The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 15 siječanj 2012

Draga mea Veronica, m-am asigurat ca nu ai fost singura la aniversarea de opt ani de la trecerea mea. Amintirea este inca atat de dureroasa pentru tine. Retraiesti socul pe care l-ai simtit pe masura ce ai realizat ca eu parasesc planul pamantesc. Te-ai rugat insistent cu mine, “Monty, te rog nu ma parasi. Te rog nu ma parasi.” Tu intelegi ca nu a fost decizia mea. Taramurile mai inalte au decis ca trebuie sa plec, astfel incat sa pot sa te pregatesc de pe aceasta parte a vietii, pentru rolul pe care acum trebuie sa il joci. Desi multi au facut tot posibilul pentru a-ti distruge viata si reputatia—familia mea de sange s-a comportat abominabil — nu trebuie sa uitam de barbatul din Arizona si doamna din Scotia care crede ca ceea ce ea a facut va trece neobservat. Nimic nu scapa de justitie. Toata lumea raspunde pentru actiunile lor. Ceea ce facem noi doi a fost pre-stabilit si prognozat de marii ganditori din trecut.

Asta nu va fi si nu poate fi blocat, indiferent de ce rau se foloseste. Pe masura ce totul se desfasoara anul acesta, vei intelege enormitatea a ceea ce ai facut. Nu ai aratat nici un fel de respect pentru mine si pentru sotia mea.

Adevarata iubire invinge totul. Din pacate, cuvantul dragoste este folosit atat de usor, este prea putina intelegere a dragostei. Este cel mai folosit cuvant din lumea voastra. Oamenii au fost amagiti sa accepte varianta Hollywood a acesteia.

In acest an important, veti experimenta schimbari in lumea voastra care sunt dincolo de intelegerea voastra. Cu toate acestea trebuie sa va pregatiti pentru ele si sa acceptati ca asa este menit sa fie. Totul este parte a Tranzitiei. Cei care stiu asta, nu se vor alarma cand schimbarile cosmice vor avea loc. Intotdeauna sa aveti in minte ca rezultatele vor depasi cele mai indraznete vise ale voastre. Sistemele de control trebuie sa fie eliminate, plus tot ce au pus in calea voastra ca sa va blocheze in a castiga constiinta deplina si in a stii cine sunteti — Fiinte puternice de Lumina. Acesta este motivul pentru care substanta chimica fluor este pusa in sursele voastre de apa si in pastele voastre de dinti, plus multe alte lucruri pe care voi inca nu le stiti. Toate astea, pentru a va mentine sclavi. Mi-as dori sa pot sa va arat tot ce se face dar doar va pot spune. E posibil sa pot face mai multe in primavara. Toti cei care m-au cunoscut, stiu ca sunt un om foarte determinat. Vreau sa experimentati intregul vostru potential in viata. Trebuie sa ma duc in planuri mai joase pentru a putea comunica si asta consuma o cantitate mare de energie. Dar merita.

In cele din urma, oamenii au intrebari in privinta propagandei si motivele din spatele ei. Ei nu mai cred in asta. Valul a fost ridicat. Ei vad acum lucrurile asa cum sunt, nu asa cum li s-a spus ca sunt. Desi acesti mincinosi sunt acum goi si expusi, tot incearca sa insele. Dar ei descopera ca vechea formula nu mai merge. Ei continua sa atace pe toti cei care spun adevarul. Oamenii au presupus intotdeauna ca ei au fost la fel ca voi. Nu este asa. Nimic nu este mai departe de adevar. Cand ei vor realiza intr-un final ca jocul lor s-a terminat si ca vor trebui sa se intoarca in masa din care provin. Vor fi izgoniti pentru totdeauna din lumea voastra.

Nu va trebui sa asteptati mult pentru asta. Planurile noastre sunt deja in actiune. Modificari mai putin evidente dar importante se intampla acum. Prietenii vostrii de pe alte planete v-au aratat asta atat de des. Ei au creat imagini pentru voi in cercurile din lanuri si desi avioanele militare au incercat sa previna asta, ei sunt hotarati sa va ajute in acest fel. Fiecare cerc din lanuri are un mesaj foarte important pentru umanitate. Ar fi bine daca toate schimbarile ar putea sa se intampla peste noapte, dar luati in considerare sutele de ani de planificare determinata a Cabalei facuta pentru a va aduce in acest stadiu. Va rog sa fiti rabdatori si intelegatori. Vom realiza multe in 2012 si la inceputul lui 2013. Veti vedea lumea voastra intr-o lumina complet diferita. Va rog sa va ajutati si sa va spriiniti unul pe altul in aceasta perioada. Cei care inca au mintile inchise vor avea nevoie de ajutorul vostru. Dati vina pe sistemele lor de credinte pentru distrugerea abilitatii de a gandi pentru ei insisi. Este timpul sa respingeti sistemele voastre de credinta si tot ce ati fost invatati. Faceti propriile voastre cercetari. Acceptati responsabilitatea pentru propria voastra viata. Vedeti-o ca pe o aventura incitanta in viitorul vostru, libera de orice constrangere care v-a fost impusa.

As vrea sa multumesc tuturor celor care lucreaza pentru adevar si sunt pregatiti sa depuna ceva efort pentru cercetarea acestuia. Pentru Debby, care a infiintat organizatia de persoane specializate in Irlanda Antica pe ExtraTerrestrials — multumirile noastre recunoscatoare. Ea a ajutat pentru a deschide minti la ceea ce au fost odata, si a permis oamenilor sa vada cum au fost mintiti in legatura cu tara lor. Este o tara care se va trezi la rolul sau de o mare importanta pentru aceasta planeta. Tot ce a fost a lor va fi returnat lor. Dreptatea va fi facuta. Multumesc voua de asemenea, tuturor celor care au venit acasa la noi in weekend si au comunicat cu mine. A fost un moment placut pentru toti.

Au fost patru zile ocupate pentru Veronica. Este obosita. Pune suflet in munca noastra si are nevoie sa se odihneasca acum. Uitati-va inainte si bucurati-va de fiecare schimbare care are loc fiind siguri ca fiecare schimbare va aduce mai aproape de scopul vostru. Pentru toti cei care o sprijina pe Veronica si munca noastra, aveti recunostinta mea cea mai profunda.

Incearca sa iti acorzi timp pentru tine. Ai nevoie de asta. Raman sotul tau adorator, Monty.Tradus: Anca