The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 27 mai 2012

Lumina adevarului devine tot mai stralucitoare, aratand, astfel, tot ce a fost ascuns. Piesele puzzle se muta la locul lor, provocand mult entuziasm. Multi oameni din mai multe locuri de pe planeta, au ajutat acest proces, fiecare contribuind la intreg. Nu poate face nimeni nimic pentru a evita eliberarea planetei din lanturile de control. Este dificil pentru unii sa inteleaga ca ei exista pe o planeta inchisoare, pentru ca sunt complet orbi la gratiile care ii ingradesc. Declinul libertatii si a libertatii de exprimare, impunerea de legi care va ingradesc – civile, precum si religioase – toate au fost proiectate sa va restranga libertatea si sa va impiedice sa aflati vreodata cine sunteti cu adevarat.

Acum, voi vedeti arheologi precum si istorici care re-cerceteaza ceea ce au acceptat ca fiind adevarat, si spre uimirea lor descopera ca este fictiune completa…

Asa numita “istorie” a fost scrisa si acceptata ca pe un fapt petrecut. Acum voi vedeti ceea ce este: numai minciuni. Atat de multi oameni buni au fost ucisi, luptand impotriva sustinatorilor razboiului; cand de fapt ideea de baza a fost intotdeauna de a face bani si de a creste controlul. A fost doar un joc pentru cei care va controleaza lumea. Inlaturarea acestor paraziti este de o importanta capitala pentru noi. Pentru ca ei sa supravietuiasca au nevoie de sprijinul vostru, de suferinta si frica voastra. In trecut, ati ascultat comenzile lor si v-ati sacrificat de buna voie pe campurile de lupta ale vietii. Toate acestea se vor termina. Cei care au aplica “Legea” incep sa se trezeasca si sa vada lumina.

Sa nu va lasati pacaliti de ritualurile satanice care au fost efectuate public de catre cei care au fost pacaliti sa creada ca este un act onorabil, si ca ar trebui sa fie mandrii ca au onoarea sa fie implicati. Ei sunt experti in a creste entuziasmul la fel ca si in a creste frica. Totul este facut doar ca sa va atraga atentia de la adevar. Voi sfarsiti in a vedea lucrurile asa cum va spun ei ca sunt si nu cum sunt ele de fapt.

Este timpul sa va asumati responsabilitatea pentru propriile voastre vieti. Nu urmati turma ca niste oi asa cum obisnuiati sa faceti. Modul de viata se schimba rapid. Trebuie sa va confruntati cu acest lucru si sa va pregatiti sa va asumati pe deplin responsabiilitatea pentru propriile voastre vieti. Aruncati-va lanturile; simtiti inca o data ca voi sunteti parte dintr-un univers maret. Nu insistati pe diferentele care va separa. Continuati-va aventura grozava care va asteapta pe masura ce explorati universul.

Am spus de multe ori, “Irlanda este CHEIA care va dezvalui totul”. Daca cei din guvernul Irlandei ar lua la cunostinta acest lucru, atunci ei nu s-ar mai vinde catre bancheri. Irlandezii sunt un popor curajos. Ei au supravietuit tuturor brutalitatilor care le-au fost facute, holocaustul fiind proiectat si supravegheat de catre Vatican pentru a reduce populatia, etc. Poporul irlandez a fost spalat pe creier si abuzat de 2000 de ani dar ei au supravietuit la tot ce li s-a facut. Irlanda va conduce lumea odata ce isi va descoperi trecutul glorios. Isi va revela secretele. Legatura Irlandei cu Egiptul si rolul ei in modelarea lumii voastre trebuie sa fie recunoscuta.

Ca sa reuseasca Cabala, Irlanda trebuie sa fie tinuta in ignoranta. Religia si saracia impusa au tinut lumea in frica. A fost unealta lor cea mai productiva. Functioneaza de fiecare data. Domnul E Kenny trebuie sa fie curajos, inca o data; el stie in inima lui ce trebuie sa faca.

Draga mea, noi asiguram ca toate dovezile necesare sunt dezvaluite pentru a dovedi cu certitudine ce s-a facut acum 2000 de ani ce a condus la preluarea planetei voastre si la inrobirea oamenilor. Acum, intelegeti de ce ati fost facuti sa credeti ca Irlanda este irelevanta si ca ar trebui sa fie ignorata. Atat de mult efort a fost facut pentru a asigura ca voi niciodata nu va veti uita in mod serios la irlanda. Din pacate, chiar si irlandezii insisi au acceptat aceste minciuni.

Vor fi incercari de a ucide multi oameni pentru a va distrage atentia de la calea voastra. Cei din Cabala simt ca nu au nimic de pierdut prin urmare vor incerca sa ia cat mai multe persoane cu ei. Cabala nu poate supravietui. Ei au probleme in a accepta acest lucru. Ei sunt paraziti, existand doar pentru ca ii sprijiniti fara sa vreti.

Este timpul sa spuneti NU. Bancile au fost concepute pentru a va inrobi si au fost foarte eficiente in acest sens. Acum, roata s-a intors si ei AU NEVOIE DE VOI ca sa supravietuiasca! Jocul lor s-a terminat – au avut reprize bune, dar acum trebuie sa plece. Considerati-i o parte din trecutul intunecat, care nu mai este necesara in noua era care se dezvolta incet dar sigur. Totul se aseaza impreuna frumos.

O multime de efort este depus in cererea dezvaluirii de catre guverne. Intelegeti ca asta ar inseamna dezvaluirea implicarii lor cu extraterestrii, de la care au luat tehnologia pe care o detin. Micii Cenusii au antrenat asasinii Cabalei pe care o sprijina in programele lor pentru a inventa un “om” care ii vor sluji fara intrebari. Nu va asteptati sa primiti de la guverne aceste informatii. Nu vor veni de la ei. Ei nu isi vor recunoaste niciodata vina pentru ca ar avea prea multe de pierdut.

Semenii vostrii vor fi de partea voastra pe masura ce va deschideti la constiinta deplina si libertatea de a explora universul vostru. Cand manipularea se va opri si toate metodele lor de control vor inceta, veti vedea cu alti ochi ce planeta minunata este Pamantul.

Ai multe de facut draga mea. Sunt mereu de partea ta, ghidandu-te, imbratisandu-te cu iubirea mea. Tu nu mergi pe aceasta cale singura.

Sotul tau care te adora, Monty.


Tradus: Anca