The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 8 siječanj 2012

Dragii mei, este foarte multa gandire confuza in lumea voastra, chiar acum. O parte din aceasta a fost plasata in mod deliberat pentru a va zapaci. Nu tot Spiritul este de partea Luminii. Unii isi dau lor insisi nume mari; unii folosesc nume care sunt familiare pentru cei care cred ca ei reprezinta un canal de comunicare pentru rudele lor sau pentru cei in care au incredere. Fiecare truc din comert va fi folosit pentru a cauza neincredere si confuzie astfel incat Cabala sa poata mentine controlul general. Amintiti-va ca ei sunt disperati sa isi continue puterea. Ei au trait in afara umanitatii, si omenirea a suferit privare din aceasta cauza. Doar cand reveniti la Spirit puteti vedea gradul de suferinta cauzata de o asemenea lacomie.

Totul trebuia sa fie la locul potrivit inainte sa incercam planul de salvare. Dupa cum stiti, lucrurile se schimba de la zi la zi, facand dificil pentru noi sa dam programari exacte in timp, etc.

Voi stiti de la informatiile care ajung in mod constant, ca exista o emotie pe ambele parti ale vietii. Noi continuam cu planurile noastre de revelatie si de restituire. Asa cum obisnuiam sa spunem ca si copii “Pisica este afara din sac. Nu mai poate fi controlata”. Adevarul este dezvaluit in fiecare zi din diferite surse din jurul lumii voastre. Mai este inca asa de mult de descoperit incat omul sa inteleaga exact cine si ce a distrus lumea voastra si a controlat viata lui, cauzand atat de multa privare intr-o lume a abundentei. Omenirea va cere raspunsuri. Are dreptul sa faca asta. Nu va fi usor pentru cei care inca nu s-au trezit, dar noi trebuie sa continuam. Nu putem astepta o vesnicie pentru cei carora le este frica sa iasa din controlul mintii. Veronica, iti impartasesc entuziasmul tau, atunci cand primesti atat de multe dovezi noi de la Irlanda. Da, ei se trezesc. Ei invata ca daca cer informatii, le vor fi acordate. Cu cat cer mai mult, cu atat mai bine va fi pentru cei care inca cred ce i-a invatat Vaticanul: ca ei sunt NIMIC; ca ei nu vor insemna niciodata nimic; ca ei toti sunt pacatosi. Pentru ca, de fapt, ei sunt plini de Lumina.

Vaticanul a depus atat de mult efort in a distruge aceasta Lumina. Ei au fost violati, sodomiti si batuti fara mila pentru a-i distruge complet. Ei nu au avut nici o sansa. Vaticanul a controlat totul. Crima impotriva poporului irlandez intrece pe toate celelalte. Este important ca guvernul Irlandei, in special Domnul Kenny, sa invete ceea ce am planificat pentru a restabili energia si pentru a re-energiza toate locurile sacre care sunt atat de importante pentru lumea voastra. Acesta trebuie sa fie fie primul pas in intoarcerea lumii in lumina; totul va urma din asta. Pentru asta DISTRUGEREA lumii voastre a inceput in Irlanda. Totul a urmat din asta. Da, dragii mei, druizii antici sunt implicati activ in asta. Cativa s-au reincarnat, unii lucreaza de pe partea aceasta a vietii pentru a pregati Pamantul pentru Era de Aur. Voi stiti ca arheologia respinge istoria Bibliei false. Nu este nimic in desertul Sinai pentru a sprijini istoria Exodului Egiptean. Faptele sunt fapte si ei trebuie sa fie confruntati. Este timpul pentru fiecare dintre voi sa stiti cine sunteti si sa invatati sa fiti ceea ce sunteti, intr-o lume unde iubirea si dreptatea sunt restabilite si toti oamenii traiesc in pace.

Stiu ca nu este posibil ca voi sa vedeti fizic ceea ce se face. Noi am pierde elementul surprizei daca ne-am dezvalui planurile. Avem nevoie de sprijinul vostru, avem nevoie ca voi sa veniti impreuna in lumina si iubire. Abtineti-va de la a critica pe ceilalti care o iau pe o cale diferita. Ei vor ajunge acolo, in cele din urma, desi ar putea avea nevoie de ajutor in timp.

