The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 22 iulie 2012

Cunoasterea este putere, si schimbul de cunostinte este esential in aceste momente de mare confuzie si de schimbare. Cabala cauta moduri in care sa va mentina in somnul hipnotic din care va treziti. La conferinta la care ai participat ieri, ai auzit de unii dintre cei mai treji si constienti oameni, care si-au dedicat vietile pentru a ajuta omenirea. Munca lor este vitala si trebuie adusa in atentia a cat mai multe persoane posibil. Este un efort de echipa. Trebuie acordat orice ajutor pentru ca mesajul sa ajunga la toata lumea. Contactele pe care ti le-ai facut te vor ajuta in a-ti da seama ce planuiesc psihopatii care va conduc lumea. Este la urma urmei, ultima lor sansa de a obtine controlul si de a crea Noua Ordine Mondiala.

Ei vad Jocurile Olimpice de la Londra ca o pe poarta spre Noua Ordine Mondiala. Ei intentioneaza sa creeze un masacru; sa creeze o asemenea FRICA incat oamenii sa accepte aproape orice pentru a se simti in siguranta. Acest lucru este o CAPCANA. Este aceeasi veche formula: a mers pe 9/11, a mers pe 7/7.

Asta este ceva de mare amploare. Este ultima lor sansa de a forma Noua Ordine Mondiala pe care au planuit-o si pentru care au lucrat de atat de mult timp. Ei vor incerca sa foloseasca Proiectul Bluebeam, nave spatiale false; de fapt, vor folosi orice arma din arsenalul lor in incercarea lor finala de a va prelua lumea.

Ei nu au reusit sa prevada trezirea voastra. De aceea ei va introduc in apa o concentratie de fluor mai mortala; apa pe care multi dintre voi o beau, in care faceti baie si va spalati parul. Este in gheata din bauturile voastre, in bere si aproape in orice consumati. Trebuie sa va protejati voi si familiile voastre de acest atac mortal care a fost lansat asupra voastra. V-ati dat permisiunea sau ati fost de acord cu aceasta otrava? Ati fost intrebati daca sunteti de acord? Este o crima impotriva umanitatii.

Thomas Sheridan are o abilitate unica de a folosi cuvintele potrivite pentru a forma imaginea care trezeste instantaneu oamenii, astfel incat ei pot intelege cum sistemul de control functioneaza si ce pot face in aceasta privinta. Este un om cu multe talente, care este pregatit sa le foloseasca pentru a-si salva semenii de la cea mai malefica preluare a planetei voastre. Toata lumea pe care o intalnesti foloseste abilitatile sale pentru a investiga si descoperi ce se intampla si cum sa previna.

Nimic nu este intamplator. S-a planuit ca Jocurile Olimpice sa fie tinute in Londra pentru ca preluarea lor dramatica sa se intample acolo. Ei nu au intentionat niciodata ca asa numitul fiasco firmei de securitate sa iasa la lumina. Ei intotdeauna au vrut sa foloseasca fortele militare pentru a controla masele. Ca de obicei, marionetele asculta doar ordinele lor – aceeasi oameni care vin la voi si va cer votul si care fac promisiuni pe care stiu foarte bine ca nu si le vor indeplini. De ce continuati sa aveti incredere in ei, crezand in continuare ca ei vor face ce e mai bine pentru voi? Loialitatea lor este pentru Cabala si va fi asa intotdeauna.

Puteti avea incredere doar in cei care si-au dedicat vietile pentru a aduce adevarul in atentia voastra. Oameni ca David Icke, Ian R Crane, Brian Gerrish, si multi altii care calatoresc peste tot in lume pentru a impartasi cunostintele cu voi. Ei lucreaza neobosit pentru a va proteja de la dezastru. Ascultati ce au de spus. Este singura voastra sansa de supravietuire. A venit timpul sa luati o decizie. Sunteti pregatiti sa va ridicati si sa decideti? Realist, 99% nu poate fi redus la tacere si Cabala stie asta. Singura lor frica este ca voi sa deveniti constienti de asta.

