The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 20 mai 2012

Lumea voastra este pe punctul unei Mari Treziri. Toti oamenii potriviti se unesc, isi impartasesc descoperirile, si totul devine clar ca lumina zilei. Fiti puternici si sa nu simtiti nici o frica: sa nu aratati frica si nimeni nu va poate rani; pentru a va rani ei AU NEVOIE ca voi sa simtiti FRICA. Planurile folosite de Cabala devin tot mai evidente in fiecare zi. Ei va spun dinainte ce intentioneaza sa faca. Pana acum, majoritatea dintre voi nu ati observant asta, asa ca ei au continuat. Si aici fac referire la “CE S-AR INTAMPLA daca Turnurile Gemene ar fi atacate?”. Exact acelasi exercitiu a fost efectuat in Londra inainte de atentatele de pe 7/7. Acum din nou se pune in discutie “Ce s-ar intampla daca la Jocurile Olimpice de la Londra ar fi un atentat? ” Chiar si cei mai sceptici dintre voi ar trebui sa va puneti intrebari in legatura cu asta.

Vedeti voi, ei au nevoie de permisiunea voastra pentru a continua aceste planuri. Daca voi le ignorati planurile, ei inteleg prin asta ca le dati voie sa faca orice isi doresc. Intrebati-va, veti putea sa traiti cu voi insiva daca nu faceti nimic, si din cauza asta mor mii de oameni? Va rog sa luati in considerare asta cu atentie, pentru ca faptul ca stiti despre asta va aduce o responsabilitate. Uniti-va, impartasiti-va descoperirile, faceti pasii necesari pentru a preveni aceasta teribila crima impotriva umanitatii. Noi putem face foarte multe pentru a va ajuta cu sfaturi si sprijin, dar trebuie sa va asumati responsabilitatea pentru ceea ce ati permis sa se intample.

Stiu, draga mea, ca este emotionant ca atatea usi se deschid. Imaginea devine mai clara in fiecare zi. Unele informatii cu privire la istoria voastra sunt atat de socante. Este dificil de inteles cum niste asa numite fiinte umane au putut provoca atata suferinta celorlalti. Controlul mintii a fost folosit atunci si inca este folosit pana in aceasta zi pentru a controla umanitatea. Controlul mintii a fost perfectionat pe timpul celui de-al treilea Reich. V-a socat sa aflati ca tiganii si evreii, etc, au fost folositi din cauza ADN-ului lor special. Ei erau necesari pentru a fi folositi ca piese de schimb in experimentele cu Micii Cenusii. Nu a fost niciodata ce vi s-a spus ca s-a intamplat. Experimentele au esuat. Cei de la putere au lucrat cu Micii Cenusii pentru multi ani. Voi – ca niste oi – ati fost tinuti in ignoranta completa.

Acest lucru nu mai este permis sa se intample. Nu putem sta cu mainile in san si sa vedem cum umanitatea dispare de pe Pamant. Este necesar doar sa spuneti “NU. Nu va mai ascultam ordinele. Nu imi voi ucide semenii, doar pentru ca voi spuneti.”

Religiile sunt facute de oameni pentru a cauza frica, separare si neincredere. Amintiti-va ce a povestit GILAD ATZMON; ca la varsta frageda de 18 ani, a fost chemat pentru serviciul in armata israeliana. Se astepta de la el sa ucida palestinieni. El a spus “M-am uitat in ochii lor. Nu am putut sa ii ucid. Atunci am realizat ca noi suntem pe pamantul lor.” A vorbit un om cu integritate. Un suflet pur al carui exemplu ar trebui sa atinga sufletele tuturor fiintelor umane de bune intentii. Lasati-l pe Gilad sa fie un exemplu demn de urmat pentru voi toti. Pentru cineva care a fost nascut intr-o asemenea mentalitate il felicit pentru ce a realizat – de-ar fi mai multi ca el!

Exista Forte ale Intunericului la locul de munca in fiecare tara. Unele sunt mai rele decat altele. Ce vi se spune si ce se intampla de fapt sunt la doi poli opusi. Uitati-va la saradele politicienilor, toti pretinzand ca sunt la putere, cand ei nu sunt decat simple marionete, care asculta ordinele. Este greu de crezut ca minciunile au supravietuit pentru atat de mult timp. Ele sunt intretinute cu atentie si re-intarite oricand este necesar pentru a va tine pe toti dintre voi in obedienta. Aceeasi elita parazitara functioneaza astazi asa cum a facut-o din cele mai vechi timpuri.

Stii draga mea, ca nimic nu este intamplator. Oamenii care intra in viata ta, acum, vin pentru a completa imaginea. Unele legaturi sunt din vietile anterioare. De asta ii stii deja, desi de abia i-ai intalnit. Aceste legaturi continua prin toate vietile tale.

Veronica, tu acum vezi clar de ce Irlanda a trebuit sa fie tinuta in intuneric si sub control strict, pentru ca doar asa Cabala a putut supravietui. Chiar si astazi, sunt persoane in Irlanda care incearca disperati sa impiedice ca adevarul sa fie revelat. Oare ei chiar nu realizeaza ca nimic nu este ascuns de noi. Noi vom asigura ca ei nu vor gasi ceea ce cauta. Chiar si escrocheriile facute de bancheri, nu vor impiedica Irlanda sa isi dezvaluie secretele. Atunci poporul irlandez va invata cine este. Nimic nu poate impiedica acest lucru. Deci, asa este menit sa fie. Abia atunci lumea voastra se va uni si va deveni una si libertatea va fi savurata de catre toti oamenii. Pacea va domni din nou. Tot ce este folosit pentru a va controla mintile va fi expus si inlaturat.

Vedeti-va pe voi insiva ca pe o armata de iubire si de pace, care vine impreuna pentru a-si proteja semenii. Draga mea, ce ai facut saptamana asta a fost excelent. Suntem incantati de rezultatul final. Acesta va servi pentru a deschide mintile si inimile pentru adevar. Stiu ca uneori adevarul este atat de groaznic incat este greu de acceptat, dar pana nu aflati adevarul, nu puteti evolua.

Lucrati bine impreuna. Energia este grozava. Ea se imbina frumos si va inspira pe multi altii. Multumirile mele sincere tuturor celor implicati.

Suntem pe cale de a reusi, draga mea. Totul capata amploare si se va realiza conform planului . Multi vor incerca sa va abata de la aceasta cale; dar tineti minte voi toti ati ales sa fiti aici, la acest moment. Asta este misiunea voastra. Continuati cu mandrie pentru a ajuta la revenirea planetei voastre la iubire, lumina si pace pentru toata lumea. Aplaudati-i pe cei care au avut curajul sa vorbeasca cu privire la atrocitatile cu care se confrunta copii. Abuzul copiilor este o crima teribila impotriva umanitatii si cei care sunt responsabili de asta sunt vrednici de dispret. Niciodata, sub nici o forma, acest lucru nu trebuie tolerat.

Voi traiti in timpuri emotionante, observand lupta dintre bine si au. Ei se vor lupta cu noi dar noi de fiecare data vom fi cu un pas inaintea lor. Noi nu vom esua!

Draga mea, te rog incearca sa te odihnesti. Ai atatea de facut. Multumirile mele recunoscatoare pentru toti cei care te ajuta sa restabilesti adevarul.

Raman sotul tau adorator, Monty.


Tradus: Anca