The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 11 decembrie 2011

Mesaj de la Veronica

As vrea sa multumesc tuturor celor care mi-au trimis email privind mesajul lui Monty despre “IRLANDA ESTE CHEIA CE VA DESCUIA TOTUL”. Pe 15 noiembrie, l-am intalnit pentru prima oara pe GILAD ATZMON. El tocmai a scris o carte care se numeste RATACITORUL
(THE WANDERING WHO?) Gilad s-a nascut si a crescut in Israel. EL a fost evreu. Gilad a cercetat istoria evreilor si a descoperit ca nu aveau nici una; ca nu exista nimic in Israel care sa sprijine revendicarile lor. El a afirmat in film ca istoria lor A FOST FURATA.

Am zis, da, a fost furata din Irlanda. Limba ebraica este un Dialect Sacerdotal improvizat din limba irlandeza.

Biblia este o carte irlandeza care a fost modificata de transcriptorii anglo-romani. Ei doar au schimbat nume: Iesa a fost schimbat in Iisus. Ei au creat un mit in jurul lui care a fost preluat de cei needucati. Ei au sustinut ca Biblia a fost ebraica. Adevarul este ca aceste lucruri au fost luate in intregime din idealurile Evangheliei Irlandeze cu nomenclatura usor modificata pentru a nu fi detectata. Lumea noastra a fost in Intuneric de atunci.

Pentru a va trezi si a pasi in Lumina Adevarului, trebuie sa confruntati faptele si sa nu sariti la concluziile care v-au tinut inchisi in reteaua de control de atunci. Este atat de usor de gasit adevarul, daca voi va puteti doar elibera mintile de la oricare retea de control in care sunteti inchisi. Oricine s-a uitat peste site-ul meu va vedea ca Monty s-a nascut in Londra intr-o familie de evrei ortodocsi, dar de la varsta de 12 ani a inceput sa caute adevarul. El a fost, si inca este cel mai cinstit om; un om al onorii. Scopul lui este sa ne arate adevarul, si este acel adevar care ne va elibera si va permite omenirii sa traiasca in pace. In mod sigur asta e important pentru noi. Dovada este acolo. Trebuie doar sa ne uitam dupa ea.

Interviul video cu Gilad este pe site-ul meu. De asemenea, poate fi vazut si pe YouTube.


Mesaj de la Montague pe 11 decembrie 2011

Este atat de bine sa vad atat de multi dintre voi cautand, uitandu-va cu claritate la tot ceea ce ati acceptat ca fiind un adevar, si descoperind pentru voi insiva ca nu a fost decat o poveste care a decolat si a devenit “adevar istoric”. Mintile voastre au fost inchise la orice altceva. Nu ati invatat niciodata cat de puternice sunt mintile voastre de fapt. Cand invatati sa va deschideti mintile, deodata totul devine clar. Nu am cerut niciodata nimanui sa accepte orbeste ceea ce spun eu. Intotdeauna am cerut ca voi sa va faceti propriile voastre cercetari, asa cum sotia mea a trebuit sa o faca. Nu a fost usor pentru ea sa accepte ce i-am aratat la inceput. Ea a urmarit fiecare indiciu si a gasit dovezi pentru ea insasi. Daca ea poate sa o faca la varsta ei, atunci oricine poate, daca are vointa sa o faca.

Intrebati-va pe voi insiva intrebarea, de ce Papa Adrian ar da Irlanda si oamenii ei Angliei pentru a controla si pentru a asigura ca Irlandezii nu vor afla niciodata cine sunt. De ce sunt ei inspaimantati? Uitati-va la Istoria Secreta a Lumii. De ce cei care va controleaza le este frica ca Irlanda va afla adevarul ei. Pentru ca toata istoria se va schimba si adevarul va deveni evident. Cei care manipuleaza lumea voastra vor sa pastreze totul asa cum este, in intuneric.

