The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 10 iunie 2012

FALSIFICAREA ISTORIEI A INDUS IN EROARE OMENIREA, INDREPTAND-O PE UN DRUM GRESIT, MAI MULT DECAT ORICE ALTA MINCIUNA SAU INSELATORIE.
Jean Jeacques Rouseau

Adevarul din aceasta afimatie nu poate fi subliniat indeajuns de mult. Am incercat, de la trecerea mea, sa va incurajez sa cautati adevarul despre cine sunteti. Pana ce acest lucru va fi descoperit, veti ramane sub controlul celor va exploateaza si va trateaza ca pe niste sclavi, fara sa va dati seama. V-am spus, acum opt ani, cand am trecut in starea de spirit, despre planul Cabalei prin care vrea sa creeze o recesiune; si ca se vor folosi de aceasta recesiune pentru a prelua complet controlul asupra planetei voastre.

Cele cateva tari care nu aveau datorii bancare au trebuit sa fie doborate prin trimiterea de mercenari care sa produca revolte si tulburari, pretinzand ca se intampla o rascoala, creand astfel o scuza pentru a invada si a aduce acele tari la picioarele lor. Invaziile se intampla numai in tarile fara datorii. Totul a fost planificat la rece si calculat astfel incat bancherii sa castige control. Faptul ca s-au pierdut atat de multe vieti nu a contat pentru ei. Planul lor este de a reduce populatia cu doua treimi.

Pentru ca adevarul a fost tinut ascuns fata de voi, este de inteles ca sunteti confuzi. Tot ceea ce ati crezut, cu privire la istoria si religia voastra sunt doar minciuni. Lumea voastra intreaga a fost intoarsa cu susul in jos pentru a se asigura ca nu o sa aflati niciodata cine sunteti, si cel mai important, CINE SUNT EI. Au creat o iluzie. Ati acceptat cu blandete tot ce vi s-a spus. Prin descoperirea adevaratei istorii va veti forma imaginea completa. Totul este acolo asteptandu-va sa descoperiti. Complicitatea voastra a ajutat la crearea inchisorii in care traiti. Dar acum voi sunteti in masura sa deschideti portile inchisorii si sa intrati in Lumina.

Ei folosesc ritualuri satanice pentru a incerca sa va tina sub control. Ati privit cu oroare ritualurile satanice care s-au desfasurat saptamana trecuta. Londra este un loc intunecat unde rezida mult control. Incetati sa fiti ca niste oi, crezand tot ce vi se spune. Credeti in voi pentru schimbare. Oamenii care va controleaza bancile sunt aceeasi oameni care va controleaza mass media, guvernele si religiile voastre. Au reusit sa va controleze si vietile. Ei chiar cred ca au dreptul sa va controleze planeta. Dar ideea este ca ei nu au nici macar dreptul de a fi pe aceasta planeta.

Ei au furat istoria Irlandei. In fiecare zi, in Egipt, se dezvaluie dovezi in aceasta privinta. Exista oameni de stiinta care cerceteaza asta in toata lumea si devin foarte emotionati fata de ce descopera. Ei se intreaba cum au putut crede istoria falsa care le-a fost indoctrinata. Nu veti afla adevarul din scoli sau universitati sau din vreo carte de istorie oficiala. Oameni talentati, cateodata, si-au urmarit intuitia si au descoperit adevarul. Totul este acolo daca va faceti timp sa cautati. Trebuie sa recunoasteti, ca au ascuns totul foarte bine. Ei au scris Biblia si s-au asigurat ca sunt mai presus de toti. Au creat banii pentru a va inrobi si pentru a se asigura ca oamenii sunt intotdeauna in datorii fata de ei. Ei detin si controleaza companiile de medicamente pentru a fi siguri ca primiti medicamente care sunt incompatibile cu corpul uman. Ei pun fluor in apele voastre ca sa va mentina docili.

