The Montague and Veronica Keen Foundation
Dedicated to love, truth and simplicity
© The Montague and Veronica Keen Foundation
Toate drepturile rezervate
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune
Mesajul lui Montague  channeling: Veronica Keen
duminică, 13 mai 2012

Salutari tie draga mea, si tuturor celor care incearca sa ii trezeasca pe altii la Lumina. Pe masura ce tot mai multi ies din dimensiunea a treia, ei isi intrerup gandirea specifica dimensiunii a treia si vad, pentru prima data, cum functioneaza de fapt sistemul de control.

Banii au fost creati numai pentru scopul de a controla. Sunt in continuare folositi pentru a va tine captivi. Bancile au fost concepute pentru a asigura ca tarile imprumuta maximul desi niciodata nu ar fi trebuit sa o pe aceasta cale. Luati in considerare faptul ca banii sunt creati din NIMIC. Lumea voastra este tinuta ca rascumparare din aceasta cauza. Asta este o parte a raului cu care trebuie sa va luptati.

Toate acestea au fost atent planuite si realizate.

ste o crima impotriva umanitatii. Ei fac o multime de bani din razboi si pot exista doar din energia rezultata din suferinta pe care o produc oamenilor. Nu conteaza cat dati voi, ei intotdeauna vor mai mult. Ei se asigura ca costul de a trai continua sa creasca cauzand un stres maxim in vietile voastre.

Ei isi doresc planeta voastra si au depus mult timp si efort ca sa o obtina. Ei nu renunta usor, dar trezirea omenirii nu a facut parte din planul lor. Toti dintre voi sunteti vinovati pentru sustinerea lor, din moment ce ei nu pot exista fara cooperarea voastra. Ei va vad ca niste muritori mai mici, folositi ca sclavi si servitori; care exista doar pentru a-i ajuta sa isi indeplineasca visul: dominatia totala a planetei voastre.

Dar acest lucru nu va fi permis. Ei isi vor folosi toata puterea lor pentru a va mentine sclavi; dar pe masura ce va treziti, invatati ca voi – 99% - aveti puterea. Fara voi, ei nu ar putea exista pe planeta Pamant.

Voi nu aveti nevoie de ei. Ei au nevoie de voi. Luati-va inapoi puterea. Deveniti ceea ce sunteti de fapt. Aveti de-a face cu un rau atat de intunecat incat este greu pentru oameni sa poata intelege. Voi toti mergeti acum prin tunel. Vedeti lumina de la capat, si pe masura ce va apropiati, aceasta lumina va imbratiseaza. Atunci veti fi eliberati de toata presiunea si durerea pe care Cabala v-a cauzat-o. Veti fi liberi, in sfarsit. Totul din lumea voastra este conceput pentru a va tine sub control; bancile, religiile, etc. Dar adevarul va va elibera.

Te-ai bucurat cand ai impartasit adevarul tau, saptamana trecuta, cu M.J. El a impartasit de asemenea cu tine ceea ce stie. A fost minunat cum imaginea toata s-a completat. Voi toti lucrati pentru acelasi scop, desi pe cai diferite. John Mack vrea ca M.J sa stie ca munca sa este apreciata. Este pe drumul cel bun. Desi este ciudat pentru unii sa accepte, va deveni destul de clar pentru toata lumea in curand. John s-a straduit din greu sa scoata adevarul la iveala dar s-a luptat cu o opozitie puternica si mare. Nu mai poate fi tinut secret. Timpul pentru Dezvaluire si onestitate este acum.

Guvernele voastre – acei oameni pe care ii votati – va ascund atat de multe. Asa cum va aduc aminte constant , “nimic nu e ceea ce pare”. Rasa umana a fost folosita si abuzata de catre cei care nu aveau nici un drept sa fie pe planeta Pamant. Ei pot arata ca voi, dar sa nu va lasati pacaliti, nu se aseamana deloc cu voi. Ei va cer loialitate si respect, insistand ca va sunt superiori voua, cand nu este nimic mai fals ca asta.

