The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 27 martie 2011

Nu le vor reuși planurile cucerire a planetei Pământ. Le-am obsevat fiecare mișcare. În mai multe ocazii am reușit să le blocăm planurile distructive. Modul lor de gândire diferă mult de al majorității ființelor de pe Pământ. Pentru a înțelege perfect felul lor de a acționa – modus operandi - am ales să mă nasc în mediul lor, ca să cunosc experiența din interior. Eram în acel mediu dar nu îi aparțineam. Nu am putut accepta indiferent cât de tare m-au forțat. Scopul meu era experimentarea nu și apartenența. Din păcate, s-au năpustit asupra ta, draga mea, de îndată ce am trecut în Spirit. Acest lucru a fost o dovadă a distrugerilor provocate de acești oameni care au pierdut controlul. Nu vă lăsați împinși pe pantă în jos ca oile, prin deturnarea atenției de la scopurile voastre. Totul este regizat ca să vă distragă atenția de la intențiile lor. Nu credeți tot ce vi se spune la TV sau în ziare. Toți sunt marionete controlate de o minoritate. Cabala a început să-și supraevalueze puterile, crezând în propria propagandă. Dumnezeu nu a creat vreodată ființe superioare altora, toți fiind egali în ochii Ființei Supreme. Dumnezeul cel Drept nu s-ar face niciodată vinovat de o asemenea faptă.

Acceptați ființele de lumină care sunteți. Cu mult timp în urmă vi s-a diminuat lumina interioară. Acum e timpul să restaurați pașnic și iubitor conștiința, cunoașterea, puterea voastră și cea a planetei. Aparțineți luminii. Planeta vă aparține. Veți fi reconectați astfel la celelalte planete, universul se va reîntregi din nou, pentru a lucra și a trăi în armonie. Unii dețin știința re-stabilirii contactului. Veți cunoaște experiența libertății autentice. Lumea Spiritului va colabora pentru ca toate acestea să se întâmple.

Cabala Întunecată se crede invincibilă, crede că banii vor cumpăra totul. Vor învăța că terorismul financiar dezlănțuit asupra lumii le va aduce pieirea. Planurile lor întortocheate vor fi transparente publicului. Tocmai ați putut vedea cum lumii musulmane îi este distrusă vechea imagine chiar de la interior. Și-au plasat cu grijă marionete care să creeze neliniște și să încurajeze poporul să reclame libertatea, când de fapt, libertatea nu este nicăeri. Astfel au căpătat șansa de a acapara stat după stat, conform unor planuri țesute cu ani în urmă prin care preluau controlul petrolului din mâinile poporului. Nici o țară nu a scăpat acestor planuri, este o acaparare a puterii la nivel mondial. Nu cădeți pradă unor iluzii create în scopul distragerii atenției. Știu că va fi greu să acceptați ideea că ați fost orbiți fără a realiza că cei cărora le-ați acordat încrederea au fost tot timpul marionete ale cabalei. Au venit la voi, v-au cerut voturile, v-au promis de toate și nu v-au dat nimic Până la urmă nici nu a contat cu cine ați votat. Toți ascultă de același stăpân. Sunteți victime ale acestei iluzii. Dacă vă amintiți că nimic nu este ceea ce pare și luați orice lucru ca o ficțiune, veți fi aproape de adevăr. Planeta Pământ aparține celor din Lumină, iar prin IUBIRE – cea mai mare avuție - o veți restaura. Vă aflați pe cuspida unei Mari Schimbări care va cuprinde totul. Nimic nu va rămâne neschimbat. Cei corupți vor pierde tot ce aveau mai valoros. Bogăția materială pentru care s-au străduit atât se va dovedi inutilă și lipsită de valoare, nu îi va salva de propria soartă. Odată expuși oprobiului public, nu vor mai avea unde să se ascundă. Vor avea de-a face cu mânia celor pe care i-au exploatat. Vor cunoaște justiția, adevărata justiție.

Fiți atenți anul acesta și anul viitor la unele EVENIMENTE special regizate pentru a vă distrage atenția de la realitatea situației în care se află lumea voastră. Ascultați cuvintele căutătorilor de ADEVĂR, ele circulă acum în toate direcțiile. Oamenii vorbesc deschis pentru că nu mai suportă dezamăgirea la care au fost părtași. FICȚIUNEA acelei așa numite “Crize Financiare”, mitul „Încălzirii Globale”, amenințarea „Atacurilor Teroriste” plus „dușmanii „inventați, toate acestea făceau tot timpul parte din planul lor de cucerire a planetei.

"Muzica" creată și intenționat orientată împotriva celor tineri și vulnerabili conține mesaje subliminale care încurajează crima. Aceasta pătrunde prin căști direct în creierul tinerilor, îndemnându-i la violență și la omucidere. În mod alarmant educația a fost „redusă la tăcere”. Tineri geniali sunt luați în vizor și descurajați. Face parte din planurile lor teribile. Mai aveți până să fiți și treziți și conștienți. Mesajul își atinge destinația. Trebuie să vă înțelegeți că cei aflați la control nu vă consideră ființe umane. Nu faceți parte din planurile lor, singurii locuitori ai Pământului pe care și-i doresc provin din linia lor genetică.

Rasa sau religia nu contează. Nu permiteți acestor false separări să vă distragă. În fond sunteți cu toții ai Luminii sau ai Întunecatei Cabale. Nu există alt criteriu recunoscut de separație. Adunați-vă în numele luminii și iubirii, indiferent de culoare sau religie. Cei aparținând luminii trebuie să fie ghidați de iubire. Ei trebuie să fie uniți întru iubire, lăsând energia iubiriii să accelereze lucrurile. Aveți puterea de a schimba energia lumii voastre în totalitate și pentru totdeauna. Cei care vin după voi vor vorbi despre curajul și înțelepciunea care v-au călăuzit în aceste vremuri teribile. Folosiți orice prilej pentru a-i asculta pe cei care vorbesc adevărul, ei au fost aleși să vă conducă afară din întuneric.

Draga mea, ai avut o săptămână foarte încărcată, îndeplinind obligațiile de familie și munca. Noii zori bat la ușă. Vor fi bineveniți tuturor iubitorilor de adevăr.

Iubirea mea îți aparține pentru totdeauna. Cel care te adoră, Monty.

Tradus: Dana