The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 29 siječanj 2012

Progresam, dragii mei, desi stirea despre acest progres este tinuta ascunsa fata de voi. De aceea mai multe controale au loc in programul televiziunilor voastre. Vor fi cu mult mai puternice decat televiziunile pe care le aveti acum. Singura cale de a lupta impotriva acestui ultraj este de a va uita numai la ceea ce voi stiti ca este de incredere. Spuneti mintii voastre ca nu veti accepta mesaje subliminale. Indata ce le vedeti si sunteti constienti de ele, nu mai functioneaza. Televiziunea actioneaza ca gardianul vostru de inchisoare, chiar acolo la loc de cinste in casa voastra. Este mereu acolo, in fundal, tinandu-va adormiti si sub control in orice moment. Supravegherea merge mult mai departe decat va puteti voi imagina. Tot ceea ce trebuie pentru ca oamenii sa devina pe deplin constienti de ceea ce se face, este sa refuzati sa va conformati cu asta.Este timpul sa va luati inapoi puterea. Refuzati sa mai fiti sclavi.

Marea trezire se intampla peste tot in lumea voastra. Starea de emotie se raspandeste. Chiar si tarile care au fost controlate total din leagan pana in mormant – cum ar fi Irlanda – se trezesc. Cabala stie ca s-a ajuns la capatul drumului. Ei nu pot supravietui dincolo de 2012. Ei au incercat toate ideile oamenilor de stiinta si sustinatorilor lor de pe alte planete , dar fara nici un rezultat. Ei sunt blocati. Timpul lor se termina. Planeta voastra va fi restaurata. Tot ce este intuneric si distructiv va fi inlaturat pentru totdeauna.

Inselatoria bancara care a adus frica si greutati la atat de multi, va fi descoperita. Aurul lumii va fi returnat oamenilor ; nu va mai fi important in marea schema de lucruri. Omenirea si-a permis sa fie dusa departe de tot ce era bun. Ati fost invatati sa depuneti eforturi doar pentru lucrurile materiale. Acest lucru v-a tinut ocupati si mintile voastre inchise fata de motivul real pentru care sunteti pe planul Pamantului in primul rand.

Va rog sa cititi cu totii cartea noua al lui David Icke “Amintiti-va cine sunteti” (“Remember Who You Are”). Aceasta carte este cu adevarat inspirata, sincronizarea fiind perfecta. Am avut o implicare in asta. Anul trecut, v-am spus ca aceasta carte trebuie scrisa. Nu exista nimeni mai bun pentru a-i spune asta decat lui David Icke. Devotamentul sau fata adevar este de neegalat. Viata lui este traita pentru a asista omenirea sa se trezeasca si sa imbratiseze lumina. Adevarul va va elibera.

Preluarea completa a lumii voastre nu se va intampla. Cabala este in inferioritate numerica: de la 99% la 1%. Multi dintre ei vor trebui blocati, astfel incat sa nu poata niciodata sa se mai intoarca. Ei au folosit bani si bombe pentru a ajunge unde sunt astazi. Ei nu au lasat nici o piatra neintoarsa in efortul lor de a prelua planeta voastra. Ceea ce au trecut cu vederea a fost capacitatea omului de a iubi si de a se conecta cu Duhul. Ei nu inteleg asta; este strain asta pentru ei. Ei au depus atat de mult efort in distrugerea voastra, si acum, in al treisprezecelea ceas, sunt invinsi.

Va rog sa vedeti lucrurile asa cum sunt ele, in loc sa sa le vedeti asa cum va spun altii ca sunt. Vorbiti unul cu celalalt. Fiti cinstiti si deschisi. Ajutati-va reciproc pentru a merge inainte in lumina. Sa nu va permiteti sa fiti distrasi de la calea voastra, indiferent de ceea ce este folosit pentru a va atrage departe de ea. Este timpul sa fiti puternici, sa refuzati sa luati parte la distrugerea lumii voastre. Numai atunci uciderile se vor opri si pacea se va restaura. Numai atunci cand veti cerceta timpurile antice veti intelege pe deplin extinderea a ceea ce 1% au facut lumii voastre.

Stiu ca ati fost socati, dragii mei, in a afla adevarul; si ganditi-va —voi doar ati zgariat suprafata faptelor miselesti care au fost facute. A socat multi dintre voi adevarul Holocaustului Irlandez, si cand te gandesti ca acest lucru a fost trecut in istorie ca fiind o “Foametea cartofului”, este doar un exemplu a modului in care ati fost mintiti. Oamenii buni ai Irlandei nu au fost invinsi. Ei s-au refacut, si chiar cand acestia se bucurau de vremurile bune, bancherii au revenit la a incerca sa distruga inca o data tara. Dar, ei pot incerca cat vor, dar nu vor reusi niciodata sa distruga spiritul irlandez.

Obisnuiam sa ma numesc un “Irlandez onorific”. Legatura mea spirituala cu aceasta tara a fost mare. Spiritul oamenilor m-a inspirat. Am petrecut majoritatea vietii mele inconjurat de vase goale, toate agatandu-se sa fie auzite. Fiecare vrand sa aiba tot mai mult si mai bine decat altii; concentrandu-se numai pe lucruri materiale, nimic spiritual.

Cel mai mare cadou pe care il puteti oferi copiilor vostri este dragostea si timpul vostru. Nu lucruri materiale. Respectul din pacate lipseste in tineri. Poate fi recastigat numai prin exemplu. Cand veti trece prin Tranzitie, totul se va merita. Timpul zboara asa de repede, nu mai aveti mult de asteptat. Cabala este in scadere pentru moment. Noi inaintam lucrurile cat de repede putem. Noi suntem alaturi de voi. Nu sunteti singuri. Este un efort comun. Noi impartasim entuziasmul vostru.

Niciodata sa nu va complaceti, avem nevoie unii de altii ca niciodata inainte. Lasati ca mantra voastra sa fie “Tot ce ai nevoie este iubire”. Apoi va veti putea bucura de pace si armonie.

Vom vorbi in curand. Dragostea mea este a ta pentru totdeauna. Adoratorul tau, Monty.Tradus: Anca