The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  canalizare: Veronica Keen
duminică, 12 ianuarie 2014

As dori prin a începe sã multumesc în mod sincer, tuturor acelora care au rãpuns cererii noastre de ajutor pentru restaurarea energiei sfinte a Planetei Pãmînt. Cînd toatã ceastã energie va fi restauratã, multe boli care vã fac sã suferiti, vor fi eliminate. Corpurile voastre au nevoie de aceastã energie, pentru a putea avea o viatã plinã si sãnãtoasã. Ea va permite de asemenea, culturilor sã creascã si sã producã o hranã sãnãtoasã cu energie purã. Aceasta v-a fost refuzatã, si ati avut de luptat pentru a supravietui.

Rãspunsul vostru a fost minunat. Multumesc.

Acesta este un efort în comun. Ambele pãrti ale vietii iau parte la asta. Toate fiintele vii de pe suprafata Pãmîntului vor fi beneficiate. Voi veti experimenta o transformare complectã a tot ceea ce acum este întunecat si negativ, în luminã si armonie în toate lucrurile.

Veronica a fost întrebatã, de ce aceasta nu a fost realizat mai înainte. Pot sã vã spun cã era nevoie sã fie momentul adecvat. Voi aveati nevoie sã fiti suficient de treji pentru a o face cu succes. Cabala o sã punã multe piedici în drumul vostru: vedeti-le doar astfel, ignorati-le si treceti pe lîngã ele. Nu permiteti ca nimic sã încetineascã sau sã împiedice aceastã muncã. Viitorul rasei omenesti depinde de voi si de ajutorul vostru în acest moment. Veronica va oferi informatiile despre liniile Ley, pentru ca sã fie puse la dispozitie cu usurintã în site-ul nostru. Contributia tuturor este foarte apreciatã. Vã cer tuturor, sã vã luati ceva timp, pentru a citi si digera ceea ce Mark a scris despre liniile Ley.

Última actualização do Mark (Ultima actualizare a lui Mark)

Scumpa mea sotie lucreazã la atîtea proiecte diferite, fiind fiecare dintre ele, importante pentru voi. Din aceastã cauzã, vã rog sã o ajutati, ori de cîte ori este posibil. Sãnãtatea ei nu este prea bunã, însã lucreazã din greu în numele vostru. Voi veti învãta cu timpul, cînd va trebui sã actionati pe liniile Ley. Vom alege data în care veti combina eforturile voastre, pentru a restaura energiile sfinte ale planetei voastre. Asta vã va oferi o ocazie de a se familiariza cu ceea ce vã este cerut. Vã va permite de asemenea sã faceti contact unii cu altii, în mod ca fiecare Tarã sã aibã o echipã gata si dispusã pentru a lucra împreunã în acest proiect. Luati-vã timp pentru a studia, cerceta si pentru a se familiariza cu subiectul.

Împreunã vom face sã se petreacã atît de repede si atît de competent pe cît posibil. Noi lansãm aceastã invitatie deschisã tuturor tãrilor, pentru ca sã facã parte din acest exercitiu unic, de mod a restaura planeta voastrã. Fãceti-o cu iubire în inimi: iubire fatã de umanitate si pentru frumoasa voastrã planetã.

Acestea sunt tãrile care vor sui la bord. Dacã tara voastrã nu este reprezentatã mai jos, vã rog, considerati sã vã uniti nouã.

Albânia, Argentina, Aruba, Austrália, Austria, Belgia, Bósnia Herzegovina, Brasilia, Bulgaria, Cambodgia, Canada, China, Corsica, Costa Rica, Croátia, República Cehã, Danemarca, República Dominicanã, Equador, Egipt, El Salvador, Anglia, Franta, Germania, Grécia, Índia, Irlanda, Itália, Japonia, Coreia, Luxemburg, Macedónia, Méxic, Micronésia, Nova Zelândia, Norvegia, Paquistan, Filipine, Polónia, Portugalia, Rússia, Scotia, Sedona, Sérbia, Slovénia, África de Sud, Spania, Suazilândia, Suedia, Elvetia, Tailândia, Olanda, Turcia, Ucraina, Statele Unite, Tara de Gales.

Acesta nu este doar un evenimet. Intentia este, de a realiza si efectua lucrãrile de întretinere pe liniile Ley în mod regulat. Nu vom mai permite niciodatã, ca aceastã energie sã fie blocatã. Î-mi iau la revedere acum, de manierã ca sã aveti timp pentru a citi cuvintele lui Mark.

Draga mea, trebuie sã aranjezi timp pentru a te odihni. Stiu cît de entuziasmatã esti cu asta, însã avem nevoie de tine pentru a o realiza. Noi, în spirit, trimitem iubire si luminã tuturor. Contributia voastrã, chiar micã, este importantã.

Pentru întotdeauna, acel care te adorã, Monty.Traducere: Florica