The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 1 iulie 2012

Nimic ce este moral gresit este politic corect.
Abraham Lincoln

Observati de ce sunt in stare guvernele voastre. Impuneti-va: o puteti face. Dati motivele pentru care nu este in interesul majoritatii sa va conformati cu noile lor cerinte. Guvernele ar trebui sa raspunda oamenilor, nu Cabalei. Sunt implementate multe legi noi de care nu stiti. Pana acum, au avut succes in a le ascunde fata de voi. Acest lucru nu se mai poate intampla. Ei sunt expusi. Nu mai au unde sa se ascunda.

Nu v-ati asteptat ca scandalul bancar care a distrus atat de multe vieti, sa fie dezvaluit. Uitati-va cu grija la banci si la cei care le sprijina si le apara fara sa tina cont de suferinta si greutatile pentru care sunt responsabile.

Ei niciodata nu s-au gandit la binele umanitatii. Uitati-va la cei care conduc aceste banci. Toti provin din acelasi mediu. Ce va spune acest lucru? Acesta este un efort concertat pentru a distruge viata asa cum o stiti. Ati stat deoparte atunci cand v-ati vazut semenii pierzandu-si casa si jobul. Nu ati facut nimic. Acum sunteti martori la preluarea tarilor voastre. Aveti de gand sa permiteti ca distrugerea tarilor voastre sa se intample inainte de a lua masuri? Cand va veti impune. Aveti de gand sa stati deoparte linistiti si sa urmariti cum vulturii coboara?

Este timpul sa luati masuri, dragii mei. Voi sunteti 99%. Sa nu credeti banalitatile care sunt vehiculate pentru a va pacali si a va da un sentiment fals de securitate. Ei interfereaza cu mintile voastre; ele pot fi manipulate pentru a elimina orice informatie alege Cabala. O fiinta umana poate fi clonata in 36 de ore: tehnologii atat de avansate detine Cabala. Niciodata nu puteti fi siguri ca persoana pe care o priviti este chiar persoana care credeti ca este.

Nu va puteti permite sa faceti greseli. Deciziile pe care le luati au consecinte mari. V-am spus intotdeauna ca nu va fi un drum usor. Oamenii cu care aveti de-a face nu au constiinta. Sunti lipsiti de orice empatie umana. Trebuie doar sa va uitati la istoria voastra pentru a prinde o bucatica din ceea ce va confruntati. Fiecare rau care s-a intamplat in lumea voastra a fost conceput si operat de catre Cabala. Trebuie sa va treziti la realitate si sa vedeti cu ce va confruntati. Nu aveti timp de pierdut. Ei folosesc fiecare secunda din fiecare zi pentru a-si pune planurile in miscare.

Am vorbit de multe ori despre importanta IUBIRII. Trebuie sa incepeti cu voi insiva. Daca nu va iubiti si va acceptati pe voi insiva, cum ar putea ceilalti sa va iubeasca si sa va accepte? Sa nu va lasati influentati de versiunea de Hollywood a IUBIRII; aceasta a fost atent planuita pentru a captura mintile naivilor si a crea un sentiment fals de realitate. Aceeasi oameni va controleaza bancile, etc, si scopul lor final este distrugerea omenirii. 2000 de ani de planuire s-au tranformat in INSELACIUNEA la care voi acum va treziti. Ei au avut 2000 de ani pentru a planui – voi aveti 6 luni pentru A VA TREZI si a lua masuri; acest lucru ar trebui sa va formeze o perspectiva. Vaticanul, Londra, Washington DC nu au decat o singura voce. Intelegeti acest lucru abia acum, atat de tarziu. Ei au conspirat impotriva voastra timp de 2000 de ani. Ei nu au lasat nici o piatra neintoarsa in eforturile lor de a va distruge. Acesta este un fapt care trebuie infruntat si actionat ca atare. Cand eram pe Pamant, am suferit pentru ca am refuzat sa fac parte din “Planul”. Am reusit sa fac fata tranzitiei cu iubire in inima mea, stiind ca am avut o constiinta curata. Voi sunteti pe Pamant pentru un timp atat de scurt, deci este important sa faceti ce trebuie.

In sfarsit aveti oameni de stiinta si medici care vorbesc. Ei nu mai pot trai cu denaturarea adevarului pe care au fost obligati sa o prezinte unui public increzator. Acesti oameni isi risca vietile pentru a va ajuta sa luati decizii in cunostinta de cauza cu privire la dezinformarea despre medicamente si tratamente medicale, etc. Schimbarea in energiile de pe Pamant au permis acestor persoane sa spuna adevarul. Ei vin in ajutorul vostru. Ascultati-i inainte sa acceptati orbeste ce va este prezentat ca norma. Atunci cand studentilor nu le sunt prezentate fapte reale in scoala medicala cum puteti sa aveti incredere in sfaturilor lor cu privire la problemele voastre de sanatate? Ca studenti, ei au acceptat fara intrebari ce au fost invatati. Intotdeauna sa luati in considerare medicina naturala conceputa de catre Dumnezeul dragostei, asa incat sa nu suferiti din cauza bolilor pe Pamant.

Cabala vrea sa sacrifice populatia. Sunteti de acord cu asta? Nu. Atunci acceptati-va responsabilitatea pentru voi insiva si pentru cei pentru care sunteti responsabili. Este de datoria voastra. Voi va indreptati acum spre pace si armonie pentru toata omenirea. Nu trebuie sa uitam egalitatea, de asemenea. Ati venit pe Pamant pentru a face acest lucru. Este proiectul vostru. Este timpul sa il realizati. Veronica v-ar spune ca am fost grozav in a realiza lucruri. Nu am pierdut timpul. Voi traiti in cel mai interesant moment din istorie. Bucurati-va de provocare. Voi stiti, in avans, ca veti reusi; ca nu este nici o indoiala. Va rog sa impartasiti informatia si sa va sprijiniti unul pe altul. Impreuna sunteti puternici. Sa nu va fie frica niciodata sa spuneti adevarul.

Multi dintre voi sunteti afectati de schimbarile de energie. Acest lucru este din pacate inevitabil. Incercati sa rezistati. Nu va alarmati. Cand marile schimbari se vor intampla, e posibil sa va simtiti “beti” sau ca si cum sunteti sub influenta drogurilor. Este doar creierul vostru ajustandu-se; va dura un timp pana va obisnuiti.

Draga mea, volumul tau de munca creste in fiecare zi. Se cere tot mai mult de la tine. Nu este posibil sa raspunzi la toata lumea. Intr-o zi e posibil sa primesti ajutor pentru a face fata volumului imens de emailuri. Este minunat ca atat de multi s-au mobilizat in a intra in contact cu tine. Suntem profunzi recunoscatori intentiilor lor bune. Multe lucruri bune sunt in plan si nu va mai trece mult timp pana cand vei vedea roadele eforturilor tale.

Draga mea, incearca sa te odihnesti. Faci mult prea multe. Noi obisnuiam sa avem o gramda de pauze cand lucram; tu, pe de alta parte, nu ai avut nici una in ultimii opt ani de cand am trecut in Lumea Spiritelor. Nu este bine pentru tine. Sunt alaturi de tine in emotiile tale si pot intelege ce te motiveaza, dar trebuie sa ai grija de tine. Te rog, fa-o pentru mine.

Voi toti trebuie sa fiti puternici; increzatori in fortele voastre proprii, in cautarea adevarului si dreptatii.

Draga mea, sunt mereu alaturi de tine. Adoratorul tau, Monty. Adoratorul tau, Monty.


Tradus: Anca