The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 12 iunie 2011

Se fac progrese, dragii mei. Urmarim cu bucurie aducerea impreuna a Fiintelor Luminate, ca prin minune. Noi, cei din aceasta parte a vietii, cream cu grija conditiile necesare acestei intalniri. Toti deveniti constienti de mecanismele care v-au tinut sub control. Devin VIZIBILE si astfel pot fi evitate. Am vorbit de separarea pe care cei care detin controlul au creat-o la nivelul coloanei voastre vertebrale. Se lucreaza la repararea acestui aspect, adica la reconectarea coloanelor voastre vertebrale. Acest lucru s-a tinut ascuns, la fel cum s-a intamplat si in cazul separarii celor doua emisfere cerebrale. V-au programat sa va folositi doar emisfera stanga. Din momentul in care un copil se naste, se pune accentul pe partea stanga a creierului, prin vaccinare, educatie, mass-media, etc.

Nu-si permit sa-si asume niciun fel de risc. Verifica grupa sanguina si cand se raporteaza un Rh negativ isi iau toate masurile de precautie pentru a distruge conexiunea cu emisfera dreapta.

Inventeaza motive pentru care acei copii trebuie tinuti sub ”supraveghere speciala”. Cabala Intunecata ii considera o amenintare majora la adresa planurilor lor, asa ca trebuie sa-i elimine prin orice mijloace necurate avute la dispozitie. Cand spun ca ”supravegheaza” astfel de cazuri, spun adevarul doar pe jumatate. Cadrele medicale obisnuiau sa descopere si sa declare existenta acestor copii. Au fost spalati pe creieri si facuti sa creada ca procedeaza in interesul copiilor. Atat cadrele medicale , cat si cele juridice sunt tinuti sub control de reprezentanti ai Cabelei Intunecate. Voi intrebati in cine ar trebui sa aveti incredere? Chiar asa e, in cine?! Numai cei care s-au trezit stiu raspunsul la aceasta intrebare. Ascultati-va inima. Inima mereu va va ghida in directia buna. Nu va ascultati ”logica stangii” care v-a fost fortata in perceptii.

Voi traiti ceea ce e cunoscuta ca perioada ”Zilelor celor de pe urma”. Veti intra in curand in zona ”FARA TIMP”. Timpul a fost creat pentru ca fiecare aspect al vietii voastre sa poata fi controlat. Am subliniat in trecut faptul ca Anticii traiau „Fara Timp”. Acolo se va intoarce lumea voastra. Presiunea pe care timpul a creat-o asupra vietilor voastre e imensa. Calendarul vostru va reveni la luni de cate 28 de zile si va include si cele 13 semne zodiacale. Multi dintre voi treceti prin diferite stari de raceala ale corpului. Sunt dureroase si de neexplicat. Apoi, cateodata, resimtiti o extraordinara caldura interioara. Va consuma: e o caldura vie care indeparteaza tot ce nu e necesar in vietile voastre. Corpurile voastre sunt pregatite pentru restaurarea ADN-ului si pentru atingerea starii de constientizare deplina. Bucurati-va de aceste schimbari. Nu aveti de ce sa va temeti,e un proces natural. Constientizarea concentrata pe inima nu are nimic de-a face cu niciun fel de religie.

Multe fiinte din partea mea de viata aleg sa ajute si sa asiste Omenirea in ceea ce se crede ca vor fi niste vremuri interesante. Tineti ritmul: aveti numai de castigat si nimic de pierdut, in afara de conexiunile care v-au tinut legati de controlul sistemului in care ati trait. Veti cunoaste libertatea de gandire si de actiune pentru prima data. Dintr-odata, va veti privi semenii intr-o lumina noua, fara a face niciun fel de diferentieri. Universul vostru va fi complet restaurat, din nou. Cele doua centre de control care v-au mentinut in intuneric vor fi inlaturate. Ati vazut toate acestea in timpul somnului. Tot ceea ce s-a tinut ascuns va fi dezvaluit. Veti experimenta o bucurie atat de mare, o bucurie pe care lumea voastra n-a mai trait-o niciodata. Voi intrebati ce se va intampla cu cei 2% care v-au condus si controlat lumea. E decizia lor. Li s-a dat posibilitatea de a alege: fie marturisesc, coboara si dau inapoi Omenirii tot ce i-au furat, fie lupta pana la sfarsit si incearca sa fuga de pe planeta cand le va esua planul. Averea nu-i va proteja.

Ei invadeaza tari in incercarea de a va tine sub control prin teama de atac. Dar metoda asta nu mai functioneaza. Ati fost martori la tactica asta de prea multe ori pentru a mai crede in ea. Adevarul devine evident, chiar si pentru cei care inca se afla intr-o stare de hipnoza.

Tineti minte ca fara ajutorul vostru, ei nu au nicio putere. In momentul in care va retrageti sprijinul, se vor prabusi ca o casa construita din carti de joc. Cooperarea voastra le-a permis sa controleze totul. Voi, cei care faceti parte din Fortele Armate, sprijinul si ajutorul vostru le-a oferit puterea si controlul asupra Omenirii. Au nevoie de varsare de sange pentru a supravietui. Voi le-o oferiti ! Ganditi-va la asta macar putin. Nu sunteti altceva decat niste marionete pentru ei, toti respectand ordine fara nicio impotrivire. Unde v-ati lasat constiinta ? Noul Inceput e chiar dupa colt. Totul se pregateste pentru a fi gata sa ajute si sa inlocuiasca institutiile care obisnuiau sa conteze pentru voi, in momente de restriste.

Nu am lasat nimic la voia intamplarii. Ii avem aici pe toti Cei Mari din trecut, care isi unesc experienta pentru a va ghida in aceste vremuri tulburatoare. Cu multi dintre voi comunicam in starile voastre de somn, pentru a va deschide noi cai de actiune si de gandire. Sa nu credeti nici macar o secunda ca sunteti singuri. Acesta e un efort unit pentru a readuce Lumina pe planeta voastra. Lucram cu trupurile voastre in aceeasi masura in care lucram si cu mintile voastre. Priviti in jurul vostru cu iubire si compasiune. Trimiteti iubire tarilor invadate. Ajutati-i pe cei care spun adevarul. Primiti Lumina in vietile voastre. Pregatiti-va sa va reechilibrati planeta. Avem multe de facut, dragii mei. Cel care va adora, Monty.Tradus: Dana