The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  canalizare: Veronica Keen
duminică, 9 martie 2014

Multumim din toatã inima acelora care au participat la retragerea energiilor întunecate de pe colina stîncoasã de la Glastonbury în Anglia. Aceastã picturã inspiratã aratã în mod clar rezultatele eforturilor voastre.

Colinastîncoasã de la Glastonbury pictatã de Renata Van Rijsoort din Olanda

Ea spune: Voalurile sau înãltat, peisajul este deschis din nou. VIZIBIL, PALPABIL, IMPOSIBIL SÃ-L OPRESTI, CONDUCE CÃTRE UN NOU AVALON.

Este ceea ce se poate îndeplini atunci cînd ne adunãm si lucrãm împreunã ca o nouã rasã. Aceastã muncã trebuie sã fie continuatã de-alungul întregii planete. Voi ati dovedit cã o puteti face. Singurul lucru de care aveti nevoie este de a prelua controlul, si de a elimina ceea ce este întunecat si negativ.

Multi se trezesc si refuzã sã serveascã de carne de tun în rãzboaiele care profitã numai un mic numãr, care are nevoie de aceastã energie pentru a supravietui. Pe mãsurã ce Lumina se rãspîndeste, aceasta scoate la luminã tot ceea ce este fals. Propaganda lor nu mai convinge publicul, care vede acum rãzboaiele asa cum sunt cu adevãrat.

Este important sã aveti constiinta de ceea ce este fãcut împotriva multora dintre voi. Aveti nevoie sã întelegeti cã o fortã exterioarã este folositã pentru a se incrusta în spiritul vostru, pentru a vã forta sã faceti anumite lucruri, pe care în altfel nu le-ati face. Veronica a avut cunostintã de un prieten care este în mod normal cineva stabil si de rãspundere, care a indicat cã în douã ocazii recente, el a fost împins mental pentru a sãri de la înãltimea uneia din cele mai înalte clãdiri din Londra. Aceasta s-a întîmplat acum cîteva sãptãmîni.

În ultimul timp, luni se pãrea cã un nor imens cobora peste Veronica. Deodatã ea sa simtit disperatã si abandonatã, si atît de singurã, aceasta nu este un lucru pe care ea îl trãise mai înainte. Aceste sentimente, erau foarte puternice. Întunericul era în curs de a o forta sã abandoneze. Toate persoanele pe care ea a încercat sã le contacteze, erau indisponibile, deci ea s-a simtit abandonatã. Disperarea sa a atins proportii uriase, însã în sfîrsit determinarea sa si instinctul sãu de supravietuire, pentru asi termina munca sa, i-au permis sã le depãseascã.

Cîteva zile mai tîrziu, ea a fost contactatã de cãtre un alt coleg, care a trecut prin acelasi scenariu. Trebuie sã întelegeti cã este ceea ce este directionat cãtre voi, si chiar dacã aceasta este foarte dureros, trebuie sã o depãsiti. Asta vã va ajuta sã întelegeti de ce multi au abandonat recent. Vã prevenisem cã, Cabala avea sã foloseascã toate armele arsenalului lor, împotriva voastrã. Ei au avut multi ani de pregãtire pentru aceste timpuri prezente. Voi trebuie sã stati firmi si sã vã apãrati.

Banii sunt un mijloc foarte important în toate acestea; el este folosit pentru a vã cauza mult stress, pentru ca sã se asigure cã voi sunteti deja vulnerabili, atunci cînd  ei vã vor transmite gînduri de sinucidere. Toate acestea vã demonstreazã, cît de fricã le este de voi. Ei încearcã în mod disperat sã vã împiedice sã vã îndepliniti misiunea voastrã pe Pãmînt. Eu vã spun: Fiti tari si aveti încredere în voi. În curînd banul îsi va pierde toatã puterea asupra vietilor voastre. El este folosit ca o armã pentru ca sã vã înfricoseze si sã vã facã servili. Cînd îsi va pierde puterea, totul se va schimba, si aceastã zi se apropie.

Acum voi vã preluati controlul propriului vostru destin, si aceasta vã face bine. Voi învãtati sã lucrati împreunã pentru binele omenirii. Voi vedeti pe cei care sunt mergi-la –rãzboi, sunt ca niste marionete ascultînd ordinele lor. Panorama devine mai clarã: planurile lor confidentiale cad în fãrîmite, si ei se simt GOI PE SCENA INTERNATIONALÃ. Luati în considerare cu atentie, felul în care vã veti ocupa de situatie, atunci cînd aceasta se va scufunda definitiv.  Niciodatã din nou, voi nu trebuie sã vã coborîti la nivelul lor; deoarece acest lucru ar face jocul lor, si voi nu doriti asta.

Voi ati demonstrat puterea voastrã, si este , lucrînd împreunã ca rasã umanã. Voi ati dovedit cã o puteti face. Ati fãcut-o la proiectul liniilor telurice. Toate celelalte lucruri care vi se vor solicita pentru ca sã avansati, vor fi cu mult mai usoare. Ati preluat controlul. Fiti constienti cã veti reusi. Lucrati în încrederea cã aveti constiinta, cã uniti sunteti puternici, singuri veti pierde. De asemenea ati învãtat, cã limba nu este o barierã pentru a lucra împreunã. Recunostinta noastrã si multumirile noastre se adreseazã acelora care traduc mesajele noastre, deoarece ei îndeplinesc un rol important pentru a uni umanitatea. Fãrã ajutorul lor, acest lucru nu ar fi posibil.

Fiti vigilenti, si discerneti ceea ce este real, de ceea ce nu este. Fiti constienti cã puteti fi atacati de tot felul de virusuri, de control mental ..... pentru a vã împiedica sã vã treziti.

Cine este prevenit, este bine înarmat ! Voi sti cu ce vã confruntati, si cu toate cã ei sunt fãrã îndoialã puternici, voi sunteti 99%. Forta voastrã se aflã în cantitate, si în cunoasterea planului lor.  Nimic vã poate opri acum. Împreunã voi veti elimina tot ceea ce este întunecat si negativ, si ceea ce este minunat în acest sens, este cã nu va trebui sã trageti un glont, la furie ! Întentia noastrã este de a vã juta sã creati un mediu de pace, unde umanitatea va putea înflori, asa cum a fãcut-o înainte.

Fiti acolo, unii pentru altii, întotdeauna gata atunci cînd este necesar.

Iubirea mea, aceasta a fost o sãptãmînã grea. Ai simtit durerea care ti-a fost provocatã, si acest sentiment de disperare fãrã întoarcere, deoarece esti sensibilã. Însã în sufletul tãu, stiai cã aveai sã supravietuiesti, pentru a duce la bun sfîrsit munca pentru care ai venit pe Pãmînt. Aminteste-ti cã persoanele întunecate, se luptã pentru supravietuirea lor. Ei au o multime de arme la dispozitia lor, pe care nu vor ezita sã le foloseascã; însã timpul lor s-a terminat, si ei vor esua. Avem adevãrul si Lumina de partea noastrã. Noi stim  cã vom reusi. Ambele pãrti ale vietii s-au reunit pentru acest lucru, deci nu vom esua.

Ia-ti timp draga mea. Încearcã sã nu te obosesti prea mult. Ti s-a arãtat rezultatul de nenumãrate ori. Stii ce se va întîmpla. Totul se defãsoarã asa cum a fost prevãzut.

Pentru întotdeauna, al tãu iubit Monty.Traducere: Florica