The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 1 siječanj 2012

As dori, daca imi permiteti, sa va urez tuturor Un An Nou Foarte Fericit.

In acest an de iluminare, va vor fi aratate dovezi care vor pune la indoiala tot ceea ce ati acceptat ca fiind adevarat. Deschideti-va mintea. Adevarul este acolo. Nu a fost niciodata mai accesibil asa cum este acum. Multe obstacole vor fi puse inaintea voastra. FRICA va fi folosita; intotdeauna a functionat in trecut. Tineti minte, cei din cabala sunt creaturi ale obisnuintelor, ei intotdeauna folosesc aceleasi metode de control. Dar voi sunteti mai intelepti acum si veti vedea direct prin toata propaganda lor. In cine aveti incredere? Asa cum am mai spus si in trecut, uitati-va la actiunile lor, nu la cuvintele lor. Ochii sunt, de asemenea, un bun indicator de onestitate. Oamenii Luminii nu cauta sa va controleze, ei stiu ca v-a fost dat liberul arbitru.

Cu siguranta va fi un an interesant pentru multi dintre voi. Unii au sarcini de indeplinit. Veti fi ghidati in asta. Aceste decizii nu sunt facute pe planul Pamantului. Planurile noastre vor fi indeplinite sub supravegherea noastra. Este un efort comun. Din ce in ce mai multi oameni, pe ambele parti ale vietii, vor lucra impreuna in armonie. Asa a fost menit sa fie. Asa a fost inainte ca cei din cabala sa inceapa sa distruga conexiunea si sa arunce omenirea in intunericul controlului pe care l-au aplicat pe generatii intregi. Toti dintre voi care sunteti de partea Luminii ati decis sa va intoarceti, sa luati inapoi planeta si sa o intoarceti in Lumina. Este un razboi intre lumina si intuneric, bine si rau. Nu este usor de acceptat ca sunt oameni care arata exact ca voi, in aparenta, care au planificat sa reduca populatia — sa distruga milioane dintre voi. Ei nu au o constiinta. Ei nu va vad ca fiind vrednici de viata in lumea pe care ei o planuiesc. Ei v-au aratat ca ei au planuit aceasta preluare in 2012.

Dar ei chiar cred ca Raiul va sta si va privi acest lucru intamplandu-se. Fiecare dintre voi este un suflet pretios. Voi cu totii sunteti importanti in schema lucrurilor.

Voi aveti printre voi, oameni de lumina. Oameni care pot vedea clar, care si-au devotat vietile lor pentru a va arata adevarul, desi multe obstacole au fost puse in calea lor. Ei au continuat indiferent, pentru a indeplini misiunile lor. David Icke este o astfel de persoana si Michael Tsarion a fost exemplar in cercetarea Adevarului Real si scriindu-l intr-o asa masura incat el picteaza imaginea in cuvinte, astfel facandu-l usor de inteles, si de vazut clar calea distrugerii voastre; cum a fost facuta si de ce a fost facuta. Aici aveti doua astfel de persoane diferite: fiecare un mare savant, cu propria lui dreptate. Scrierile lor vor deschide cu siguranta minti, chiar si a scepticilor. Exista mult mai multe persoane asemenea acestor doi, care lucreaza neobosit pentru a ghida pe toti in lumina.

Energia din lumea voastra se schimba rapid. Afecteaza multi dintre voi. Oboseala voastra extrema, dragii mei, este din aceasta cauza. Aceste schimbari pe care le-am pus in locul potrivit, sunt o parte necesara a Tranzitiei. Cei mai sensibili dintre voi vor experimenta mai mult decat altii. Aceasta energie de asemenea ii incurajeaza pe altii sa vorbeasca deschis si sa dezvaluie adevaruri pe care le-au tinut ascunse de ani de zile. Astfel de oameni au nevoie de sprijin si incurajare. A nu vorbi deschis te face un complice. Ati putea gasi ca este foarte deranjat sa fii in preajma acelora care nu sunt de partea luminii. Este ca si cum ei sunt expusi, nu au unde sa se mai ascunda. Bogatia nu mai ofera protectie in asemenea timpuri. Sunteti cei 99%.

Din nou, va spun, asta este cand cercetati Irlanda antica incat totul devine clar ca un cristal. Va veti intreba cum ati putut accepta ca adevar ceea ce vi s-a spus despre istorie sau religie. Credeti-ma, asta este calea cea mai usoara pentru a stabili adevarul. Pentru aceasta este apoi, faptul ca totul a fost intors pe dos: locatii au fost schimbate, nume au fost modificate, dar dovada este inca acolo pentru toti pentru a vedea. Daca esuati in a face asta, veti ramane in celula intunecata de ignoranta si obscuritate in care controlorii vostrii v-au plasat.

Nu, nu am fost irlandez in ultima mea incarnare. M-am nascut in Londra, intr-o familie evreiasca ortodoxa. Am fost, intr-o viata anterioara, irlandez. Mi-a placut modul de viata in vremuri druidice. Cand cercetati asta, veti vedea lumea intr-o lumina foarte diferita. Totul devine clar. Este ca orice altceva, trebuie sa incepeti de la inceput si atunci e cand incepe totul. Depinde de voi — voi toti — pentru a salva lumea voastra si poporul vostru. Duceti-l la Lumina. 2012 este un an al oportunitatii. Grabiti-va!

Asistenta este la indemana. Ai dreptate, draga mea. Este o nava spatiala ceea ce vezi in cele mai multe nopti cand cerul este senin, si da, s-a mutat mai aproape. Ei observa si asteapta apelul umanitatii pentru a ajuta in Tranzitie. Ei vin cu prietenie pentru a va primi inapoi in maretul Univers in care, odata, ati fost parte din el. Totul va deveni clar, cand adevarul este acolo pentru toti.

As vrea sa multumesc personal copiilor si prietenilor tai, care, impreuna, ti-au luat un nou computer, astfel incat sa putem continua munca noastra. Acest lucru te va scuti de stresul de a face fata unei masinarii vechi si temperamentale. Sunt binecuvantari ca si tine si sunt foarte apreciati.

Nu este totul distrugere si intunecime. Este munca de facut pentru a duce lumea voastra mai departe. Odata ce se face acest lucru, va veti bucura sa fiti pe Pamant. Va deveni Raiul pe Pamant, cu orice ati putut visa, sa fie toate acolo pentru voi. Raul va fi inlaturat pentru a deveni un lucru al trecutului, disparut pentru totdeauna. Sa mergem inainte impreuna pentru restabili lumea noastra de iubire si lumina pentru toti oamenii.

Iubirea mea te va ghida intotdeauna. Sotul tau care te adora, Monty.Tradus: Anca