Vor fi inevitabil dezastre natural, dar fiti constienti ca Cabala Intunecata planuieste “atrocitati” si “atacuri” pentru a crea panica si a impinge pe multi inapoi in sistemul lor de control. Jocurile Olimpice va asigura o audienta din moment ce toti vor fi cu ochii pe ele. Vor fi folosite pentru a pune in scena asemenea atacuri. Noi ii supraveghem si ne vom stradui sa fim cu un pas inaintea lor. Ei vor merge inainte cu asta, stiu ca nu au nimic de pierdut. Dispretul lor fata de omul obisnuit este dezgustator. Ei uita ca fara sprijinul omului obisnuit nu ar putea supravietui. Atunci cand toate in informatiile vor fi la indemna tuturor, veti fi socati si oripilati sa vedeti cum cateva persoane DIABOLICE au fost in stare sa preia lumea voastra.

In fiecare zi, in orice mod, invitati ca adevarul sa se dezvaluie. S-ar putea sa fiti surprinsi de ceea ce veti gasi. Amintiti-va vechea zicala, Cere si vei primi. Cauta si vei gasi. Bate la usa si ti se va deschide. Este timpul sa cereti.

Cei care spun adevarul si ajuta pe altii sa se deschida luminii, sunt atacati, inca o data. Acest lucru s-a intamplat de-a lungul istoriei. Este ceea ce fac ei. Ei il ataca pe David Icke din nou. Daca el nu ar fi fost o asa amenintare pentru ei, nu s-ar deranja cu el. Oameni ai adevarului au fost atacati dintotdeauna, dar acest lucru nu mai functioneaza. Dar Cabala sunt creaturi ai obisnuintelor. Formula veche este folosita de fiecare data. Din fericire, oamenii nu mai cred in asta. Nu va mai atinge nici un fir de par. Oamenii au invatat sa recunoasca adevarul atunci cand il asculta. Asta denota doar sentimentul lor de disperare. Se spune mai multe despre Cabala decat despre Icke. El va supravietui, munca sa merge mai departe, el isi indeplineste scopul sau.

Este un timp al invatarii pentru toti dintre voi pe masura ce va deschideti mintile catre adevar. Invatati sa renuntati la tot ce v-au invatat parintii si profesorii vostrii. Va fi interesant pentru voi sa urmariti adevarata istorie a lumii voastre. Veti vedea anumite tari intr-o lumina complet diferita. Veti gasi puterea gandului foarte interesanta cand veti afla exact cat de puternici sunteti, si de ce sunteti capabili, cand veti deveni pe deplin constienti. Totul din lumea voastra se va schimba. Voi veti vedea pentru prima data cat de frumoasa este planeta voastra. Frica nu va avea loc in ea. Nu va mai fi motiv pentru frica. Voi nu ati cunoscut niciodata adevarata libertate, desi s-a vorbit mult despre asta. Oamenii au purtat razboaie pentru asta dar putini au experimentat-o vreodata. Adevarata libertate pe care au asteptat-o cu nerabdare va veni cand Cabala este indepartata. Aceasta va veni!

Eu spun Irlandei…este timpul sa te trezesti. Multe tari se trezesc la ceea ce se poate, si va fi. Lumea voastra vine impreuna. Uitati diferentele manipulate ale trecutului. Voi nu aveti decat un dusman – Cabala Intunecata – ei vor ca voi sa ramaneti asa cum sunteti, intotdeauna acolo pentru a-i servi. Problema voastra cea mai mare va fi acceptarea ca tot ceea ce ati invatat si crezut sunt MINCIUNI. Este ceva ce fiecare dintre voi trebuie sa va confruntati in felul vostru propriu. Noi suntem mereu acolo sa ajutam de fiecare data cand cereti sa facem asta.

Spune-i lui Rupert [Rupert Sheldrake] ca are dreptate. Toti sunt clarvazatori. Ei pur si simplu nu isi dau seama ca sunt. Dar ei isi vor da seama in curand. Va deveni norma. M-am uitat la noua sa carte. Va ajuta oamenii sa inteleaga ca este firul comun cel care leaga toti oamenii impreuna. Te rog trimite lui Rupert salutarile mele. El este, de asemenea, foarte admirat si respectat si pe aceasta parte a vietii.

Draga mea, ai o saptamana ocupata inaintea ta. Nu te ingrijora, voi fi acolo. Esti la inceputul unui intreg ciclu pentru planeta voastra. Sunt momente interesante inainte…

Raman sotul tau adorator, Monty.


Cartea noua scrisa de Rupert Sheldrake
STIINTA ILUZIEI; ELIBERAREA SPIRITULUI DE CERCETARE
(eng. THE SCIENCE OF DELUSION; FREEING THE SPIRIT OF ENQUIRY)

www.sheldrake.org sau sunati la 0843 382 0000. Pretul: 16 lire sterline.Tradus: Anca