Voi aveti o minunata fereastra de oportunitate in 2012 pentru a schimba totul. Este timpul sa fiti curajosi, sa va urmati instinctul si inima, nu ratiunea. Cei care in mod fals au preluat controlul asupra lumii voastre nu au nici un respect pentru voi: nu sunteti unul din ei, voi sunteti acolo doar sa slujiti si sa luptati razboaiele lor. Voi datorati viitoarelor generatii sa faceti schimbarile necesare pentru ca pacea si dreptatea sa se intoarca. Credeti in Dumnezeu sa va ghideze si va veti gasi taria sa faceti orice este necesar. Nu asteptati sa va intoarceti la starea de Spirit pentru a vedea clar ce nu ati reusit sa vedeti pe Pamant. Credeti-ma este un soc sa vedeti ca ceea ce ati acceptat ca adevar, este pura nascocire.

Exista oameni cinstiti care pasesc inainte pentru a impartasi ceea ce au descoperit. Nu ii respingeti . Oamenii care dau de ei insisi sunt respinsi si ridiculizati de catre cei care incearca sa ascunda adevarul. Faceti propriile voastre decizii, numai dupa ce ascultati cu grija ce au ei de spus. Nu lasati sa fiti condusi ca niste oi.

Noi, cei in Spirit, avem planuri pentru 2012. Avem nevoie de multi dintre voi treji ca sa puteti sa ne asistati. Avem nevoie de echipa noastra pe Pamant sa duca la bun sfarsit anumite planuri cu noi astfel incat sa eliminam Intunericul pentru totdeauna. Energia din lumea voastra va fi modificata complet. Acest lucru se poate intampla peste noapte. Este nevoie doar de anumite lucruri sa fie puse la locul lor. Noi va vom ghida si asista in asta. Cei ce stiu, vor duce la bun sfarsit instructiunile noastre cand sincronizarea este perfecta. Acest lucru a fost pus in miscare cand eu inca eram pe Pamant, desi nu am inteles complet ce a implicat atunci. Pe Pamant exista atat de multe lucruri care va distrage de la calea voastra. Multe vor fi facute pentru a va distrage si a va tulbura. Din fericire, sunteti mai bine informati .Eu niciodata nu am facut declaratii exagerate. Prefer sa ma ocup de fapte. Este prea serioasa situatia pentru a ne permite asemenea neseriozitate.

Iubeste adevarul si cauta adevarul in toate. Refuza “te lasi purtat de evenimente”. Uite unde te-a condus asta. Toate mintile mari ale trecutului sunt cu voi, la fiecare pas din drum. Este un efort combinat. Nu vom esua. Acest lucru a fost in planificare de mult timp. Avem nevoie de o echipa pe Pamant, dornici sa lucreze cu noi. Avem asta acum. Cand am trecut la starea de Spirit, i-am spus Veronicai ca Totul in viata ei dinainte sa ma intalneasca a fost intamplator si ca ea face acum munca pentru care a venit pe Pamant. A fost greu pentru ea sa inteleaga aceasta informatie intr-un timp asa de scurt dupa socul trecerii mele bruste si publice. Ia luat timp pentru a se impaca cu asta.

Ganditi-va la faptul ca hrana pe care o mancati, aerul pe care il respirati, medicamentele cu care sunteti indopati, toate acestea sunt facute pentru
a va tine la locul vostru, total controlati, sa slujiti fara intrebari. Totul este planuit pentru a va tine sub control. Intr-o zi, veti vedea toate acestea in mod clar si va veti intreba cum ati putut fi atat de lipsiti de ratiune si robotici.

Iubirea este ceea ce este important in viata. Iubirea creeaza conexiunea pentru mine pentru a termina munca mea din partea asta a vietii. Iubirea va deschide lumea si va arata totul intr-o lumina noua si plina de sens.

Draga mea, incearca sa nu muncesti prea mult. Nu este posibil sa raspunzi la atat de multe email-uri. Noi suntem recunoscatori pentru tot suportul care este atat de generos oferit, cu iubire pentru a crea armonia necesara pentru tranzitie.

Cel care va adora, Monty.


Tradus: Anca