The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 10 iulie 2011

Veronica, draga mea, e timpul ca fiecare fiinta umana de pe Pamant sa intre in contact cu David Icke in fiecare dimineata, la ora 09.30. TREZIREA LUMII, conexiunea globala a inimilor si mintilor, trimiterea pacii si iubirii in campul colectiv de energie vor scoate la suprafata si vor indeparta coruptia de la putere.

Tu, draga mea, ai un website sacru. E timpul sa-l folosesti. In timpul intrunirii, ti-am spus ca David ne va conduce pe drumul din intuneric catre lumina. Astfel, veti deveni Fiinte de  Lumina, exact cum sunteti de fapt. Intr-o lume a iubirii, cei fara suflet nu vor putea rezista. Nu-si vor putea pastra forma odata inconjurati de iubire.

Cei corupti nu vor renunta de bunavoie la pozitiile lor de putere. Fiti pregatiti pentru evenimente false, inscenate, cum ar fi Proiectul Blue Beam. Cei Intunecati pot proiecta imagini cu Hristos, cu Fecioara Maria, etc. pentru a genera frica si pentru a pastra controlul. Nu uitati ca ei pot transmite orice informatie celor naivi, pretinzand ca acestea sunt implinirile profetiilor antice.

Nu credeti o asemenea minciuna! Fanaticii religiosi vor lua imediat in considerare o astfel de idee, pentru a mari controlul pe care il detin asupra vietilor oamenilor. Fiecare tip de control al mintii va fi folosit pentru a va tine in intuneric. Implanturile cu cipuri in oameni urmaresc mentinerea controlului asupra maselor. Un astfel de rau depaseste imaginatia populatiei generale. Ati venit pe Pamant pentru a schimba toate acestea. Viteza cu care veti reusi depinde de cum veti reusi sa va conectati cu ajutorul iubirii.

V-am atras atentia asupra legaturii dintre Irlanda si Egipt, o legatura despre care Biserica Romei nu vrea sa se afle. Ideea a fost reintarita de rezultatele testelor ADN ancestrale ale faraonului Tutankhamun, si anume 99% EUROPEAN VESTIC; un procent de 99.6% care se potriveste cu R1b Haplogroup. Cea mai mare astfel de concentratie se afla in Irlanda. Stiti despre legatura lui Nefertiti cu Irlanda, precum si de legatura familiei ei cu Iisus. Adevarul se afla acolo. El e doar tinut ascuns si departe de voi de cei pe care ii slujiti. Irlanda a reprezentat centrul Universului si cele patru puncte cardinale dinaintea asaltului asupra religiei irlandeze si asupra Bisercii Mame a Iubirii. Ganditi-va ce lume diferita ar fi, daca decizia de a o distruge – decizie luata de Consiliul de la Nisa – nu ar fi fost luata. Regatul terorii, care continua sa fie prezent si azi, trebuie sa dispara pentru totdeauna.

Cat de putine lucruri stiti despre lumea in care traiti. Eram atat de concentrat asupra cercetarilor mele in timpul ultimei mele vieti pe Pamant, incat nu am observat coruptia, desi stiam ca atat de multe din ce ni se cerea sa acceptam nu aveau niciun sens. Mereu exista lucruri care ridica intrebari in mod instinctiv, dar nu le acordam timp de cercetare. Cele mai rele organizatii care au existat de-a lungul istoriei inca exista in lumea voastra si se lupta din rasputeri sa-si mentina controlul. Majoritatea oamenilor ar fi ingrozita sa afle cine sunt acesti indivizi intunecati. Dar domnia lor se apropie de sfarsit.

E dificil de manevrat acest flux al revelatiilor care apar din toate directiile.  In acelasi timp, e incredibil de emotionant. Exista atat de multe fiinte de pe alte planete, toate pregatite sa vina pe Pamant pentru a va ajuta in lupta voastra pentru adevar, iubire si lumina. Navele lor uriase au tehnologia necesara pentru a actiona in salvarea voastra. Sa nu va ingrijorati cand le veti vedea pe cerurile voastre. Toti faceti parte dintr-o singura familie mareata de care, aflati pe Pamant, ati fost despartiti. Aceasta informatie v-a fost ascunsa. Nimic nu poate schimba ce urmeaza sa se intample. Vechiul stil de viata va disparea in totalitate. Fiti atenti la cei care nu au acceptat inca ce se intampla, intrucat ar putea fi speriati. Ganditi-va, pentru o clipa, cum va veti simti cand adevarul se va afla, adevarul despre religii, despre guverne, despre istoria voastra. Multi vor avea dificultati in a accepta faptul ca toate razboaiele au fost INSCENATE; ca cei dragi voua au murit in zadar. Insa masina mortii va deveni inutila: toti vom trai in pace.  Cei care refuza sa renunte la coruptie vor fi anulati.

Controlul asupra alimentelor, asupra apei, asupra aerului pe care il respirati va inceta in scurt timp. Exista suficient de mult pentru toata omenirea. Pentru cei care vor necesita ajutor in procesul de adaptare vor exista centre speciale. Tehnologia ce va fi disponibila pentru voi va va transforma vietile peste noapte. Comunicarea cu Spiritul va fi un etalon si nu ceva ce poate fi dezbatut si degradat de cei al caror nivel de constienta e atat de scazut incat esueaza in a-i intelege posibilitatile.

Lasati scopul vietii voastre sa fie acela al aducerii iubirii si luminii in beneficiul intregii omeniri.

Furia nu face altceva decat sa serveasca negativismului: le da putere celor corupti si reprezinta oxigenul necesar supravietuirii acestora. Furia doare. E o emotie extrem de distructiva. De aceea cei Intunecati vor sa fiti maniosi. Se hranesc cu mania voastra.

Comunicati unii cu ceilalti. Reveniti la zilele in care familiile chiar comunicau si impartaseau amintiri. Ei invatau pe atunci cine erau. Simtul sigurantei pe care il naste o asemenea adunare e de nepretuit, iar rasul generat e terapeutic. Pregatiti-va sa deveniti, inca o data, parte din Univers.

Sunteti obositi, dragii mei. Pregatiti-va sa asimilati toate schimbarile necesare pentru realizarea Tranzitiei. Va imbratisez cu iubire. Cel care va adora, Monty.

INTELEPCIUNEA E RECUNOASTEREA A CAT DE PUTIN STIM
Socrates


Tradus: Diana