat de rai. Ei sunt pregatiti sa distruga omenirea pentru a-si atinge obiectivele. Ei va spun in mod constant ca vor sa reduca populatia. Ei folosesc culturi modificate genetic pentru a distruge aprovizionarea cu alimente. Ei va contamineaza sursele de apa si aerul pe care il respirati. Ei va spun chiar in avans, cand intentioneaza sa va omoare.

Amintiti-va de 9/11 si de 7/7: ei au produs scenarii “ce-ar fi daca” si ei v-au aratat ce au planuit si voi nu ati facut nimic. Acest lucru le-a permis de a-si continua acele planuri. Acum, stiu cat de suparata esti, draga mea, deoarece tu ii vezi pe ei cum arata scenarii “ce ar fi daca” care s-ar putea intampla la Jocurile Olimpice de la Londra. Tu stii ca ei nu pierd timp sau efort pe speculatii. Ei va spun ca ei intentioneaza sa elimine mii de oameni nevinovati care sunt in surplus dupa cerintele lor. Draga mea, tu personal nu poti opri oamenii sa se duca la astfel de evenimente. Tot ce poti face este sa speri si sa te rogi ca oamenii sa se trezeasca si sa vada clar ce se planuieste. Ti-ai facut partea ta prin expunerea acestor planuri. E de ajuns sa va uitati la logo si la mascotele cu ochiul atotvazator. Ei va spun totul. Nu ar putea fi mai evident. V-am spus ca vor fi obstacole de depasit. Acesta este unul dintre obstacole.

Veronica, nu poti proteja pe nimeni. Oamenii trebuie sa isi aduca aminte ca pentru supravietuirea dominatorilor lor, este nevoie de oxigen creat din frica si de varsare de sange. Ei nu pot exista fara asta. Prin a asculta de ordinele lor, ii pastrati la putere. Numai atunci cand veti invata sa va iubiti semenii, acea pace si armonie se va intoarce. Refuzati sa omorati sau sa creati frica. Nu faceti rau in nici un fel nimanui, ceilalti au dreptul la viata la fel de mult ca si voi. Cand adevarul va fi dezvaluit in acest an – si se intampla in fiecare zi - atunci voi veti vedea intreaga imagine. Va veti intreba cum ati putut vreodata sa credeti minciunile religiilor si a Cabalei care v-a condus.

Banii au fost creati din nimic de catre Rezerva Federala. Aceasta a controlat lumea voastra. A distrus tari intregi, la fel ca si multe, multe vieti. Este timpul sa opriti urmarirea de aur. Asa cum Tom Ryan a subliniat in interviu, oamenii trebuie sa se uite inauntrul lor pentru a gasi raspunsuri. Este timpul sa va luati inapoi puterea.

Reconectati-va la ce sunteti si la motivul pentru care sunteti pe Pamant in aceste timpuri. Care este rolul vostru in recuperarea lumii voastre. Controlorii vostrii introduc cu grija informatii false pentru a crea un sentiment fals de securitate. Nu va luati ochii de la ce se intampla de fapt. A functionat in trecut, asa incat ei folosesc aceeasi metoda de fiecare data. Puneti la indoiala totul si verificati toata informatia, indiferent din ce sursa provine. Trebuie sa aveti discernamant in toate sensurile. Cand veti accepta ca istoria care v-a fost spusa este toata numai minciuni – cercetati ca sa va convingeti – atunci adevarul real va rasari pentru voi. Voi veti intelege pe deplin cand Cabala a inceput sa isi puna planurile in miscare, si cum umanitatea a fost folosita si abuzata de atunci.

Cabala a controlat totul cum a vrut de aproape 2000 de ani. Ei v-au modelat existenta, asigurandu-se intotdeauna ca voi sa va simtiti obligati si indatorati si bineinteles, sa va fie frica de ei. Voi i-ati servit in tot acest timp, fie prin religie sau prin guverne. Ei au fost mereu in control. Doar in anii recenti ati fost capabili sa invatati cine este Cabala si ce implica planurile lor. Inteleg ca a fost dificil pentru multi dintre voi sa credeti ca cei in care ati avut incredere au fost de fapt RAi pana la radacina.

Exista o parte luminoasa in toata aceasta perspectiva sumbra. Odata ce confruntati provocarile din fata voastra, veti vedea totul clar. Aveti nevoie sa reaprindeti lumina din fiecare dintre voi. Invatati cine sunteti, conectati-va cu Sinele vostru Superior. Atunci universul si Lumea Spiritelor va vor oferi un calduros bun venit inapoi.

De asemenea, trebuie sa reaprindeti si sa reconectati toate locurile sacre din lumea voastra. Aceste conexiuni au fost distruse in mod intentionat de catre Cabala. Exista oameni buni care sunt gata si dornici sa asigure ca acest lucru se va intampla. Fiti pozitivi tot timpul. Voi stiti ca vom triumfa. Binele va invinge raul.

Draga mea, este Ziua Mamei. Bucura-te de sentimentele care iti sunt sincer destinate si darurile de la copiii tai. Ai pus intotdeauna pe primul loc sarcinile, si apoi placerea. Multumesc pentru asta.

Tot ce cerem este ca oamenii sa isi deschida mintile la posibilitatea ca ei ar putea fi inca blocati in sistemul de credinte si control care v-a fost fortat.

Fii fericita, iubirea mea, stiind ca niciodata nu te voi parasi. Suntem impreuna pentru totdeauna.

Adoratorul tau, Monty.


Tradus: Anca