Daca ati putea vedea, asa cum vedem noi, cat de controlate va sunt vietile, ati fi oripilati. V-ati nascut in acest control, asa ca l-ati acceptat ca pe o norma. Dar va spun, NU ESTE ASA.

Voi incepeti sa constientizati faptul ca voi sunteti fiinte puternice de lumina. Voi vedeti pentru prima data coruptia si sunteti dispusi sa faceti orice este necesar pentru a o elimina. Oameni nevinovati sufera dupa bunul plac al acestor creaturi periculoase care, pentru a supravietui au nevoie “doza” lor de energie creata din suferinta si varsarea voastra de sange. Opriti-va pentru un moment si ganditi-va cum va arata lumea voastra atunci cand toate aceste creaturi vor fi alungate de pe fata Pamantului. Crimele comise de ei impotriva voastra vor fi scrise in istorie ca o lectie pentru viitoarele generatii pentru a nu mai cadea involuntar intr-o asemenea capcana din nou.

Cartea “Ireland. Land of the Pharoahs” scrisa de Andrew Power, este un minunat exemplu de cum un om si-a urmat intuitia si a descoperit mult mai multe decat s-a asteptat vreodata. Si-a scris descoperirile intr-un asemenea mod in care a conturat o imagine a adevarului, incat nu a lasat nici o indoiala cu privire de adevarata istorie a timpului. Inimile si mintile oamenilor se trezesc. Ei cauta adevarul. Cunostintele irlandezilor antici au fost mult mai mari fata de cunoasterea voastra. Ei au inteles universul. Erau in contact cu alte planete. Stiau ca Pamantul e rotund asa ca au navigat peste tot, fiind increzatori ca nu vor cadea peste margine. Au construit structuri care au trecut testul timpului si sunt o dovada a cunostintelor lor. Ce a fost furat din Irlanda si pus in alta parte din lume a creat iluzia in care voi sunteti prinsi de 2000 de ani.

De asta totul trebuie sa se inceapa din Irlanda. “Irlanda este cheia care va dezvalui totul”. Amintiti-va mereu asta. Exista dovezi acolo, incat lumea falsa poate fi demontata pentru totdeauna. Acum este timpul sa va asigurati ca se va intampla acest lucru.

Ei au interferat cu umanitatea si aproape au distrus-o. Noi nu putem lasa sa se intample asta. Planurile lor de a ucide mii de oameni la Jocurile Olimpice de la Londra sunt in mod flagrant afisate pe site-urile lor. Se simt foarte siguri pe ei si pe controlul pe care il detin asupra voastra. Este timpul sa va ridicati vocea si sa spuneti “NU. Noi refuzam sa va oferim permisiunea sa ne sacrificati semenii!”. Mult prea multi au fost deja sacrificati in razboaiele lor ilegale si in atentate.

Elementele lipsa din lumea voastra de astazi sunt IUBIREA si COMPASIUNEA. Cand aveti iubire in viata voastra, nu poti omori sau sa faceti vreun rau cuiva. Va vedeti pe voi insiva in altii si ii respectati. Ati fost mintiti pentru atat de mult timp, dar acum pentru ca va treziti, nu veti mai crede minciunile lor din nou. Ochii vostrii s-au deschis. Lumea voastra se schimba in ceva mai bun. Jocurile lor satanice nu mai produc rezultatele scontate de ei. Ei nu mai au aceeasi putere.

Ai dreptate draga mea, navele spatiale se apropie. Ele isi arata sprijinul lor pentru tine. Va fi frumos atunci cand te vei reuni cu familia ta mai mare. Uita-te la solstitiu pentru unele surprize. Totul se incadreaza in loc asa cum ti-am promis.

A fost o saptamana dificila pentru tine, dar indiferent ce se intampla, tu niciodata nu te dai batatuta. Bravo, asta e fata mea!

Intotdeauna sotul tau care te adora, Monty.


Tradus: Anca