The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 2 decembrie 2012

Veronica draga mea, acum poti vedea peste tot in jurul tau: oameni trezindu-se. Ei refuza sa accepte ceea au acceptat orbeste in trecut. In foarte multe tari apararea dreptatii castiga putere. Exista o determinare de a sprijini semenii care au fost tratati atat de rau, in timp ce lumea a inchis ochii. O astfel de situatie nu mai este tolerata. Baietii agresivi sunt acum izolati si singuri. Ei au o mare dificultate in a accepta noua situatie.

Luna decembrie va dezvalui atat de multe. Noi facem progrese constante, draga mea. Se intampla multe lucruri in spatele scenei, de care inca nu sunteti constienti. Exista multa neliniste in Statele Unite: se pun intrebari si se solicita explicatii. Cei corupti nu au nici o sansa sa isi pastreze ceea ce au dobandit prin mijloace corupte. Este timpul ca toata lumea sa stie cine este; adevarata sa istorie si ce viitor il asteapta.

Tu, draga mea, si echipa ta, luptati pentru a obtine dovezi reale din istoria voastra adevarata. Aceasta arunca o lumina complet diferita asupra tot ceea ce ati fost invatati. Va straduiti de asemenea, sa schimbati energia astfel incat numai lumina sa existe, si toate legaturile cu coruptia sa fie eliminate de pe planeta voastra.

Este timpul sa urati bun venit prietenilor vostri de pe alte planete. Ei asteapta in ceruri pentru a va ajuta in Tranzitie. Deveniti constienti: uitati-va noaptea la cer. Ei creeaza un scut protector in jurul vostru. Au avut un rol esential in prevenirea razboaielor care au fost planuite pentru a va tine in sclavie si frica. Doar cei foarte orbi si tematori ii sprijina pe cei corupti: cei care se tem ca si-ar putea pierde bunurile lumesti.

Imbratisati schimbarile care se apropie rapid. Lasati ca iubirea umanitatii si frumusetea planetei sa fie lumina voastra care va ghideaza pe masura ce noua lume se deschide catre voi. Sa stiti ca noi, cei in Spirit, suntem alaturi de voi la fiecare pas. Fiti atenti cu privire la ce acceptati ca fiind adevarat. Cei corupti au multi discipoli care pretind ca va ghideaza cand, de fapt, nu exista nici un adevar in ceea ce predica sau prezinta ca fiind mesaje prin channeling. Dezinformarea este o afacere buna. Sa nu va lasati pacaliti. Lasati ca inima si sinele vostru superior sa va ghideze in aceasta calatorie interesanta catre viitorul vostru.

Toate guvernele se vor dizolva. Ei vor pierde puterea si controlul iar oamenii se vor uni si vor prelua controlul. Totul se va schimba spre bine. Fiecare fiinta umana va avea tot ce are nevoie pentru a experimenta viata pe Pamant. Fiecare copil va creste intr-o societate in conditii de siguranta. Cei care abuzeaza copiii sunt forma de viata cea mai joasa, si nu va fi loc pentru ei in Noua Lume. Ei ar trebui sa fie expusi, judecati de oamenii ale caror vieti le-au ruinat. Toate acestea fac parte din procesul de purificare.

Atunci cand adevarata voastra istorie va fi dezvaluita, va demasca religiile – care si-au impus controlul asupra voastra - la fel ca si institutiile corupte. Crimele lor impotriva umanitatii sunt cele mai grave din istoria planetei voastre. Ei conduc prin frica, prin crearea de locuri si situatii fictive pentru a insufla teama de moarte; cand de fapt, moartea este o intoarcere inca o data acasa, de la calatoria voastra pe Pamant. Petrecerea va asteapta pe masura ce familia si prietenii vostri va intampina cu bratele deschise. De ce anume poate sa va fie frica in aceasta iubire infinita? Acesta este adevarul, orice altceva este o iluzie.

Pe masura ce sezonul Craciunului se apropie, intrebati-va ce sa asteapta de la voi sa sarbatoriti. Ce vi s-a spus ca s-a intamplat, nu s-a intamplat niciodata. Da, a fost IESA sau ESSA, Cel Inaltat. El a facut tot ce vi s-a spus ca a facut Iisus. Dar el nu a trait atunci cand religiile voastre au spus ca a trait. El a trait in Occident, nu in Orient. Verificati si singuri. Ati acceptat un mit ca fiind realitate. El a trait 2,600 ani potrivit evreilor. Consiliul de la Niceea este responsabil pentru acest MIT si pentru distrugerea a tot ce a fost bun in lumea voastra. Este timpul sa confruntati realitatea – adevarul despre ce vi s-a facut tuturor pentru lacomie si control.

Vor avea loc tulburari, cutremure, etc, iar unele dintre ele vor fi un rezultat al interventiei umane. Altele vor fi evenimente natural. Natura se aliniaza cu schimbarile majore care sunt necesare. Sprijiniti si protejati pe cei mai putini norocosi in aceasta perioada de schimbare. Multi care si-au incheiat munca pe Pamant, se vor intoarce. Va parea ca un exod in masa dar este planificat astfel. Fiti pregatiti pentru neprevazut.

Draga mea, esti pe drumul cel bun in ceea ce priveste prietenul si ajutorul tau. Totul va fi pus in ordine. Cei intunecati nu vor pierde nici o ocazie de a crea probleme. Ai nevoie de oamenii potriviti pentru a veni in sprijinul proiectului nostru. Va fi fructuos – sa nu te indoiesti de asta – pentru ca este planuit de mult timp. Ai incredere in cel care a fost alaturi de tine si va continua sa fie alaturi de tine. Acest lucru este asa cum a fost menit sa fie. Totul va deveni in curand clar. Veronica draga mea, ai nevoie de acest sprijin. Ai calatorit un drum foarte periculos si izolat fara frica. Dragostea si loialitatea ta pentru mine au fost exemplare. Este timpul sa accepti ajutor pentru a finaliza aceasta calatorie.

Da, am pus cei trei trandafiti rosii in lumina pe care obisnuiam sa o folosesc ca sa stii ca am grija de tine. [Lumina este atasata de peretele garajului meu, in interiorul gradinii]. Moralul tau era scazut si aveai nevoie de incurajare.

Te rog sa ii doresti din partea mea la multi ani lui Ciara. Parca ieri s-a nascut, dar 11 ani au trecut asa de repede! Ciara a adus multa bucurie familiei. Ea este un copil frumos cu un suflet frumos: unul special, intr-adevar.

Mergi inainte cu iubire in suflet, stiind ca esti pe drumul cel bun.

Adoratorul tau, Monty.


Tradus: Anca