The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 29 iulie 2012

Este emotionant, draga mea, ca atat de multi oameni din toata lumea iau legatura cu tine in aceste timpuri promitatoare. Acest lucru este asa cum l-ai planuit atunci cand te-ai intors pe Pamant; ca impreuna veti restabili planeta in lumina adevarului si dreptatii. Ai ales sa mergi in diferite tari si rase, stiind fara indoiala, ca intr-o zi voi toti va veti uni, va veti recunoaste unii pe altii si veti lucra impreuna pentru a-i trezi pe cei care sunt pierduti in sistemul de control, temandu-se sa gandeasca pentru ei insisi.

2012 este anul in care Transformarea trebuie sa se intample si se va intampla. Veti depasi obstacolele pe care Cabala vi le pune in cale. Uitati-va la ele ca pe niste puncte de trecere. Cabala nu va ceda usor. Le place modul lor de viata, in care controleaza planeta Pamant.

Unii din ei ar putea incerca chiar sa imbratiseze Lumina, dar majoritatea vor fi sfidatori pana la final. Ei inca se vad superiori fata de restul oamenilor, dar nimic nu este mai departe de adevar. Multi dintre ei se afla acum in Londra, crezand ca vor realiza dorinta inimilor lor – Noua Ordine Mondiala, cu un guvern pentru toti si eliminarea tuturor oamenilor de care nu au nevoie. Acest lucru cu siguranta nu se va intampla. Ei inca ar putea incerca INVAZIA EXTRATERESTRILOR FALSA, dar asa cum vi s-a spus, vor exista mai multe nave mari, prietenoase si ascunse peste locurile mai mari, impiedicand orice escrocherie cu privire la scenariile de invazie extraterestra. Lumea Spiritelor si prietenii vostrii de pe alte planete nu vor permite sa se intample asta. V-am dat aceasta informatie in ultimii ani, asa incat nu a venit ca o supriza sa auziti afirmatia guvernului precum ca va fi o invazie extraterestra; in ciuda faptului ca a insistat, de-a lungul anilor, ca extraterestrii nu exista! Cu siguranta oamenii nu pot crede ce spun ei in aceasta privinta.

In fiecare zi, informatii interesante vi se aduc la cunostinta, care va completeaza imaginea. Ati fost surprinsi sa aflati ca poporul irlandez, care este RASA ARIANA, au urmat Soarele in Egipt si au facut legatura care este atat de evidenta pentru cercetatori; ca la intoarcerea lor spre Irlanda, fiindca s-au ratacit in desert incercand sa se intoarca in Irlanda, au avut dificultati. Asa ca unii s-au stabilit in ceea ce este astazi Iranul. Veti gasi unele dovezi in Germania antica si in Austria dar doar in cele mai vechi timpuri. Multi din Iran au acelasi ADN ca si irlandezii.

Puteti intreba pe buna dreptate de ce toate acestea au fost tinute ascunse de voi? Pentru a va controla – pentru a va tine ignoranti fata de adevarata voastra istorie. Cercetati si singuri. Raspunsurile sunt acolo. Este timpul sa uitati tot ce ati fost invatati. Incepeti din nou cu mintea limpede, ca a unui copil. Ignorati-i pe cei care v-au mintit, asa cum sunt religiile si sistemul de educatie. Pentru ei adevarul este orice au ales ei la un moment dat. Fiti pregatiti sa confruntati adevarul, indiferent de cat de socant ar putea fi. Noi v-am pregatit pentru acest moment de multi ani. Fiti incantati, pentru ca sunteti pe cale sa realizati ceea ce v-ati propus atunci cand ati venit pe Pamant.

TImp de 2000 de ani ati fost mintiti si abuzati. Acum adevarul curge din toate directiile, demascand coruptia. Ei nu se mai pot ascunde. Suntem incantati sa vedem cum Irlanda preia, din nou, conducerea. In primul rand pentru a expune Vaticanul; si acum, au arestat bancherii de top. Irlanda isi gaseste calea si preia controlul. Uniti-va – veti restaura Lumina fara varsare de sange sau violenta de orice fel. Doar fiti perseverenti pentru a se face dreptate pentru toata omenirea.

Cabala a folosit ritualuri satanice pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Oamenii inocenti au crezut ca tot spectacolul are de-a face cu sportul. Ei trebuie sa inteleaga ca sportul a fost folosit pentru a crea energie intunecata. Membrii Cabala incearca deja sa faca intelegeri prin a promite ca va permite ca adevarul sa fie spus. Ei va cer sa nu luati in considerare crimele lor impotriva umanitatii: dar asta, doar umanitatea poate decide. Ei nu incearca sa se scuze pentru crimele lor din moment ce nu au o constiinta sau empatie pentru cei care au fost folositi si abuzati. Ei sunt responsabili pentru foarte multe lucruri care au fost concepute pentru a tine umanitatea sub control. Ei au incurajat companiile de medicamente sa dezvolte medicamente de care oamenii au devenit dependenti; altele au “efecte secundare” odioase care au distrus vietile oamenilor. Ei au facut din oameni pacienti. Ei folosesc vaccinuri pentru a-i selecta. In cine aveti incredere in aceste zile, pentru ca ati fost invatati informatii gresite. Depinde de fiecare dintre voi, sa nu acceptati pur si simplu ce vi se spune. Cautati si descoperiti adevarul.

Totul din lumea voastra trebuie curatat. Contaminarea solului vostru, a apei si aerului vor fi prioritatile noastre. Noi am vorbit despre asta atunci cand am trecut in starea de spirit si trecusem de socul de a vedea ce s-a facut planetei. Draga mea, stii ca cele mai mari minti ale trecutului sunt pregatite si gata de a sfatui cum sa restabilim planeta Pamant. Noi am luat totul in considerare. Suntem pregatiti.

A fost nevoie doar de cateva creaturi hotarate pentru a prelua controlul lumii. Acum, ganditi-va cat de usor va fi pentru 99% sa obtina inapoi puterea. Multi au venit cu idei si si-au folosit energia cercetand cum sa asigure dreptate pentru toata lumea si sa nu conduca lumea vreun grup de oameni. Luna august se vor descoperi multe. Acest lucru va decide viitorul planetei voastre. Sa nu va lasati pacaliti de cascadoriile pe care Cabala le va face. Voi nu aveti de ce sa va temeti, asa ca fiti puternici si sinceri cu voi insiva.

Suntem incantati sa vedem ca poporul irlandez se trezeste, in sfarsit. Cand vor intelege importanta frumoasei lor Tari Spirituale si isi vor da seama de Energia Sacra care a fost in mod intentionat blocata de catre Vatican, atunci intreaga lume va trai in pace si armonie. Irlanda are portaluri magnifice care trebuie sa fie energizate. Ati parcurs un drum lung in procesul trezirii. Acum, veti experimenta bucuria si satisfactia stiind ca ati avut o contributie in Tranzitia care va transforma lumea dintr-o inchisoare intr-un paradis pe Pamant. Ati facut o treaba buna!

Vremuri incitante, iubirea mea. Pentru totdeauna, adoratorul tau, Monty.


Tradus: Anca