The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 13 noiembrie 2011

Draga mea, tu traiesti intr-un timp al sfarsiturilor si al noilor inceputuri: pe masura ce mai multi oameni se trezesc, ei realizeaza o rezistenta impotriva coruptiei. Straluceste o lumina asupra controlului mintii care a fost facut, si inca este facut, pentru a va pastra sclavi si sub control. Cele doua bastioane de control au lucrat intotdeauna impreuna, dar au reusit sa tina conexiunea lor sub secret fata de umanitate. Pe masura ce multa informatie se scurge afara si multe intrebari sunt puse, ei au greutati in a face fata la aceasta situatie neasteptata. Ei vor crea ‘probleme’ care spera sa va atraga atentia de la coruptia lor. Voi sunteti acum suficienti de treji si constienti pentru a refuza sa credeti in minciunile lor. Tineti minte ca cei corupti sunt terminati, prin urmare ei vor ataca cu nesabuinta pentru a incerca sa mentina ceea ce au dobandit in mod illicit. Ei sunt disperati.

Voi sunteti in avantaj. Stiti cine sunteti. Stand impreuna in Lumina , sufletul nostru va fi alaturi de voi la fiecare pas din drum. Tineti minte, cunoasterea a fost intotdeauna acolo dar a fost tinuta ascunsa de voi. Noi continuam sa lucram asupra energiei. Niciodata nu mi-am imaginat ca atat de multe pot fi realizate doar utilizand energia si undele de sunet. Barierele create de oameni se darama. Oamenii vor avea o noua intelegere a vietii si a corpului si cum poate functiona cand nu interfereaza cu cei care ii controleaza. Voi va imbarcati intr-o glorioasa aventura. Pamantul se va transforma intr-o planeta de lumina, iubire si pace. Tineti minte ca prin aceasta lupta rezultatul va fi unul permanent si nu ceva pe termen scurt. Voi – toti dintre voi care lucrati in Lumina- sunteti creatorii Noii Ere de Iluminare. Voi faceti istorie-adevarata istorie- nu minciunile cu care ati fost voi invatati ca fiind istorie. Tot ce ati fost voi invatati este opusul adevarului. Ce vi se spune ca e bine pentru voi, este de fapt rau pentru voi. Da, este un soc sa aflati ca cei ce va controleaza sunt de fapt chiar asa de RAI!

Tanarul pe care il vei intalni saptamana viitoare, il vei intalni cu binecuvantarea mea. Voi veniti din drumuri diferite la aceeasi concluzie. Impreuna voi completati imaginea. Ce spune el se potriveste cu informatia pe care ti-o trimit constant. Toate se potrivesc impreuna ca piesele dintr-un puzzle. Impreuna veti straluci lumina adevarului.

Te-am luat prin surprindere in timp ce te spalai. Mintea ta s-a ratacit cand am spus cu voce tare in urechea ta ca “IRLANDA ESTE CHEIA CE VA DESCUIA TOTUL”. Ti-am explicat de atunci totul si tu stii cu cine sa vorbesti. Informatia ce ti-a fost data pe data de 11/11/11 este de o mare importanta - foloseste-o cu intelepciune. Totul vine impreuna frumos, draga mea, asa cum am planificat cand ne plimbam pe acea minunata plaja din Inch, Co Kerry (Irlanda), toti acesti ani in urma. Desi am vorbit despre cum sa comunicam, la momentul respectiv nu aveam nici o idee despre cat de fructuos planul nostru se va dovedi a fi. Niciodata nu subestima puterea iubirii. Cu iubire in inima, orice e posibil.

Bancile continua, prin marionatele lor, sa incerce sa aduca vorba despre Noua Ordine Mondiala. Din nou, a fost Domnul Kenny al Irlandei care a insistat asupra DOVEZILOR. El vrea sa vada dovezi reale. Va fi interesant de vazut ce se intampla acolo. Ei acum nu au mai mentionat Irlanda, in caz ca sunt intrebati intrebari incomode. Cat de interesant este asta, draga mea? Domnul Kenny este un bun exemplu care ar trebui sa ii inspire si pe altii. Un politician onest este un lucru rar in lumea ta. El este un exemplu pentru toti care vor ca adevarul si onestitatea sa prevaleze. Irlanda este in frunte, din nou, asa cum a fost in vechile timpuri.

Schimbarile de energie afecteaza oamenii in diferite moduri. Depinde de cat de deschisi sunt, si bineinteles cat de avansati. Cei mai multi au experimentat cateva schimbari. A devenit mult mai usoara comunicarea din acest taram. Este incitant pentru noi sa putem fi implicati in aceasta Mare Schimbare. Nu as vrea sa pierd nici un moment din asta. Vreau sa impartasesc asta cu voi: a simti emotia voastra pe masura ce totul se schimba in bine pentru intreaga omenire. Asta este scopul nostru si il vom indeplini. Sprijiniti pe toti cei care cauta dreptatea in lumea voastra corupta, unde dreptatea este astupata si adevarul ascuns. Acest lucru nu poate si nu va fi permis sa continue. Va amintesc, inca o data, pentru va asigura ca aveti suficiente alimente stocate, pe masura ce Cabala Intunecata (Evil Cabal) va incerca sa controleze aprovizionarea cu alimente. Acest lucru va fi temporar, pe masura ce sunteti in Energia Noua (New Energy), hrana nu va fi necesara asa cum este acum. Mancarea va deveni o placere, asa cum este ciocolata acum. Aduti aminte cum am iubit ciocolata mea in fiecare zi. Viata va deveni mult mai usoara. Stiu ca este dificil sa va imaginati cum toata lumea traieste in armonie, dar cand religiile si bancile sunt inlaturate, egalitatea prevaleaza. Apoi, a trai pe Pamant devine o bucurie, spre deosebire de lupta care este acum. Fara boli – oricum majoritatea sunt facute de om- procesul imbatranirii va fi total diferit. Niciodata nu am gandit despre mine ca fiind batran. Conditionarea mintii nu se va mai intampla. Mintea va fi folosita, si explorata la maximum. Toate limitarile vor fi inlaturare atunci cand intreaga putere a mintii va fi restaurata.

Prietenul tau Tom (DINAMICA MINTII TOTALE) a vorbit cu tine despre puterea mintii: cum boala, paralizia datorata atacului cerebral, etc., poate fi inversata doar utilizand mintea. Cei care controleaza umanitatea vor raspunde pentru ce sunt responsabili. Ei au comis cel mai mare pacat impotriva rasei umane in istoria reala a universului. Viata va deveni experienta minunata ce a fost menita sa fie. Iubirea va fi norma. Imagineaza-ti! Energia gandurilor voastre se va accelera. Veti avea ce asteptati in viata.

As placards state: Voi sunteti 99%! Voi aveti 99% din energie. Trebuie sa spun mai mult? Impreuna, veti reusi. Este scris astfel.

Draga mea Veronica, ai incredere in mine sa te ghidez. Nu te voi dezamagi. Impreuna am realizat atat de mult. Vom continua sa realizam.

Sotul tau adorat, Monty.Tradus: Anca