Incercati sa creati cat se poate de multa iubire si rasete. Ridica vibratiile tuturor. Este energie buna. Televiziunile voastre produc programe deprimante si infricosatoare pentru a va scade vibratia. Nu le urmariti. Sunt folosite pentru a va mentine in intuneric. Chiar si becurile voastre au fost proiectate cu intentia clara de a va micsora vibratiile. Nu au lasat nici o piatra neintoarsa in cautarea lor pentru dominarea lumii. Acesti oameni sunt obisnuiti sa fie totul asa cum vor ei de 2000 de ani.

Cei care aleg sa fie pe Pamant acum, au venit aici pentru a se asigura ca oamenii sunt pregatiti pentru Tranzitie si ca stiu ce se asteapta de la ei. Ei trebuie sa cerceteze ceea ce implica si sa pregateasca oamenii pentru a evita frica si stresul. Prietenii vostrii de pe alte planete au oprit cu succes multe rachete si bombe, prevenind , astfel, un al treilea razboi mondial. Este pentru prima data cand cei din Cabala trebuie sa faca fata faptului ca nu sunt atat de puternici precum credeau. Au lectii de invatat: lumea nu este a lor. Ei nu mai pot distruge tari dupa cheremul lor. Tacticile lor intimidante nu vor mai functiona.

Cel mai important mesaj pe care trebuie sa il intelegeti este SA NU PERMITETI FRICII SA INTRE IN VIETILE VOASTRE SUB ORICE FORMA. Fiti puternici. Fiti constienti de cine sunteti si de faptul ca sunteti in lumina. Indiferent cu ce sunteti amenintati, sa nu va fie frica. Frica este folosita pentru a va tine sub control. Ei au nevoie sa va tina in frica. De asta costul vietii de zi cu zi, continua sa creasca. Aveti incredere ca veti fi protejati si asa va fi. Aveti increredere in voi, pentru ca totul va fi in favoarea voastra. Uitati toate gunoaiele care v-au invatat. Voi nu ati fost nascuti in pacat; este prea ridicol pentru a fi exprimat in cuvinte. Nu exista un Dumnezeu razbunator….exista numai IUBIRE.

Tot ce ati fost invatati este exact opusul adevarului. Felicitati-va pentru ca ati supravietuit la tot ce vi s-a facut. Copii care se nasc in lumea voastra au nevoie ca voi sa fiti puternici pentru a face partea voastra, astfel incat sa asigurati o lume mai buna pentru ei si viitoarele generatii.

Se fac progrese de care voi inca nu ati aflat. Intreaga imagine va aparea in curand. Cand veti vedea cat de importanta este fiecare contributie la succesul Tranzitiei, veti intelege ca orice faceti, conteaza.

Exista oameni de stiinta onesti care incearca sa va sfatuiasca in legatura cu ce se intampla; mai exista altii care ridiculizeaza pentru a se asigura ca adevarul nu va aparea in mass-media. Aceste tactici sunt intotdeauna folosite. Ati experimentat asta cu mine, atunci cand scepticii au facut tot ce au putut pentru a evita ca oamenii sa afle despre viata dupa moarte. Aceiasi oameni inca mai fac asta chiar si acum. Intr-o zi ei vor trebui sa faca fata adevarului. Va spun tuturor ca noi , impreuna, suntem invincibili! Bucurati-va cand intalniti noi oameni. Ei vin in vietile voastre cu un motiv care va deveni clar in timp. Fiecare dintre voi aveti un rol de jucat in restabilirea planetei voastre in Lumina. Fiti curajosi, puternici. Sa stiti ca sunteti pe partea binelui. In curand, totul va fi dezvaluit si pacea va fi restaurata.

Stiu ca uneori, simti ca ai devenit eu, ca urmare a devotamentului tau fata de munca, etc. Impartim un suflet asa ca suntem unul. In viata, eram unul. Noi doar lucram din locuri diferite acum. Iubirea a fost si continua sa fie, ceea ce ne conduce. Cu iubire, totul este posibil.

Adoratorul tau, Monty.


Tradus: Anca