The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 24 iunie 2012

A fost grozav pentru mine si pentru John [John Mack] sa va putem da atat de multe informatii in aceasta saptamana. Este important ca voi sa intelegeti mai bine ce se intampla. John a putut sa va explice de ce se pune atat de mult accent pe Jocurile Olimpice de la Londra, astfel incat sa nu observati ce face Cabala in alta parte. Ei nu apartin planetei voastre, de aceea ei pot sa va invarta pe degete. Oamenii au fost redusi la tacere astfel incat sa poata fi controlati. Voi, in mod natural aveti standarde; ei nu au. Cabala nu poate exista pe planeta voastra asa cum este, dincolo de 2012, prin urmare pentru ei e totul sau nimic. Ei vor face orice este nevoie ca sa reziste. Exista nano-tehnologie care ii poate opri din drumul lor. Nimic de pe planeta voastra nu ar putea fi folosit eficient impotriva lor. Sunteti de fapt la niveluri diferite de razboi.

Ajutorul ajunge la voi din mai multe surse. Lumea Spiritelor si cateva alte planete sunt gata sa va vina in ajutor. Mai sunt doar cativa baieti rai care va tin planeta sub control.

Puteti vedea ca portile se deschid. Adevarul este revelat. Va rog faceti-va timp ca sa il studiati. Ce ati vazut saptamana asta, a dovedit fara indoiala, ca tot ce ati fost invatati despre al doilea razboi mondial au fost doar MINCIUNI. Nu mai este posibil ca adevarul sa fie ascuns. Aveti nevoie de adevar pentru a va elibera. Fiti atenti la faptul ca exista printre voi persoane ale caror scopuri sunt sa va induca in eroare si sa va aduca un sentiment fals de securitate. Cei de care se folosesc aceste persoane nu sunt constienti de adevaratul lor scop. Cand ceva pare prea frumos ca sa fie adevarat, probabil asa este.

Se pune prea mult accent pe bani, dar nu veti mai avea nevoie de ei dupa Tranzitie. Banii sunt un instrument al intunericului, nu al Luminii. Au fost creati de catre intuneric ca un instrument pentru a va controla vietile. Trebuie sa recunoasteti, ca a avut succes, pentru ca voi depindeti complet de ei. Acum, ca deveniti constienti de aceasta mare inselatorie, se pierde puterea asupra voastra. Cei mari sunt pe cale sa cada. Banii nu ii vor salva. Nu le va mai fi permis sa ramana pe Pamant. Nu va mai trece mult timp pana cand controlul lor strict asupra retelei de comunicare va fi inlaturat. Adevarul va fi transmis peste tot. Va veti bucura in sfarsit de libertatea de exprimare. Daca ati avea idee cat de mult muncim pe aceasta parte a vietii pentru a aduce acest lucru cat mai aproape, nu ati mai fi nerabdatori. Impreuna, suntem mai puternici decat ar putea fi ei vreodata.

Cele doua masuri luate de guvernul irlandez au batut cuie in sicriul Cabalei. Nimeni nu se astepta la asta. V-am spus, de multe ori, cat de mult avem nevoie ca irlandezii sa isi ia inapoi ce este a lor: sa inlature coruptia pentru totdeauna de pe pamantul lor sacru. Adevarata istorie a Cabalei va arata toate minciunile care v-au fost indoctrinate. Trebuia doar sa inceapa de acolo. Cele mai mari crime impotriva umanitatii au inceput atunci cand limba si istoria au fost furate si poporul irlandez a fost condamnat la un sistem de control care a abuzat de copiii inocenti, a controlat guverne si toata educatia, atat de puternic incat e dificila eliberarea. Atunci cand primul-ministrul Enda Kenny a fost inspirat sa ii apere pe cei nevinovati, a fost primul pas necesar pentru ca lumea voastra sa isi recapete libertatea si sa elibereze planeta de la dominatia Cabalei. Ambele parti ale vietii ii sunt recunoscatoare.

Multi cred ca bancile va controleaza lumea. Nu este asa. Ei, de asemenea, raspund Romei. Nu sunt decat o ramura al sistemului de control. Ei raspund in fata stapanilor lor, de asemenea. Este o surpriza pentru multi dintre voi, dar este adevarat “Nimic nu este ceea ce pare”.

Ati vazut, de-a lungul anilor, cand cineva vreodata atingea adevarul, era atacat, ridiculizat si condamnat. David Icke este un exemplu perfect in acest sens. Lumea Spiritelor il sustine si il incurajeaza sa isi urmeze in continuare calea. Uitati-va la el acum – un pic afectat, dar triumfator. Sustinatorii lui, astazi, sunt mai multi decat si-ar fi putut imagina vreodata ca vor fi. Si-a dedicat viata pentru a ajuta la trezirea semenilor catre adevar, la lanturile care ii inrobesc. Va veni in curand ziua in care omenirea il va aplauda si ii va recunoaste marele sacrificiu pe care l-a facut in numele sau.

Fiti atenti in orice moment. Impartasiti informatiile pe care le aflati si sprijiniti-va reciproc. Cabala v-a controlat lumea timp de 2000 de ani. Ei stiu tot ce au nevoie sa stie privind controlul maselor. Voi, pe de alta parte, sunteti noi in joc, deci uneori ar putea fi dificil de observat ca sunteti pacaliti. Oamenii naivi sunt folositi pentru a transmite informatii false. Din cauza ca sunt naivi pot fi foarte usor de convins. Voi nu va puteti permite sa va ratati fereastra de oportunitate. Au trecut aproape 6 luni deja. Nu mai este timp de pierdut din cauza planurilor facute doar pentru a va induce in eroare. Ei nu au nimic de pierdut. Voi, pe de alta parte, aveti totul de pierdut. M-am facut inteles?

Ajutati-i, ori de cate ori este posibil pe cei care lucreaza pentru a va elibera. Ei si-au pus viata la risc. Ei sufera atacuri, pentru ca Cabala are un arsenal mare de arme la dispozitie pe care nu ar ezita sa il foloseasca.

Ai intalnit pe cineva saptamana asta. Cineva care a suferit foarte mult din cauza lor. John (J.M) a ajutat-o foarte mult atunci cand era pe Pamant, pentru a putea face fata la ce i se face. John si-a dedicat viata pentru a ajuta pe cei a caror vieti au fost perturbate, si uneori distruse prin rapire. V-am rugat astazi sa nu permiteti FRICII in vietile voastre. Propagatorii fricii apar sub toate deghizarile. Sa nu aveti incredere in ei. Voi toti sunteti iubiti si pretuiti de cei care conteaza. Dumnezeul iubirii si toata intelegerea sunt intotdeauna acolo pentru voi si va asteapta sa va intoarceti in lumina, cand pacea se va intoarce pe Pamant si veti trai cu totii in armonie. Sa nu uitati niciodata ca acesta este scopul vostru final. Sa nu permiteti sa fiti deviati de la acest scop. Suntem aproape acolo.

Draga mea Veronica, intelege importanta informatiei care a fost data prin intermediul mediumului in aceasta saptamana. Eu si John am simtit ca este o comunicare importanta. Te rog sa faci rost de o camera cu viziune de noapte pentru ca avem cateva surprize pentru tine. O persoana draguta ar putea veni la tine cu un sfat in legatura cu acest lucru. Sa nu fii influentata niciodata de propaganda – asta e tot. Urmeaza-ti inima si adevarul!

Esti iubita cu adevarat, draga mea. Intotdeauna sotul tau care te adora, Monty.


Tradus: Anca