The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 5 februarie 2012

M-a bucurat mica noastra intalnire din ultima seara. Este bine ca este posibil sa comunic cu tine si cu prietenii nostrii. Reprezint inca o parte atat de importanta din viata ta, draga mea. Oamenii nu mor atunci cand continua sa traiasca in inimile celor care i-au iubit. Tortul de ziua mea, desi a fost putin prematur, a fost minunat si toata lumea s-a bucurat de el.

Am fost fericit sa fiu purtator de vesti bune. Asa cum am explicat, este marea tabla de sah a vietii si toate piesele sunt mutate in pozitii. Noi progresam – nu permiteti sa fiti pacaliti de propaganda care vrea sa credeti ca totul este sumbru si ca razboaiele sunt inevitabile. Nimic nu este mai departe de adevar. Curand, se vor intampla evenimente care nu va vor lasa nici o indoiala. Cei care au roluri de jucat in asta, stiu cine sunt, si ce se asteapta de la ei.

Cand timpul de actiune va veni, ei trebuie sa lase totul si sa se duca oriunde este nevoie de ei. Considerati-va “de garda”. Asa ca sa fiti pregatiti, in avans. Asa cum v-am spus, seara trecuta, voi sunteti cu totii in Amber Alert (alerta privind persoanele rapite) – sa fiti pregatiti, cu pasapoartele in ordine.

Ati fost amandoi alarmati dar si surprinsi cand am vorbit despre vizita voastra in Africa. Nu va asteptati la asta. Veti intelege importanta acesteia cand vom dezvalui mai multe informatii despre asta. Cand noi, cei de pe partea aceasta a vietii, vom face ceea ce trebuie sa facem, portile se vor deschide si toata omenirea va veni impreuna ca unul. Nu dati importanta fricii care este transmisa de televiziunile voastra: este falsa. Este doar pentru a va controla. Uitati-va spre viitor. Veti primi ceea ce ati asteptat. Voi va creati realitatea voastra proprie.

Tot ceea ce a fost ascuns va fi disponibil pentru toti. Bogatia nu vă va cumpara privilegii. Un nou mod de viata se va deschide pentru toata lumea. Da, noi suntem constienti de faptul ca multi sunt nerabdatori deoarece lucrurile nu s-au intamplat la timpul lor. Ei trebuie sa inteleaga ca sincronizarea trebuie sa fie corecta, nu doar pentru lumea voastra, dar si pentru intregul universal. Este un proiect mare. Trebuie sa mai luati in considerare Cabala care lucreaza zi si noapte pentru a incerca sa previna aceasta Trezire. Ei instiga la razboi in toate locurile, ca sa nu mai mentionam incursiunile in “tarile prietene”, omorand oameni inocenti si cauzand haos: toate pentru a incerca sa castige timp si pentru a cauza frica. Dar noi nu putem fi opriti.

Este o prostie sa va agatati de vechile credinte si de sistemele de control. Acestea nu va vor ajuta sa va intoarceti in Lumina. Explorati adevarul pentru voi insiva. Voi, singuri, sunteti responsabili pentru propriile voastre vieti. Liberul arbitru a fost dat tuturor. Cand mintea voastra e libera, deschide asa de multe pentru voi. Doar atunci puteti vedea clar tot ceea ce s-a distrus in lumea voastra. Zombii doar repeta ce li se spune fara a verifica vreodata validitatea, ii vedeti zilnic pe ecranele televizoarelor voastre. Ei nu sunt platiti ca sa gandeasca – asa ca ei nu o fac – robotii ar face treaba la fel de buna. Pentru a obtine adevarul real, trebuie sa rascoliti inapoi, in trecut, in timpuri antice. Lumea voastra este mult mai veche decat vi s-a spus. I-am observat pe cei care au ascultat si au cercetat Irlanda antica. Cat de incitante si eliberatoare gasesc a fi informatiile pe care le descopera. A deschis lumea asa cum a fost odata, asa cum ar trebui sa fie astazi si la cum se va intoarce sa fie. Cand tot controlul mintii va fi expus si inlaturat, Cabala va fi asezata cu adevarat inaintea voastra. Ei vor cere mila voastra. Ei au fost responsabili pentru distrugerea a tot ce a fost bun in lumea voastra. Tineti minte, tacerea voastra le da permisiunea sa continue domnia lor teroare din tara in tara cu scuze atat de naive incat si un copil de trei ani ar avea dificultati in a le crede.

Depinde de voi cand se vor opri; cand veti face ceea ce trebuie si veti spune, “Nu.. nu in numele meu. Nu voi ucide pentru voi! Nu aveti nici un drept sa dictati altora cand voi insiva sunteti asa de corupti”. Atunci uciderea se opreste, cand suficienti dintre voi spuneti NU. Este timpul sa preluati controlul asupra propriilor voastre destine. Noi va ajutam atat cat ne este permis sa o facem dar noi nu putem interfera cu liberal vostru arbitru.

Haosul domneste in lumea bancara deoarece ei se agata disperati de ceea ce au. Este fiecare pentru el, nu exista onoare in sistemul bancar. Ei nu arata nici o ezitare in a se distruge reciproc: pentru ei, banii sunt ca oxigenul pentru viata. Ei distrug fara mila tari pentru a obtine controlul complet asupra omenirii. Sistemul bancar este bazat pe minciuni si inselaciuni. Oamenii de abia acum devin constienti de acest lucru. Totul este aranjat pentru a va arata ceea ce isi doresc ei sa va arate. La urma urmei, ei se pricep la cifre.

Exista un moment in viata fiecarui om in care acesta nu se mai poate ascunde in spatele religiei sau nationalitatii, cand trebuie sa raspunda pentru el insusi. Acest lucru este la indemana. Vi s-a dat atat de multe la care sa va ganditi, dragii mei, de-a lungul ultimilor ani. V-ati confruntat cu opozitia celor care inca nu s-au trezit. Iubirea noastra si increderea unul in celalalt ne-a permis sa continuam ceea ce ne-a fost incredintat sa continuam. Noi vom finaliza acest lucru.

Iubirea mea te inconjoara intotdeauna. Adoratorul tau, Monty.
Tradus: Anca