Vaticanul este acum in centrul atentiei si la cum a reusit sa controleze in secret planeta, in timp ce se ascundea mereu sub o MASCA de iubire, devotament si toleranta. Pe masura ce valul se ridica si intreaga oroare a actiunilor lor devine evidenta, determina ca multi care au sustinut Vaticanul sa se retraga cu dezgust si groaza din cauza modului in care au fost asa de inteligent pacaliti. Adevarul nu mai poate fi ascuns. Toate vor fi puse pe tava inaintea voastra, asa ca fiti pregatiti pentru ILUZIA care va cadea in fata ochilor vostrii.

“Irlanda este cheia care va debloca totul”. Trebuie sa inceapa de aici. Eu spun poporului irlandez sa se uneasca, sa invete cine sunt, sa invete adevarata lor istorie; atunci va deveni clar tot ce s-a facut pentru a crea iluzia in care va gasiti astazi. Aruncati ceea ce v-a inchis mintea prin frica. Deveniti ceea ce trebuie sa fiti. Fiti mandrii de ceea ce sunteti. Irlandezii antici stiau toate raspunsurile. Erau completi. Uitati-va la trecutul vostru pentru a afla cum sa va creati un viitor mai bun pentru toata omenirea. Tineti minte, omenirea depinde de voi.

Michael Tsarion a facut atat de multe pentru a face cunoscuta adevarata voastra istorie. Mai uitati-va o data si ascultati cu sufletele voastre ce are de spus si veti vedea lumina. El este intr-adevar unul dintre cei mai mareti oameni ai timpului.
Prietenii vostrii de pe alte planete au creat un cerc in lan cu data de 4 august pe el. Este o data cand s-ar putea intampla lucruri. Voi stiti ca, impreuna cu alte fiinte, am fost eficienti in a impiedica un atac asupra Iranului. Vom continua sa facem tot ce putem pentru a preveni aceasta atrocitate. Cabala devine mai indrazneata in eforturile sale de a crea al treilea razboi mondial. Voi traiti in vremuri instabile. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a va proteja.

Cei care au creat lumea voastra initial, se vor intoarce in curand pe planeta voastra. Ei au gasit o cale de a sparge scutul pe care Cabala l-a realizat pentru a-i tine departe. Atunci cand ei vor ajunge, vietile voastre se vor schimba complet in sensul pozitiv. Nu va mai exista frica, saracie, foamete, sau orice alte catastrofe aduse de Cabala pentru a va tine in frica si sub control. Veti gusta libertatea pentru prima data si univesul va fi deschis pentru toti. Inca o data, va veti ocupa locul de drept in viata de familie. Si mintile voastre au fost in inchisoare. Toate cunostintele vor fi disponibile si nimic nu va mai ramane ascuns. Aveti curajul de a pasi in lumina. Uniti-va cu semenii vostrii. Spuneti NU controlului pe care Cabala vrea sa il manifeste asupra voastra si asupra celor dragi voua. Schimbarile sunt pe cale sa inceapa. Depinde doar de voi. Cabala va crea dezastre pentru a va distrage atentia si pentru a va face infricosati. Asta e ceea ce ei fac de fiecare data. Nu mai cadeti in plasa lor din nou. Este acelasi truc vechi folosit inca o data.

Draga mea, ai locuri in care sa mergi si sa intalnesti oameni, pe masura ce inaintezi in Lumina. Pentru oamenii din Londra, orasul meu natal, va spun sa fiti pregatiti pentru ce Cabala v-ar putea pregati dar sa nu va lasati doborati de asta. Vedeti-o ca pe un ultim efort de a-si atinge planurile lor malefice. Oamenii buni se vor uni pentru a va ajuta. Este o numaratoare inversa finala. Sa stiti ca sunteti ajutati de pe ambele parti ale vietii. Scopul nostru este de a va ajuta in aceste timpuri dificile.

Sa stii iubirea mea ca noi suntem intotdeauna alaturi de tine. Adoratorul tau, Monty.


Tradus: Anca