The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 3 iunie 2012

Am promis de ceva timp faptul ca ADEVARUL va fi expus atunci cand oamenii vor avea curajul sa il ceara. Vaticanul este responsabil pentru conspiratia criminala si pentru cele mai odioase crime impotriva umanitatii. Oamenii trebuie sa ceara despagubiri pentru victime. Atat de multe tari au suferit din cauza acestei institutii barbare.

Irlanda a facut primul pas in a alunga tirania Vaticanului. Dupa eliminarea acestei tiranii oamenii vor putea sa isi recupereze patrimoniul lor adevarat. Vaticanul nu este responsabil doar de violul copiilor; este de asemenea responsabil pentru violarea Irlandei si pentru rescrierea istoriei sale. Atunci cand adevarul complet va fi dezvaluit, lumea va fi apoi libera de tirania maleficelor reguli ascunse dupa niste asa numite dogme.

Lumina adevarului expune tot ce a fost ascuns. Niciodata nu te-ai asteptat sa vezi dezvaluite crimele comise de Vatican in timpul vietii tale. Acest lucru, draga mea, este primul pas in eliminarea controlului malefic. Mai sunt multe lucruri de dezvaluit. Oamenii au vorbit. Vaticanul va cadea ca o casa din carti de joc, pentru ca fara sustinerea oamenilor, nu poate exista.

Nu trebuie sa ascultati comenzile Cabalei. Din nou, va spun ca “nimic nu e ceea ce pare”. Voi deveniti constienti de acest lucru si ca niciodata inainte, vedeti lucrurile asa cum sunt ele. Cabala a reusit sa va tina sub control – intotdeauna sa le serviti dorintele de 2000 de ani – o realizare pentru ei! Acum voi trebuie sa va treziti si sa va luati inapoi puterea care va apartine de drept. Tot ce trebuie este sa aveti vointa de a face acest lucru. Sunteti la jumatatea drumului. Interiorizati-va, uitati-va in sufletul vostru, acolo veti gasi adevarul.

Atat de multe informatii va sunt oferite incat este dificil sa tineti pasul. P.W este o mare sursa de putere. Setea lui de cunoastere, si de faptele reale, este o combinatie imbatabila. El este un om de mare intelepciune. Suntem privilegiati sa il avem la bord.

Planurile malefice ale Cabalei sunt expuse in fiecare zi. Intalnirile lor secrete nu mai sunt atat de secrete. Ei vor raspunde pentru ceea ce au facut umanitatii. Ce au de gand sa faca si ceea ce le va fi permis sa faca, sunt doua lucruri diferite. Ei s-au pus mai presus de toti ceilalti; dar acum, toata lumea poate vedea de fapt, cat sunt de ridicoli. Puterea reala s-a mutat la oameni, care nu mai traiesc precum oile.

Misiunea voastra este de a restabili echilibrul mintal lumii voastre; de a inlatura tot ce este corupt si de a inceta sa mai ascultati ordinele Cabalei. Fara crime! Oamenii din fiecare tara au dreptul de a trai in demnitate si pace, si de a nu mai avea forte subversive care creeaza situatii atat de groaznice incat oamenii ies in strazi si cer actiune. Intrebati-va cate tari s-au confruntat cu acelasi scenariu, astfel incat sa inceapa un razboi. Nu mai permiteti belicistilor sa va tot traga valul peste ochi, sa va pacaleasca. Ei oamoara mii de oameni fara sa se gandeasca. Totul face parte din joc pentru ei. Nu au nici un respect pentru umanitate. Ei nu sunt ca voi. Voi sunteti fiinte umane cu sange cald si aveti tot dreptul de a trai pe planeta Pamant. In schimb ei au sange rece, nepasatori si fara inima; interesati doar de control si de crearea Noii Ordini Mondiale, in care voi veti fi tratati si veti trai ca niste sclavi, doar ca sa ii slujiti. Asta va doriti pentru voi si pentru viitoarele generatii? Este o decizie pe care trebuie sa o luati acum, pentru ca timpul este critic. Amintiti-va ca prin a nu a face nimic, va dati acordul.

Veti fi sprijiniti pe deplin in restaurarea dreptatii si pacii pentru toata umanitatea. Cand o sa va intoarceti la starea de Spirit, veti vedea si singuri cum este sa traiti fara toate restrictiile facute de oameni pe care le suportati in prezent pe Pamant. Fiti curajosi si aveti incredere in voi insiva – voi stiti ca o puteti face. Cei din interiorul Cabalei incep sa se teama. Uitati-va la toate legile pe care le creeaza in graba, producand, astfel, si mai multe restrictii asupra vietilor voastre. Ei nu au acordul oamenilor de a creea Noua Ordine Mondiala. Nu va mai complaceti intr-o stare de letargie emotionala. Iesiti din starea hipnotica in care ati fost tinuti de atata timp. Aveti totul de pierdut daca ramaneti in aceasta stare. Decizia voastra va afecta umanitatea si generatiile viitoare. ACUM este timpul sa actionati!

Trebuie sa depasiti toate obstacolele care vor fi plasate in calea voastra si toate activitatile sportive care sunt utilizate pentru a va distrage atentia de la ce se petrece de fapt. Cabala este disperata sa isi continue planurile inainte de expirarea timpului. Ei nu o pot face fara voi…deci cine are puterea?

Impreuna, in iubire si lumina, veti reusi in a aduce pacea lumii voastre. Sunteti privati de lucrurile de baza, hrana, casa si imbracaminte. Toti oamenii sunt egali. Oamenii intra si ies din lumea asta exact in acelasi mod. Ati permis propagandei Hollywoodului sa va distorsioneze ideea realitatii. Acest lucru a fost facut intentionat pentru a va asigura un fals sentiment de realitate. Nimic nu este intamplator. Totul a fost planificat cu atentie. Lumea voastra astazi incearca sa se extraga din planurile care au fost facute la Consiliul de la Niceea, acum 2000 de ani. S-a crezut ca acele planuri se vor realiza in 2012. Ei chiar au crezut ca umanitatea va fi abandonata si Lumea Spiritelor si prietenii vostrii din univers vor esua in salvarea voastra?

Fiecare dintre voi este pretios: un far de lumina intr-o lume a intunericului. Lumina depaseste rapid intunericul. Vom reusi. Adevarul va asteapta. Incearca sa te odihnesti draga mea. Stiu ca este emotionant atunci cand oamenii fac un pas inainte incercand sa afle adevarul, fapt ce arunca lumina asupra a ceea ce se intampla. Se descopera acum ca mintile mari ale trecutului au lasat multe indicii in scrierile lor care acum ies la lumina. Sincronizarea este perfecta. Totul se aseaza frumos, draga mea.

Sotul tau care te adora, Monty.


Tradus: Anca