The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 17 iunie 2012

Draga mea Veronica, niciodata nu este usor sa accepti faptul ca tot ce ai considerat ca fiind adevarat este de fapt, fals. Extinderea coruptiei este mult mai mare decat v-ati asteptat. Am incercat sa va pregatesc prin a va reaminti constant, ca nimic nu este asa cum pare. Pentru ca oamenii au acceptat tot ce au fost invatati, fara sa puna la indoiala, acum au dificultati in a admite adevarul. Doar atunci cand veti cunoaste toate lucrurile veti putea face fata situatiei care a fost proiectata astfel incat Cabala sa poata prelua controlul deplin. Sa nu va asteptati la compasiune in partea lor. Nu sunt capabili de asa ceva. Trebuie ca fiecare dintre voi sa fiti unul pentru celalalt. Amintiti-va intotdeauna ca aveti 99 % din putere.

A trebuit sa va confruntati cu asta, in mod direct, atunci cand am trecut la starea de spirit; acum, trebuie sa va confruntati cu asta la scara mondiala. Ei nu au reusit sa va distruga, si nu vor reusi sa distruga lumea asa cum o stiti – aveti asigurarea mea. Au facut multe pentru a evita ca voi sa observati ce au de gand sa faca, dar dorinta voastra de adevar este atat de puternica inca a deschis portile. Acum voi puteti vedea toate obstacolele care v-au fost plasate ingenious in calea voastra, pentru a va mentine ca pe niste oi, doar ca sa ii serviti.

Am spus intotdeauna ca trebuie sa inceapa din Irlanda. In primul rand ati avut discursul lui Enda Kenny: prin care a declarat ca Irlanda nu va mai tolera abuzul copiilor realizat de Vatican. Acum, ati vazut ministrul cum a dat un preaviz Vaticanului precum ca va prelua toate scolile si spitalele in administrarea sa. Acestea au fost folosite pentru a controla mintile copiilor inocenti.

De ani de zile ei au folosit amenintarea “focul iadului” pentru a controla generatii de oameni nevinovati din intreaga lume. Nu exista nici un Iad, si niciodata nu a existat vreun loc numit Iad. Asta ar trebui sa va spuna multe despre mintile malefice care au inventat o asemenea idee. Frica a fost folosita pentru a controla populatia.

Ati fost socati sa aflati ca toate sectiunile Cabalei vin sub o singura umbrela. La suprafata, sunt poli opusi: asta a creat confuzie pentru toata lumea, de altfel aceasta fiind si intentia. Aveti de-a face cu un rau foarte mare, care pana in prezent a controlat cu succes masele. Ei nu vor pleca in liniste. Dar ei trebuie sa plece, pentru ca nu pot supravietui in Lumina. Pe masura ce tot mai multi dintre voi va treziti in Lumina, se creeaza mari probleme pentru ei in a-si pastra forma, etc.

Sprijiniti-va reciproc. Este primordial sa va impartasiti unii cu altii descoperirile. Ganditi-va in felul urmator: o lumanare intr-o sala intunecata va da o lumina slaba, este adevarat, dar mii de lumanari vor distruge total intunericul. Acesta este procesul adevarat in care sunteti implicati. Este necesar ca toata lumea sa contribuie la intreg. Pasiti din afara iluziei in lumea reala. Nu mai fiti niste roboti hipnotizati. Cand veti vedea clar extinderea controlului pe care l-a avut Cabala asupra fiecarui aspect al vietii voastre veti fi complet socati. Atat de multe pot fi realizate atunci cand oameni buni se unesc, asa cum se intampa acum. Lucrand impreuna, fiecare tara din lumea voastra va beneficia. Luati-va inapoi planeta pentru generatiile viitoare.

Totul trece prin schimbari subtile. Multi dintre voi sunteti constienti de aceste schimbari de energie. Corpurile voastre sunt reconfigurate. Uitati toata informatia falsa referitoare la sanatate si la bunastare care a cauzat probleme pentru multi dintre voi. In vremurile antice oamenii mancau in mod intelept. Era mancare buna, crescuta natural. Ei au trait bine pana la o varsta inaintata, fara problemele de sanatate pe care le vedeti astazi in jurul vostru. Chimicalele distrug Pamantul la fel ca si bunatatea alimentelor pe care le consumati. Acest lucru este exact ceea ce vrea Cabala, pentru ca astfel ei fac o gramada de bani din bolile voastre. Cand sunteti bolnavi va concentrati pe supravietuire: acest lucru va tine mintea ocupata de la alte lucruri.

Viitorul este magnific. Sunteti aproape acolo. Este doar o chestiune de incercarile finale disperate ale Cabalei de a-si mentine castigurile necinstite. Tot ce este fals va disparea de pe fata Pamantului. Toate barierele vor cadea, permitand prietenilor vostrii de pe alte planete sa va viziteze si sa va aduca la zi cu tehnologia, etc. Ei au asteptat foarte mult timp reunirea voastra. Dovezi ale vizitelor lor in trecut se pot gasi pe desenele de pe monumentele antice din toata lumea. Tu, draga mea, stii asta sigur. Voi ati fost despartiti de Univers si ati fost mintiti in privinta spatiului. Pe masura ce va treziti si castigati constiinta deplina, totul va deveni foarte clar.

Investigatia care unul sau doi dintre voi o intreprind este intarziata. Tom este omul sa faca acest lucru. El va furniza dovada mult dorita care din pacate lipseste din acest domeniu.

Invatati sa va uitati in sufletul vostru si veti afla multe din raspunsurile pe care le cautati. Televiziunile sunt folosite pentru a evita ca voi sa aflati cine sunteti cu adevarat – este o forma de control a mintii. Cand toata cunoasterea va fi disponibila gratuit pentru toti oamenii, atunci si doar atunci veti fi LIBERI. Voi sunteti in prezent prizonieri pe propria voastra planeta.

“Nimeni nu este mai inrobit decat cel care crede in mod gresit ca este liber.”
Goethe


Este important sa va aduceti aminte asta. Observati toate legile care sunt facute la repezeala, pentru a evita ca voi sa vedeti adevarul. Niciodata in istoria lumii oamenii nu au fost asa de controlati. De ce acceptati cu blandete aceasta situatie? Noi, cei in spirit, nu putem face totul. Noi avem nevoie de participarea voastra pentru a pune capat acestei situatii. Pacea si armonia ar trebui sa fie scopul vostru. Dati-i bataie!

Draga mea, nu lua totul pe umerii tai. Trebuie sa te mai si odihnesti, uneori. Este de inteles de ce vrei ca toata lumea sa vada ce vezi tu. In timp ei vor vedea. Lumea isi dezvaluie secretele: impartaseste-le, cerceteaza-le. Vom reusi, iubirea mea. Se intampla.

Intotdeauna sotul tau care te adora, Monty.


Tradus: Anca