The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 12 februarie 2012

Veronica, draga mea, a venit momentul cand cei care sunt treji si constienti de tot ceea ce se intampla in lumea voastra, trebuie sa stea impreuna si sa faca tot ce este necesar pentru a recupera lumea voastra. Celor cu misiuni de finalizat li se vor da semne pentru a indica cand este timpul sa inainteze. Aceasta este oportunitatea voastra pentru a va salva confratii de la macelul pe care Cabala il comanda pentru a satisface pofta lor de sange – desi, desigur, nu propriul lor sange – pe care il protejeaza mai presus de orice. Doar cei care sunt din punctul lor de vedere mai neinsemnati sunt doriti sa isi verse sangele pentru a satisface pofta Cabalei de a controla total lumea voastra.

Ei devin mai nebuni cu fiecare zi in care cer tot mai multe razboaie. Ei cred in mod prostesc ca in acest fel castiga timp pentru a gasi un alt mod de a prelua controlul asupra lumii voastre si asupra tuturor celor care traiesc in ea.

Trebuie sa invete faptul ca numai aurul nu le poate cumpara ceea ce isi doresc. Santajul pe care il folosesc pentru a cumpara si a controla politicieni incepe, de asemenea, sa esueze. Ei folosesc frica si controlul mintii pentru a controla masele; dar si asta, de asemenea, incepe sa esueze. Din aceasta cauza, ei se expun pe ei insisi si intentiile lor reale. Acestia sunt destul de pregatiti pentru a distruge mase de oameni pentru a satisface setea lor pentru control total.

Raul este forta dinauntrul lor. Aceasta forta i-a adus unde sunt astazi. Desi ei pot arata ca oricine altcineva, in mod evident nu arata. Ei vin in multe infatisari. Nu va lasati pacaliti de cuvintele lor frumoase si de promisiunile lor false: dedesubt, toti sunt la fel – nu sunt de incredere. Niciodata sa nu judecati o carte dupa coperta. Examinati cu atentie ceea ce este propus cu adevarat. Intrebati cum ii vor afecta pe confratii vostrii. Incetati sa mai fiti carnea de tun care satisface cererea lor pentru sacrificiu de sange. Nu li se vor permite sa schimbe liniile de timp: timpul lor se termina. Tehnologia lor nu ii vor salva. Nicioadata nu au impartasit aceasta tehnologie cu cei pe care ei ii vad ca fiind muritorii de rand. De fapt, ei v-au facut vietile extrem de dificile in mod deliberat.

Ei exista pe baza energiei produse de durerea si suferinta voastra. In curand, va promit, toate acestea vor ajunge la final. Oamenii vor zambi inca o data si tot stresul, toata tensiunea si frica de aproape 2000 de ani vor disparea. Planurile lor de prelua lumea voastra a luat forma atunci. De aceea toata istoria voastra a fost schimbata si voi ati devenit sclavi, limitati la propria voastra planeta, deconectati de alte planete care va inconjoara Pamantul. Ei au recurs la masuri imense pentru a ascunde si a tine ascuns tot ceea ce v-ar putea sa va faca sa va dati seama de ce si cine sunteti. Ei sunt oamenii care au creat intreaga idee de iad si pedeapsa care a servit la controlul atator oameni. Daca doar ati intelege ce energie emite teama si cum asupritorii vostrii prospera cu aceasta energie. Este oxigenul lor. Asa ca ei trebuie sa mentina frica.

Iubirea se va intoarce in lumea voastra si oamenii vor trai in pace.

Am fost norocosi, draga mea. Am trait dragostea adevarata. Noi stim ce diferenta face in viata unui om. Iubirea deschide o fereastra catre suflet. Isi raspandeste caldura prin venele vietii noastre. Iubirea vindeca, nu cere eforturi. Am scris aceste cuvinte intr-un poem pe care l-am scris pentru tine, de nunta noastra. Iubirea noastra ne-a permis sa continuam munca noastra. Adu-ti aminte cum obisnuiam sa sarbatorim Ziua Indragostitilor. Fiecare zi ar putea fi ziua indragostitilor, cand presiunea teribila de a incerca sa supravietuiti este eliminata.

Daca ati putea vedea lumea voastra asa cum o vedem noi. Chiar si vremea voastra este controlata. Bolile sunt create pentru a mentine tensiunea. Medicamentele sunt produse pentru a crea suferinte suplimentare, durere si stres. Toate astea sunt facute de 1% din populatia lumii voastre. Cum se poate ca acest lucru sa fie permis? 99% din umanitate sufera din cauza lacomiei a 1% care nu are nici un drept sa fie acolo. Odata ce inlaturati frica, ei sunt invinsi. Judecata cu care se vor confrunta este judecata poporului.

Noi, cei in Spirit, va asiguram ca voi aveti tot ce este nevoie pentru a va continua vietile pe Pamant. Centrele noastre vor fi acolo pentru a va oferi consiliere si asistenta in legatura cu orice problema care ar putea sa va priveasca. Eu si Veronica am considerat si planuit ce ar trebui sa fie disponibil atunci cand Cabala este inlaturata. Am afirmat, de multe ori, ca acest an va fi un an plin de evenimente. Acest an prezinta oportunitati pentru a realiza schimbarile care sunt atat de necesare pentru a elimina controlul Cabalei pentru totdeauna. Lasati ca aceasta sa va fie mosternirea voastra pentru lume.

Multumim tuturor acelor oameni curajosi care vorbesc despre coruptia pe care Cabala se astepta sa o acceptati. Raul reuseste numai atunci cand oamenii buni nu fac nimic pentru a-l expune. Dorinta pentru adevar se raspandeste. Oamenii raspund la aceasta dorinta si inainteaza. Din nou, va spun, feriti-va de dezinformarea care este atent plasata pentru a crea iluzii si sperate false. Acest lucru serveste la a tine mintea departe de la ceea ce ar trebui sa fie atenta. Cei din Cabala au obisnuinte. Ei continua sa foloseasca aceeasi formula veche si de incredere.

Sunteti pe cale de a intra in Noua Era. Provocari interesante ies la iveala. Tot din ceea ce veti cere va putea fi livrat cu usurinta. Cand 99% din oameni vin impreuna, energia va fi atat de uimitoare. Toate barierele create de religie si rasa vor fi inlaturate pentru totdeauna. La asta lucram cu totii. Impreuna, suntem invincibili. Aceasta este fereastra noastra de oportunitate. Nu mai asteptati. Aveti o multime de lucruri la care sa lucrati.

Draga mea, ai fost, esti si vei fi mereu dragostea mea adevarata. Raman adoratorul tau, Monty.
Tradus: Anca