The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 22 siječanj 2012

Pe masura ce asupritorii vostrii cauta noi modalitati pentru a va tine sub control, tineti minte asta: cei naive vor crede orice li se pune in fata dar cei intelepti se uita atenti la toate lucrurile inainte sa le accepte. Pe masura ce oamenii se trezesc, tot mai putini pot fi pacaliti sa accepte fara discutii toate pretentiile guvernului. Un frumos Nou Inceput se apropie, aducand adevar si lumina, si inlaturand toate confuziile din trecut. Planurile noastre prind contur pe masura ce continuam cu incredere spre scopul nostru. Tot ceea ce ati acceptat ca fiind adevarat trebuie inlaturat. Cand adevarul real va fi plasat inaintea voastra, va fi un timp de bucurie si de sarbatoare, intrucat toate restrictiile sunt inlaturate si rasa umana vine impreuna ca UNUL. Energia care a fost oprita fata de voi, va curge liber. Totul de pe Pamant va fi re-energizat.

Soarele in toata splendoarea lui va intra in mintile si sufletele tuturor si pacea va domni. Ati asteptat mult timp pentru asta. A luat mai mult timp decat s-a anticipat dar noi suntem pe varful acestei Tranzitii masive.

Sunt incantat ca atat de multi dintre voi va bucurati cercetand Irlanda antica. Sunteti consternati de ceea ce descoperiti. Va intrebati cum e posibil ca atat de multe sa fie tinute ascunse de atat de mult timp? Cum a putut o natiune sa fie tinuta in ignoranta fata de trecutul sau glorios? Invatati ca, din cauza la ceea ce i s-a facut Irlandei, intreaga istorie a lumii voastre a fost schimbata si prin urmare lumea voastra a suferit. Da, este dificil de acceptat planurile malefice care au fost puse in aplicare in Irlanda si care au continuat in mod sistematic sa preia si sa distruga lumea si poporul vostru.

Acest lucru trebuie sa inceteze. Atat de multi dintre voi raman in starea robotica, hipnotica; mintile si corpurile voastre au fost otravite pentru a va pastra sub control. Cei dintre voi care ganditi pentru voi insiva sunteti priviti ca fiind dificili, si sunt facute multe eforturi pentru a va forta sa va conformati. Acest lucru este din cauza ca multi dintre voi va conformati cu faptul ca lumea voastra este in starea in care se afla, cu razboaie acceptate ca fiind necesare si cu banci conducand masele. Ei distrug atat de mult. Omul nu a fost menit niciodata sa traiasca asa.

Bucurati-va de schimbarile pe care le punem in aplicare pe masura ce continuam sa trezim omenirea astfel incat sa putem restaura pacea si libertatea. Cei care nu au nici un drept sau intentii bune fata de omenire vor fi inlaturati de pe planeta, si nu se vor intoarce niciodata. Viitorul vostru este luminous si plin de promisiuni. Totul se aseaza frumos. Cand va veti intoarce in turma, totul va fi deschis pentru voi in vazul tuturor, si cei care au trait in afara energiei voastre vor pleca. Viata va fi atat de diferita.

Centrele pe care le-am planificat vor prinde contur. Vor deveni active. Ambele noastre lumi se vor uni ca niciodata inainte. Noi va vom furniza Medicina Naturala care va restaura sanatatea, indiferent ce diagnostic este. Veti bea apa pura nealterata. Veti avea mancare care nu va fi contaminata in nici un fel.

Atat de multe au fost facute ca sa va prosteasca si sa va faca sa fiti ascultatori – sa fiti sclavi dupa bunul lor plac. Foarte putini au scapat complet. Totul se va intoarce la locul sau de drept. Nimic nu va fi ascuns. Exista unii ale caror fapte au fost atat de miselesti, incat ei vor intrece orice limita pentru a preveni ca adevarul sa fie descoperit. Bogatiile imense pe care le-au acumulat pe cheltuiala voastra nu ii va salva. Vietile lor sunt conduse total de LACOMIE, fara sa se gandeasca la vietile pe care le-au exploatat si ruinat. Pe masura ce continuam, le va fi dificil sa isi mentina imaginea. Ei vor deveni mai evidenti.

Toate locurile sacre din jurul lumii vor fi re-energizate. Acest lucru va fi uimitor de observat si experimentat. Planeta va reveni la viata inca o data. Lumea asa cum o cunoasteti voi se va sfarsi; toate suferinta se va termina, si tot controlul inlaturat. Lumina si pacea vor reveni pentru intreaga omenire.

Unii dintre voi sunteti constienti ca trupurile voastre trec printr-o reconstructie majora in pregatirea pentru constiinta deplina. Uneori oboseala insoteste acest lucru. Este temporar, asa ca nu va ingrijorati. Comunicarea prin telepatie va fi posibila. Mintea este capabila de atat de multe; a invata sa o folositi va fi o experienta placuta. Calatoria astrala va fi posibila pentru cei mai aventurosi dintre voi. Cat de interesant poate fi asta!

Veronica, stii ca totul este pus la locul potrivit. Ti-au fost aratate dovezi. Cei care au un rol de jucat vor fi invitati sa inainteze. Noi decidem totul. Tu trebuie doar sa urmezi instructiunile noastre. Noi vedem imaginea de ansamblu. Doar cei dispusi spre provocari vor fi folositi. Cand noi ne uitam la cineva, noi vedem totul despre acea persoana: intentiile din adancul fiintei lor la fel ca si ce marturisesc si intentiile lor. Nimic nu ne scapa, nu putem fi pacaliti. Exista unii care tanjesc dupa recunoastere si asa pot deveni o primejdie. Nu putem avea asa ceva. Noi avem nevoie de oameni tari ca piatra pentru care imaginea de ansamblu este, de asemenea, importanta. Noi doi am invatat pe calea cea mai grea in cine putem avea incredere.

Viata ta este atat de ocupata pe toate nivelurile dar tu trebuie sa recunosti ca este de asemenea interesant. Prietenii tai vor sa vorbeasca cu mine din nou. A fost o experienta placuta. Una pe care o vom repeta in curand. Incearca sa nu faci prea multe, draga mea. Sotul tau adorator, Monty.
NOTA DE LA VERONICA

Saptamana trecuta, au existat unele confuzii privitor la cine se referea Monty, si unii s-au gandit ca ar putea sa fie ei. Vreau sa lamuresc ca acei oameni la care Monty se referea ca fiind perturbatori, nedemni si rusinosi, au fost G.S. din Arizona si T.R. din Scotia. Ei au incercat in zadar sa ne distruga munca. Ei i-au folosit chiar si pe altii ca sa le faca munca murdara pentru ei. Monty a vrut sa sublinieze ca ei nu au trecut neobservati. Intr-o zi, ei s-ar putea sa inteleaga ca ego-urile lor masive ai incercat sa impiedice Tranzitia.Tradus: Anca