The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 19 februarie 2012

Draga mea Veronica, asa cum ti-am spus in aceasta saptamana, Sabia Adevarului taie prin toata coruptia si o expune. Ai primit o copie a noii carti a lui David Icke, AMINTITI-VA CINE SUNTETI (REMEMBER WHO YOU ARE). Aceasta carte acopera tot ceea ce trebuie sa stii, pentru a te ajuta sa vezi si sa intelegi inchisoarea in care traiti si metodele folosite pentru a va mentine in aceasta inchisoarea hipnotica pe care ati acceptat-o ca pe o soarta. Este bine sa vad pe multi dintre voi eliberandu-va de aceasta inchisoare, spunand “NU MAI! Nu va mai toleram dominatia!”. Oamenii din Europa vor calauzi in sensul asta, destul de curand. Se va raspandi in intreaga lume. Exista sprijin total pentru acest lucru de pe aceasta parte a vietii plus de la familia voastra extinsa de pe alte planete.

Ti-am urmarit entuziasmul, aseara, atunci cand nava Andromeda ti-a raspuns. A realizat cateva manevre interesante pentru a te saluta. Ei te vor vizita fizic, in curand. Ei au grija de planeta voastra.Ei realizeaza multe lucruri pentru a restabili echilibrul. Ei au nevoie ca voi sa intelegeti si sa acceptati faptul ca aveti nevoie sa intelegeti cum sa restabiliti si sa folositi propria voastra putere si energie. Asteptam cu nerabdare reuniunea Pamantului cu planetele colege si Universul vostru sa fie restaurat.

Este o nevoie de a invata despre GEOMETRIA SACRA si de a intelege cat de importanta va deveni in Era Varsatorului in care acum intrati. Cristalele sunt importante, de asemenea. Ele vor deveni mai energizate. Voi trebuie sa va reconectati cu natura. Plimbati-va prin padure: copacii sunt o sursa grozava de energie. Mersul in picioarele goale in natura, va ajuta sa va conectati la energiile Pamantului. Vizualizati cum radacini din picioarele voastre se duc in jos, adanc in Pamant. Simtiti cum energia Pamantului se intoarce prin trupul vostru pana la partea de sus a capului pentru a se reconecta cu energia divina. Este important sa inlaturati toata frica. Tot ce are de-a face cu frica va retine. Lasati-o sa plece. Vizualizati-o ca pe o mantie neagra veche care a devenit o parte din viata voastra. Aruncati-o – este timpul sa va pregatiti pentru noua voastra viata. Tot ce este intunecat si rau este in curs de demolare si va fi eliminat.

Noi urmarim sa prevenim razboiul in Iran. Toate celelalte razboaie vor inceta imediat. Va trece timp pana cand aceste stiri vor incepe sa curga spre voi, din cauza celor care promoveaza razboiul si care controleaza media. Ei va hranesc cu o asa diatriba de minciuni ceea ce face dificil pentru cei care inca nu s-au trezit sa stie ce sa creada. Acesti oameni au nevoie de ajutorul vostru.

Cunostintele antice vor restabili atat de multe. Instrumentele si masinariile au fost proiectate sa inlature legatura omului cu universul si cu natura, in loc sa va complimenteze unul pe celalalt. In curand, se va re-deschide un nou mod minunat de viata. Banii isi vor pierde puterea si controlul asupra vietii oamenilor. Cum atata coruptie a supravietuit pentru atat de mult timp fara sa fie puse intrebari, este incredibil. Ei au reusit in acest sens, doar pentru ca v-au controlat mintile prin intermediul mass-media, prin razboaie si religie. Cand tot acest fals este expus, ochii vostrii se vor deschide si veti pasi intr-un viitor frumos. Culorile adevarate ale naturii in toata gloria ei, care a fost ascunsa de voi, va vor uimi.

Exista un tip extrem de periculos de control al mintii care este utilzat in scoli pentru a preveni trezirea copiilor. Acest lucru este un rau extrem. Parintii trebuie sa vorbeasca cu copii lor si sa ii conduca usor catre adevar. Aduceti-i in natura, hranind pasarile sau alte animale salbatice ori de cate ori este posibil. Introduceti-i in energia uimitoare a marii care este atat de terapeutica. Natura este cu adevarat minunata atunci cand invatati sa va conectati la aceasta. Este deosebit de bine atunci cand invatati asta la o varsta frageda.

Este important ca fiecare dintre voi sa invatati cum sa va ascultati intuitia. Nu permiteti ca altii sa va forteze sa acceptati ceea ce nu simtiti ca este corect pentru voi, chiar daca este utilizat ridicolul pentru a va forta sa accepati ceea ce credeti ca este gresit. Intuitia voastra devine mai puternica. Ea nu va vor duce in ratacire, supravietuirea voastra depinde de aceasta.

Avem multe planuri pe care nu vi le putem dezvalui inca. Restaurarea unei planete care a fost sub puterea coruptiei de atat de mult timp, nu se poate face intr-o zi. Planificarea atenta care implica alte planete, dar si Lumea Spiritelor, este o operatiune imensa, dar nu vom esua. Noi ii apreciem pe toti cei de pe Pamant care ofera energie cautarii adevarului si care sunt deschisi catre acesta. Noi punem in miscare anumite planuri care vor accelera procesul. Va cerem sa va deschideti inimile si mintile. Fiti pregatiti sa fiti incantati si bucurosi de ceea ce se intampla. Familiile voastre din Lumea Spiritelor contribuie fiecare pentru a permite ca acest lucru sa se intample cat mai curand posibil. Ne dorim sa eliminam tot ceea ce va leaga de Cabala corupta: nu le datorati nimic. Voi va reconectati cu radacinile voastre. Savurati experienta, pentru ca va va aduce o mare bucurie si libertate.

Draga mea, viata ta devine mai ocupata pe zi ce trece. Noi am pus o povara grea pe umerii tai. Trebuie sa inveti sa nu te straduiesti prea tare. Oamenii inteleg ca nu poti sa raspunzi la sutele de e-mailuri pe care le primesti. Este minunat ca atat de multi oameni buni din toate colturile lumii sunt constienti si treji, si doresc sa impartaseasca acest lucru cu tine. Le multumim. In curand, le vom comunica multumirile noastre in persoana. Acest lucru se va intampla cand toate barierele sunt inlaturate. Fiti pregatiti pentru unele surprize. Draga mea, adevarata ta munca de-abia incepe.

Bucura-te de lucruri pe masura ce se desfasoara, draga mea. Eu sunt mereu alaturi de tine, la fel ca in trecut. Dragostea mea umple viata ta. Sunt adoratorul tau, Monty.Tradus: Anca