The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 26 februarie 2012

A fost o saptamana stresanta pentru tine, incercand sa faci fata problemelor obisnuite de familie, si in acelasi timp sa lucrezi cu Spiritul. Jongland cu cele doua roluri nu este usor. Noi ti-am spus sa te astepti la neprevazut dar chiar nu te-ai asteptat ca secretele Vaticanului sa fie dezvaluite de cei care stiu adevarul. Nimic nu mai poate fi ascuns, acele zile sunt incheiate. Mastile vor cadea si veti vedea lucrurile si oamenii asa cum sunt de fapt, nu asa cum pareau sa fie. Cei care aproape au distrus planeta voastra nu vor fi capabili sa isi mentina forma pe masura ce energia se schimba. Viata va deveni extrem de grea pentru ei.

Bancherii alearga in toate directiile, incercand isi sa stabileasca refugii sigure. Asemenea sobolanilor, ei parasesc nava care se scufunda. Va fi interesant de vazut cum guvernele voastre vor manevra minciunile privind razboaiele care inca spera sa porneasca.

Noi am reusit sa impiedicam atat de multe. Continuam inca sa facem asta. Pe masura ce oamenii se trezesc si refuza sa coopereze cu cererile excesive care se fac asupra lor incat costurile cresc, frica persoanelor fara adapost este imprastiata pentru a va distrage atentia de la cum bancile v-au pacalit si v-au adus in asemenea situatii. Vom rezolva aceasta problema cat mai curand posibil. Va rugam sa nu va predati fricii si stresului deoarece asta este ceea ce isi doresc ei. Planurile noastre sunt puse in actiune. Nu va vom abandona. Invatati sa aveti incredere si sa ceresti indrumare atunci cand nu sunteti siguri. Vom face tot ce ne sta in putinta. Lumea voastra ajunge la sfarsitul unei perioade foarte intunecate din istoria sa. Pe masura ce fiecare dintre voi se trezeste, o noua lumina se aprinde. Aceasta actioneaza ca un far calauzitor, creandu-se astfel energia pentru a aduce schimbarea care este necesara ca intunericul sa fie eliminat.

Cei din Cabala cauta o iesire sigura. Cum merita ei sa fie tratati, e in functie de omenire. Nu va mai fi loc pentru cei ca ei in Lumina. Iubirea a fost ceea ce a fost predicat de catre druizii antici; ei prin asta au trait. Lumea voastra se intoarce la acest mod de viata. Biserica copta este singura relicva a acelor zile. Exista un mod cu totul nou de viata ce se deschide pentru voi si este accesibil tuturor atunci cand manipularea si coruptia inceteaza.

Mai sunt doar cateva poduri de trecut, si apoi veti incepe sa va bucurati de o viata pe care doar ati visat-o pana acum. Toate bolile vor fi eliminate. Cele mai multe boli sunt facute de om pentru a face rost de bani pentru companiile de medicamente. Este timpul sa acceptati ca tot ceea ce ati acceptat ca fiind bun pentru voi, este de fapt exact opusul. Daca vi se spune ca este rau pentru voi, atunci fiti siguri ca este bun pentru voi. Totul face parte din planul lor malefic de a va controla si elimina. Dar toate planurile lor de a reduce populatia vor esua; acestea sunt decizii care nu pot fi luate de catre ei. Exista suficient loc pentru ca toti oamenii sa traiasca in armonie. Totul vine impreuna frumos. Tot ceea ce va cer este sa aveti incredere, si sa refuzati sa credeti minciunile lor. Cereti dovezi, ori de cate ori este necesar. Aratati ca sunteti in control. Nu va temeti! Este timpul sa pasiti in fata pentru drepturile voastre.

Noi cerem oamenilor doar lucruri pe care credem ca le pot face fata. Ati fost de acord cu tot ceea ce vi se cere sa faceti, inainte de nasterea voastra.

Fiecare dintre voi aveti o misiune de indeplinit. Priviti-o ca pe o munca de iubire. Ascultati-i doar pe oamenii buni care vorbesc deschis, pe fata.

Esti obosita draga mea. A fi gazda pentru familia ta este un lucru greu. Acum este timpul sa ai o pauza bine meritata. Vom continua munca noastra mai tarziu. Imi voi lua ramas bun acum de la tine astfel incat sa te poti odihni. Sunt sotul tau care te adora, Monty.Nava din Andromeda pe care am privit-o inca dinainte de Craciun este acum pe.
A fost filmata deasupra orasului Essex (in estul Angliei).


Tradus: Anca