The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 11 martie 2012

Draga mea, este bucurie pe ambele parti ale vietii atunci cand adevarul este spus si nedreptatea este dezvaluita pe fata. MIKO PELED [YouTube: The General’s Son] a venit acum cu nerabdare pentru a se alatura randurilor cu Gilad Atzmon, pentru a cauta o solutie pasnica la una dintre marele probleme cu care se confrunta lumea voastra. Cu ajutor din partea prietenilor de pe alte planete, noi, de fapt, impiedicam anihilarea planetei voastre. Nebuna putere Cabala nu are nici respect pentru oamenii simpli; la urma urmelor ei au baze in afara planetei unde sa poata scapa. Oamenii incep sa vada acest lucru, pe masura ce mai multi indivizi curajosi vorbesc despre experientele lor din calatoria in afara planetei si la ce se refera atunci cand vorbesc despre extraterestrii. Cand suficienti oameni inainteaza pentru a spune adevarul real, pe care l-au tinut secret din cauza fricii de represalii din partea guvernelor, atunci majoritatea vor vedea clar ca au fost victime a unei conspiratii colosale de a prelua lumea voastra.

Religiile, dupa ale caror reguli au trait si in care au crezut oamenii, sunt toate parte din Cabala. Ganditi-va inapoi la momentul in care ROBERT MAXWELL, magnatul sionist al ziarului, a afirmat : “SUNT PE CALE SA PORNESC CEA MAI MARE ESCROCHERIE DE CAND NOI AM STABILIT UN FIU AL UNUI TAMPLAR CA ZEU SI CARE A PUS OAMENII SA II PLATEASCA BANI DE ATUNCI”. In mod interesant, Maxwell “a murit” in circumstante misterioase aproape imediat! Acesti oameni au pus la cale ceea ce ei numesc “inselatorii” de-a lungul istoriei. Incalzirea globala este una dintre aceste inselatorii pe care atat de multi dintre voi o cred in mod naiv, cand in realitate, este doar un siretlic pentru a crea frica si pentru a le permite sa creeze taxe de impozitare si de a va controla si mai mult. Acesti oameni sunt vicleni, ei au avut ani de practica. Ei au scris Biblia, asa ca nu va uitati la aceasta pentru calauzire. Toate acestea au facut parte din Marele Plan pentru a controla masele. Trebuie sa recunoasteti, a functionat bine pana cand oameni buni s-au trezit si au realizat ce li s-au facut.

Exista un efort concentrat pe aceasta parte a vietii pentru a permite oamenilor sa vada adevarul de unii singuri. Sa stiti ca voi toti sunteti egali in fata Fiintei Supreme. Aceia dintre voi care cred ca stiu totul, voi stiti de fapt ce Cabala va permite sa stiti. Ei va controleaza scolile si universitatile, etc. Deci ceea ce ati acceptat ca fiiind adevarat este departe de acesta. Trebuie sa va dezvatati de atat de multe, si apoi sa incepeti din nou de la inceput. De aceea va ghidez inapoi la cunoasterea antica si la geometria sacra, pentru ca acolo veti gasi adevarul real.

Noi incercam sa limitam daunele pe care Cabala le-ar putea face inainte de a accepta in cele din urma ca domnia lor a luat sfarsit. Ei nu au reusit sa prevada trezirea a oamenilor buni care au indraznit sa isi ridice capul si sa vorbeasca atunci cand au vazut nedreptate. Unii si-au dat vietile pentru a-si salva semenii si planeta. Aceasta miscare s-a raspandit in lumea intreaga, si acum, milioane de oameni au devenit parte din ea. Niciodata sa nu va intrebati “Ce pot face?”. Cand va treziti la cine si la ce sunteti, veti intelege ca VOI, de fapt, sunteti cei puternici. Dar voi ati permis celor corupti sa foloseasca superstitia si frica pentru a va submina. Nu lasati pe nimeni si nimic sa va distraga atentia de la calea voastra de lumina si adevar.

Cei care incearca sa prezica viitorul se lovesc de un zid. Ei nu pot trece dincolo de 2012, pentru ca este sfarsitul vietii 3D. Oamenii 3D nu pot merge mai departe sau chiar sa vada mai departe de 2012. Chiar si cu toate tehnologiile lor, ei nu pot vedea dincolo de acest an – aceasta este atunci cand lumea corupta se sfarseste. Omenirea va merge mai departe in lumina, unde pacea si iubirea domneste. Aceasta Tranzitie poate fi la fel de usoara sau de grea pe cat doriti sa o faceti: dar cel mai sigur se va intampla.

Faceti-va timp pentru a contempla ceea ce viata va fi fara razboi; cand va fi sigur sa calatoriti, sa explorati toata cunoasterea care a fost tinuta ascunsa fata de voi. Andromedanii v-au spus despre tehnologia pe care ei intentioneaza sa o impartaseasca cu voi, pentru a permite tuturor sa va traiti vietile in pace. Este dincolo de orice este cunoscut in lumea voastra. Viata va deveni o aventura cand toate usile sunt deschise pentru voi.

Procesul schimbarii se intampla acum, desi aceste stiri sunt ascunse fata de voi. Ne bazam pe oamenii buni de pe Pamant pentru a va tine informati. Ajutorul lor este de nepreuit. Desi ei sunt atacati din cand in cand, ei isi continua misiunea lor curajoasa. Cu cat ei creeaza mai multa lumina, cu atat mai putin puternica devine Cabala. Ei se ataca unul pe altul acum, pe masura ce lupta pentru supravietuirea lor. Nu exista onoare printre hoti. Crima lor impotriva umanitatii este enorma cand vedeti si intelegeti ce i s-a facut rasei umane. Va fi dureros sa faceti fata, dar concentrati-va pe faptul ca s-a terminat. Nu insistati pe acest lucru. Sarbatoriti plecarea ei!

Invatati sa traiti in fericire inca o data. Toata umanitatea impreuna, stiind ca fiecare dintre voi ati facut ceva pentru a aduce acest lucru. Voi toti sunteti parte din aceasta Mare Trezire.

Inainteaza cu incredere draga mea. Toate planurile noastre vor da roade. Continua sa permiti iubirii sa fie lumina ta de ghidare. Adoratorul tau, Monty.Tradus: Anca