The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 4 martie 2012

Draga mea, lucrurile nu merg intotdeauna conform planului. Cateodata, trebuie facute modificari in ultimul moment. Trebuie sa intelegi impreuna cu toti cei care lucreaza in Lumina, ca trebuie sa infruntati acest lucru. Cei intunecati exista pe ambele parti ale vietii, si fac tot posibilul pentru a evita ca Lumina sa se intoarca la lumea voastra. Ei ataca la orice nivel. Desi sunteti protejati, e posibil, cateodata sa va afecteze. Atunci, noi mai sporim protectia. Este necesar sa intelegeti cum intunericul actioneaza in lumea voastra si cum sa va protejati. De aceea am mentionat Geometria Sacra. Este o metoda grozava de a va proteja. Dupa cum stiti, structura corpului se schimba si acest lucru necesita sprijin. De aceea cabala introduce o noua metoda de control al mintii prin intermediul televizoarelor voastre. Aceasta noua metoda va fi lansata in curand.

Efectiv, televizoarele voastre devin paznicii vostrii de inchisoare si majoritatea dintre voi sunteti complet orbi fata de acest lucru. Incercati sa va folositi timpul liber pentru a va pregati pentru schimbarile de viata pe care Dimensiunea a Cincea le va aduce. Cititi, si conectati-va cu natura. Noi pretuim amintirile plimbarilor noastre, atunci cand eram total uniti unul cu celalat si cu viata insasi, bucurandu-ne de comunicarea la toate nivelurile de existenta. Este de nepretuit, draga mea.

Se intampla atat de multa dezordine. Nimic nu se relateaza in mod cinstit, asa incat, sunteti nevoiti sa cautati adevarul pentru voi insiva. Adevarul real este acolo: zgariati suprafata si veti fi uimiti de ceea ce veti gasi. Cei care va tin sub control lucreaza pentru a va mentine in intuneric. Ei nu pot face fata scurgerii adevarului din toate directiile. Veti gasi lucruri la care nu v-ati asteptat niciodata. Ati fost socati sa descoperiti ca guvernele voastre sunt de fapt corporatii care sunt conduse ca afaceri – chiar si Politia, dovedind, din nou, ca “nimic nu este ceea ce pare”. Nimic din ceea ce ati acceptat ca fiind adevarat este de fapt adevarat. Este un mare soc cand vedeti dovezile. Voi toti ati fost spalati pe creier pentru a accepta tot ce vi se spune fara a pune intrebari.

Trebuie puse intrebari si sa se raspunda la aceste intrebari acum. Iluzia trebuie expusa. Este timpul sa va confruntati cu realitatea, este timpul sa preluati din nou controlul asupra vietii voastre si asupra planetei voastre. Uzurpatorii au avut acest control pentru prea mult timp. Pe masura ce iluminarea se raspandeste, dezvaluie intunericul si toate planurile malefice. Ei sunt demascati zi de zi pentru ce sunt de fapt.

In lumea bancara au loc arestari. Acesta este doar inceputul. Exista oameni buni pregatiti si dornici de a rearanja totul pentru binele omenirii. Nu exista loc pentru cei corupti in noua era luminata care este pe cale sa inceapa. Incercati sa va imaginati viata atunci cand totul este adevar si lumina, si iubirea inconjoara pe toti si toate. Asta este ceea ce voi creati – toti dintre voi care lucrati cu Lumina. Sa nu va fie frica de ei, LOR LE ESTE FRICA CA VOI SA NU AFLATI VREODATA ADEVARUL REAL. Nu asteptati pana cand treceti in starea de Spirit, pentru a vedea adevarata oroare a coruptiei care va inconjoara. Din pacate, ea este pretutindeni, nu doar in banci, desi bancile au facut si continua sa faca cele mai mari pagube. Ei nu merita respectul vostru. Corporatiile care conduc lumea voastra sunt total corupte. Ei nu ascund aceasta informatie. Ei sunt atat de increzatori ca oamenii nu vor afla asta niciodata. Ei cred ca cel mai bine e sa ascunda chiar sub nasul vostru. Deoarece au creat niste zombie din voi, pentru a fi ascultatori si a trai dupa regulile lor, si a fi sclavii lor, nu au nici un respect pentru nici unul dintre voi. Sunteti folositi si abuzati, si apoi aruncati dupa bunul lor plac.

Nu acceptati nimic fara a pune intrebari amanuntite. Cereti-va drepturile in temeiul dreptului comun. Cat de repede se intampla schimbarile depinde de voi. Daca continuati sa actionati ca oile, atunci veti continua sa fiti tratati ca atare. Este timpul sa cautati inspiratie de la sufletele curajoase care au pus la indoiala totul si au supravietuit pentru a spune povestea. Odata ce pasiti pe calea cea dreapta nu va veti mai intoarce niciodata la a fi o oaie fara minte.

Draga mea, ai un oaspete. Am spus ceea ce am avut nevoie sa spun astazi. Intoarce-te la musafirul tau, stiind ca esti pe calea cea dreapta. Planul nostru va reusi, indiferent de ce incearca Cabala sa faca pentru a preveni asta. Se va intampla, nu exista indoiala. Ei pot intarzia asta, dar niciodata nu vor putea impiedica sa se intample planul nostru. Vom reusi!

Atunci cand vorbesti de iubirea pe care am impartasit-o, creeaza energia iubirii. Ne dorim ca oricine sa poata experimenta asta. La asta se pot astepta cand totul este pace. Cu iubire in inimile voastre si pace in sufletele voastre, veti schimba energia pentru toata lumea.

Al tau adorator, Monty.


Tradus: Anca